Permalänk
Medlem

enda skillnaden är ju att det står på engelska (i själva os:et)
svenskt tangentbord kan man som sagt lätt ladda ner.

Visa signatur

Har en matta som musen bara sviiiiscchar runt på...en svart....som svänger lite i underkant......// MER CO-OP ÅT FOLKET!

Permalänk
Relik 📜

Ni som har någon av de äldre Touch, hur är kalendern? Kan den smidighetsmässigt och funktionsmässigt konkurrera med min nuvarande Palm? Enda anledningen till att jag har separat telefon och PDA egentligen är att kalendern i min SonyEricsson är riktigt värdelös, speciellt för att få överblick över hela veckor eller dagar..

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lezziter
Ni som har någon av de äldre Touch, hur är kalendern? Kan den smidighetsmässigt och funktionsmässigt konkurrera med min nuvarande Palm? Enda anledningen till att jag har separat telefon och PDA egentligen är att kalendern i min SonyEricsson är riktigt värdelös, speciellt för att få överblick över hela veckor eller dagar..

det finns 3 alternativ i WM tror jag, (iaf min qtek 8310) kan vara lite annars i en wm PRO (touch)

se veckan (mån,tis,ons,tors,fre) och alla hela timmar.
se månad (alla dagar uppradade, sen kan man bara bläddra till den månad man vill åt, man ser även vilken vecka det är.

se agenda (då får man se vilka aktiviteter man har inplanerade under dagen man kollar på.)

sen kan man givetvis planera in allt möjligt. Jag tycker den funkar bra även fast jag inte använder den till så mycket, men jag tycker man får mycket bra överblick iaf.

Sen är det ju så att om man har WM så finns det mängder med program till det så är man inte nöjd med den inbyggda kalendern så kan man garanterat ladda ner andra alternativ.

Det är väl det jag kan säga om kalendern iaf, sen vet jag ju förstås inte hur kalendern på palmen ser ut så jag kan inte jämnföra.
Om du googlar kan du säkert hitta bilder på själva kalenderdelen

Visa signatur

Har en matta som musen bara sviiiiscchar runt på...en svart....som svänger lite i underkant......// MER CO-OP ÅT FOLKET!

Permalänk
Medlem

Funderade lite på det här med engelsk eller svensk version. Egentligen spelar det mig ingen, roll förutom att det blir ”klydd” med att ladda ner ett svenskt tangentbord.
Men, det lustiga är att Netmobile (nytt datum 25/1) säger sig få in en svensk version och Expansys säger att de får in en engelsk. Katshing har inte svarat på frågan.

Permalänk

Är det ingen som reagerar på designen? Den är ju SKITFUL!

Visa signatur

hollywoodstar

Permalänk
Medlem

mjaoo jag tyckte fatiskt det från början, men efter att ha sett lite filmer och bilder så har den växt enormt designmässigt!

IRL tror jag den är väldigt grym!

Men jag väntar fortfarande på en ultimat mobil, den finns ännu inte

Visa signatur

Har en matta som musen bara sviiiiscchar runt på...en svart....som svänger lite i underkant......// MER CO-OP ÅT FOLKET!

Permalänk
Medlem

I dag skrev Katshing ut 1/2 som prel. lev. datum och flera andra anger slutet på månden så den kanske trots allt är inom räckhåll snart!

Själv beställde jag en på Inwarehouse, mest för att de har en vass försäkring som räcker i hela 3 år för 600. Billig sjävrisk och ingen värdeminskning osv.

Sen har de ju hämtlager i Solna så att man kan hämta den samma dag

Permalänk
Medlem

Själv väntar jag tills den har levererats/lanserats fysiskt i Sverige, och helt enkelt besöka tex phonehouse alt. aircall butiker i stockholm, dom brukar vara väldigt snabba på att ta in nya mobilmodeller, särskilt smartphones vad jag själv märkt, jämfört med många andra butiker.

En mobil man får pröjsa ~4-5000 för, även om jag kan ta det på min egen lilla firma, är jävla massa kulor eftersom den realistiskt inte har en livslängd på mer än 2 år, antagligen byter man ut den efter 1-1½ år.
Jag klarar inte av att köpa saker som bärbara datorer, mobiltelefoner mm. utan att testa på dom själv, jag använder dom för mycket för att jag ska klara av att ha någon liten detalj man stör sig på mm.

Fick för övrigt svar från Dustin idag, dom bekräftade att den levereras med svenskt windows mobile, dvs inte bara stöd för åäö på tangentbordet men hela operativsystemet/menyer, mm, är på svenska från början.
Hur säkert det är vet man iochförsig inte, men man kan väl hoppas att en någorlunda seriöst ÅF har rätt

Visa signatur

Alldeles för mycket för att få plats med kompletta hårdvarulistor i den här lilla ¤#%@!/ rutan.

