Billig Surfplatta med stor skärm?

Permalänk
Medlem

Billig Surfplatta med stor skärm?

Hej! Allt jag vill använda den till är att titta på serier i t.ex netflix via wi-fi, .mkv filer på plattan eller streamade mp4 filer via chrome.

Såg några surfplattor för 2-4k och sen några för 700 kronor.
Kan ingenting om surfplattor men vad är dåligt med t.ex några av dom här 3?

http://www.misco.se/Product/Product.aspx?P_ItemId=13045848&hb...

eller

https://www.teknikmagasinet.se/produkter/surfplattor-o-tablet...

eller

http://www.liontech.se/partdetail.aspx?q=p:8085688

Permalänk
Medlem

Det är riktiga skitmärken, undvik dom det är såna man köper till sina småbarn så dom kan leka, hade hellre tittat på en samsung galaxy tab istället.

Permalänk
Permalänk
Medlem

Cube i9

Cube i9 kanske? Windowspadda.
Stor, snabb med hyfsat mycket minne! Drar runt Office som ingenting. Och Lightroom med viss tröghet. Klarar många spel bra, men blir varm då.

Visa signatur

Gudrun1

Permalänk
Medlem

Hej. Jag har kollat på flera plattor, då jag vill hålla i plånboken men samtidigt inte köpa skitgrejer. Så jag funderar på antingen en Lenovo Tab 3 TB3-X70F 10" eller en nVidia shield k1 8". Jag har jämfört dessa plattor men jag vet fortfarande inte. Jag vill främst använda den till att kolla på serier som jag för över från min dator, därför känns nvidia lite väl liten att kolla serier/film på men den låter ju ganska grym. Har någon råd?

Permalänk

@nevalopo: Om du kollar marknaden här så ser du att jag har en helt ny surfplatta till salu :). Obruten förpackning. Tjejen fick med den när hon gjorde nå abonnemangs ändring.

Visa signatur

Vattenkyld konservburk

Permalänk
Medlem

Jag köpte denna och är riktigt nöjd med den. Använder den nästan enbart till att kolla på Youtube, Twitch och .mkv i VLC. Skärmen är riktigt bra, en 1920x1200 IPS panel. Den är inte något prestandamonster precis men den klarar av att spela upp 1080p 60fps streams utan problem.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3153283

Visa signatur

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING - AMD Ryzen 7 5800X3D - Arctic Cooling Liquid Freezer II 280 - G.Skill 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo C - PNY GeForce RTX 4080 - Asus ROG Swift PG279Q