Det där med att preppa mat, frystorkat och allt. Vem har så lite mat hemma att man inte klarar sig en vecka åtminstone?
Om jag kollar nu (och då har vi inte "preppat") så har vi 5+ kg ris, 3-4 kg pasta, 6 kg mjöl osv... Massor med krossade tomater, tortillabröd och mer, plus såklart proppfull kyl och frys.
Några flaskor mineralvatten och typ 7-8 1,5l flaskor cola (också vätska...), plus då mjölk och juice i kylen.
Däremot vattenreningstabletter borde jag köpa, har en bäck utanför huset så det går ju såklart att bra att dricka det om man bara renar det. Går ju också att koka såklart, har ett spritkök och om inte annat kan man ju koka det på grillen. Om kolen tar slut har jag 6 m3 ved.
Vattenreningstabletter är nog the shit, det borde jag köpa. Även om man bor i stan borde man kunna ta en hink till närmsta damm, filtrera det genom ett par kökshanddukar och i med en klortablett så lär man inte bli sjuk av det heller.
Man borde också kunna spola i toan i början med en hink från bäcken va?
/hulle.