Permalänk
Medlem

Det är jobbigt att vänta när man väl har bestämt sig för en ny mobil..

Jag kan bli som besatt och sitta och surfa runt och leta tester och forumtrådar så fort jag sitter vid en dator

Nog för att jag är rätt nöjd med min N82:a, den har ju rent tekniskt faktiskt allt som Cruise har plus 5 mpix-kamera och Xenonblixt. Men..

..den har ju inte den stora tryckkänsliga skärmen och HTC:s coola användargränssnitt

Aja, blir väl till att läsa igenom testerna ett par ggr till och dregla över lite bilder på nätet ;o)

/C

Permalänk
Medlem

Min är nu beställd och skickad. Hoppas få den på måndag! Finns tydligen svenskt tangentbord från start.

Permalänk
Medlem

Jag fick min igår, allt på svenska.
En varning dock och detta fick jag bekräftat ifrån HTC-supporten.

Ingen manual, oavsett språk, presenterar i detalj hur man kopplar ihop TomTom med den inbyggda GPS:en. Detta hade något med support och avtal att göra (men som jag inte fäste någon som helst vikt vid att lyssna nogrannare på). Man *måste* kontakta supporten för att få till kopplingen om man inte vet följande: Den inbyggda GPS:en visar sig som en NMEA GPS på COM4: i 9600 baud. Dels den inställningen i TomTom och sedan en dubbelkoll att det är COM4: i start -> inställningar -> systemfliken -> "extern gps"på "program fliken"...
Det tog min telefon ca 10 minuter att "pejla" in sig och hitta sateliter.
Fungerar helt sjukt bra sedan, jag är så jäkla nöjd... nackdelen är att jag måste ju tillverka ett fäste till bilen... ser ju idiotiskt ut annars.

Radion är bra med, men lärde mig att det är som på MP3 spelare, hörlurarna är antenn, inget konstigt men man böra veta om det.

TouchFlo, mina barn sitter och kollar på inlagda foton och tycker det är helt "naturligt" sätt att byta bilder och rotera dom etc. (/edit - barnen är 2,4 och 6 år... jädra bra referensgrupp gällande användbarhet, heh... och det är 8Mpixels bilder, fungerar hackfritt och riktigt snabbt)

Ni som har en... har ni tips eller synpunkter mer än det som dykt upp i tråden här så är jag jättenyfiken. Eller om min guide där uppe inte är logisk nog angående GPS:en, tjoa till så slipper ni kontakta supporten (som var riktigt bra, trots att jag pratade med en norsk gutt).

/G

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Funkar videoåtergivningen bra? Går det att kolla på videoklipp/filmer i den utan problem?

Visa signatur

Apple MacBook Air
Samsung Galaxy S2

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gurk
...
/G

Bra tips, kan vara värt att komma ihåg, om det blir så att man införskaffar en sådan.

Jag väntar fortfarande på att antingen Telia i Täby eller på Kungsgatan skall få in en riktig modell (inte atrapp), alt. Phonehouse på Sveavägen, det är väl dom tre butiker det verkar troligast tar in en modell för att ha på plats, alt, kanske någon aircall butik i Stockholm?

Några saker som jag funderar över, vilket är anledningen till att jag även vill testa en lite, känna på den, innan jag lägger ut 5k för en telefon när jag sitter på en m600i som "egentligen" borde duga.

Hur upplever du kalendern, antar att det är outlook som används?
Har du provat att synca in mail i den, hur är det?

Jag har själv inte använt en PDA/smartphone med windows mobile, för tillfället har jag som sagt en M600i med symbian och en Palm T3 med, ja, Palm OS.

Symbian spyr jag på, gillar det inte helt enkelt. För mycket problem och krångel för sjukt liten vinst i mjukvaran. Detta hoppas jag ska lösa sig med en windows mobile, man får faktiskt något i mjukvaran som är värt det (man offrar ju storlek, vikt, pris, batteri-tid osv).

En annan, egentligen helt arbetsorelaterad fråga, men ändå något jag upplever som viktigt.
Har du kört MP3or på den?
Jag är väldigt nyfiken på hur den reagerar i följande situation:
Spelar upp en MP3-fil, 'stänger av' uppspelaren / pausar /går ut, vad man nu får kalla det i telefonen, för att sedan om kanske 1timme eller 2 dagar går in igen. Kan man då fortsätta från samma punkt i filen, eller gör den som min jävligt irriterande Meizu-spelare, att den börjar om från början i den senaste filen (eller ibland rakt upp och ner första filen i hela listan)?
Jag lysnar mycket på ljudböcker, och vill trycka i 4/8gb kort i telefonen, för att slippa min mp3-spelare och kunna köra trådlöst headset när man springer runt så man slipper sladden ner i fickan.
Det finns inget så irriterande med en MP3-spelare som när man måste spola fram 20 minuter och leta efter vart man slutade sist när man lystnar på en 60m fil från en ljudbok...

Mycket frågor, spridda ämnen, men väldigt svårt att bilda sig en uppfattning om detta via recentioner eller en telefon i butik, är ju inte direkt så att man får testa den i några timmar bara för att en butik råkar ha ett ex.

Hoppas du orkar svara snabbt på frågorna
//gurkburk

Visa signatur

Alldeles för mycket för att få plats med kompletta hårdvarulistor i den här lilla ¤#%@!/ rutan.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gurkburk

Krysset fungerar som i mac os och stänger inte av applikationen, så Windows Media är kvar där man pausade.

Jag har föregångaren HTC p3300 och det är en trevlig telefon. Värt mycket att alltid ha en riktig GPS med sig, SiRF Star III chipset.
Kalendergränssnittet skulle jag säga är bättre i Palm OS, men WM5 varianten fyller sin funktion.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gurkburk

Hur upplever du kalendern, antar att det är outlook som används?
Har du provat att synca in mail i den, hur är det?

En annan, egentligen helt arbetsorelaterad fråga, men ändå något jag upplever som viktigt.
Har du kört MP3or på den?
Jag är väldigt nyfiken på hur den reagerar i följande situation:
Spelar upp en MP3-fil, 'stänger av' uppspelaren / pausar /går ut, vad man nu får kalla det i telefonen, för att sedan om kanske 1timme eller 2 dagar går in igen. Kan man då fortsätta från samma punkt i filen, eller gör den som min jävligt irriterande Meizu-spelare, att den börjar om från början i den senaste filen (eller ibland rakt upp och ner första filen i hela listan)?
Jag lysnar mycket på ljudböcker, och vill trycka i 4/8gb kort i telefonen, för att slippa min mp3-spelare och kunna köra trådlöst headset när man springer runt så man slipper sladden ner i fickan.//gurkburk

Jag kortade ner ditt inlägg där och svarar på frågorna:

Det är outlook, har du sett en vanlig PDA med windows mobile? Det är exakt den. Jag tycker det fungerar helt super. Nu är detta min jobb-telefon och jag kör med kalender, kontakter och att-göra-listan precis som i outlook även på telefonen (fasen, det ÄR samma sak, det bara synkroniseras... båda är jämlika och tar man bort på telefonen tas det bort på exchangen/outlooken). Jag kan göra så här att jag tar fram min kamera och tar lite bilder på detta här om ett tag (precis nu sitter jag och dricker punsch och beter mig, får ta det senare). Synkroniseringen är inbyggd i vista (mobile center) och i XP är det active sync som gäller. Det är ju microsoft hela vägen, så det fungerar klockrent. Stöd för pushmail finns "ur lådan" om man har en sådan e-post leverantör. Det är ju över 3G, går skitfort dessutom.

Nästa fråga, ja... jag är en flitig användare av ljudböcker i mp3 format med. Jag åker bil i ca 1h om dagen och tycker att den tiden är lämplig på ljudböcker istället för mix megapool eller så. Det är windows mediaplayer, det är mediaspelaren och det är exakt så som du vill ha det. Man får göra en playlist eller om du är lat, spela en mp3:a i taget (via utforskaren öppna nästa). När man "kryssar" mediaspelaren så är det faktiskt så att man mer eller mindre "minimerar" den. Den "minns" (inget har ändrats) exakt var man pausade sist, den funktionen använder jag varje gång. En annan sak är ju att man inte får glömma att pausa / stoppa upp-spelningen när man är klar. Bara för att man kryssar så slutar det inte att spela. (Jo, när det ringer pausar det ju automatiskt och fortsätter igen direkt efter).

/G

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Sedär, nu blev det dyrt
Kommer antagligen bli en sådan eftersom det jag var lite osäker på verkar ha besvarats positivt.
Var mest fundersam på själva outlook'en, jag har testkört en PDA med windows mobile, men ville inte byta då eftersom jag letade efter den ultimata ersättaren, vilket detta verkar vara.
Kommer med andra ord ersätta min SE M600i, Meizu Miniplayer, Palm T3 samt GPS, med denna. Inte helt fel.

Har du hunnit konstatera vilken region GPSen täcker när du köpte "svensk version" av mobilen?
Lär ju vara svårt för dom att lansera med stockholmsregioner osv.
Minns när jag köpte min gamla PDA, T3an, och tomtom programvara till den att jag inte ens fick hela sverige.
Detta var dock ett tag sedan och använder en sepparat gps idag, men iaf, hur är det med dom som levereras?
Norge med?

Tack för svaren så långt Gurk

Visa signatur

Alldeles för mycket för att få plats med kompletta hårdvarulistor i den här lilla ¤#%@!/ rutan.

Permalänk
Medlem

Längtar än mer tills HTC:n ligger i lådan eller rättare sagt på avhämtningsstället.

Måste man få avin för att hämta ut packetet eller räcker det med kollinummer och leg?? Det brukar ju ta en dag extra där jag bor för att få avin...

Permalänk
Medlem

Vet inte hur det är med cruizen, men de andra telefonerna som bundlats med Tomtom så har det ingått en stadskarta gratis(Du väljer själv). De andra kartorna får man köpa.

GPS är inbyggt i chippet qualcomm och är alltså ingen sirfstar III. Den fungerar dock lika bra. Sirfstar(jämför med min bluetooth gps) är snabbare på hitta satelliter från kallstart, men det skiljer inte mycket. Använder man snabbgps(hämtar information om satelliterna en gång i veckan) har det aldrig tagit mer än 30 sek hitta satelliterna. Mottagningen är riktigt bra.

Permalänk
Medlem

Ruskigt besviken

Jag fick min HTC Touch Cruise (fick och fick... den var inte gratis direkt) i fredags och har hunnit testa den rejält under helgen och jag kan bara säga att jag är grymt besviken.
Jag hade en smartphone för länge sedan och kan konstatera att inget verkar har hänt sedan dess trots ett antal uppgraderingar av OS'et.

Det laggar, hänger sig, minnet tar slut och allt är ruskigt fult. Internet Explorer är helt oanvändbar på vanliga sidor. Det är lika illa med Opera.

Problemet är att jag sedan ett halvår tillbaka äger en Ipod Touch (i väntan på iPhone) där allt fungerar som en dröm. Här kommer några intressanta jämförelser:

Surfning:

Startade internet explorer/safari och surfade till www.svd.se med WiFi:

HTC touch : 1 minut och 48 sekunder och sidan är ful som stryk. Text ligger ovanpå varandra. När jag scrollar ner på sidan så laggar det hysteriskt och kör jag touchskärmen så rullar det bara på och går inte att stoppa. "Kontrollen" ligger 15 sekunder efter vilket gör att man oavsiktligt klickar på länkar och scrollar upp och ner.

iPOD touch: 55 sekunder innan allt är laddat och jag kan under hela laddningen zooma,scrolla och läsa det som har laddats. Sidan ser exakt ut som den gör på min PC och zoomning och scrollning flyter på helt utan lagg.

Surfade till www.dn.se med WiFi:

HTC touch cruise: Efter 2 minuter och 20sekunder dyker det upp en skylt om ett scripfel som man måste ok'a och efter 2.40 är sidan klar. Grötig och text som överlappar varandra. tok-lagg i scrollningen. Samma problem som ovan.

iPOD touch: 45 sek, inga problem alls.

...detta är bara ett exempel förstås men det genomsyrar alla funktioner:

Jag installerade ett 6 Gb microsd i HTC'n (inte heller gratis, nu är jag uppe i 6500:- , man får en helt ok laptop eller en djävligt bra mobil för det) för att kunna synka upp musik och filmer med mediaplayern. Vad jag har sett så verkar det inte finnas något sätt att synka direkt ner på minneskortet. Det dyker helt enkelt inte upp i mediaplayern. Jag måste alltså ta ut kortet och synka/flytta filer manuellt och då tappar man ju hela idén med mediaplayerns synkfunktion. Vid vanlig synk så har jag bara HTC´s internminne att stoppa in grejer på, typ 60 mb ledigt sen måste jag manuellt flytta till minneskortet. Men allvarligt... är det någon som har testat produkten innan den börjar säljas?

Mer elände:

Touchflo är ett skämt i sig. Det är ju bara ytterligare ett program som lägger sig som ett "skal" ovanpå windows som kan strula och sno minne.
Bläddring av bilder och annat går så segt att man blir galen. När man sedan väljer något så stänger Tuchflo ner sig och windowsprogrammet startar. Man måste alltså starta upp Tuchflo igen när man är klar med programmet.

Jag kan rada upp fler irriterande grejer men orkar inte just nu.

Jag är en "religionsfri" person när det gäller OS, Microsoft eller Mac. Nokia eller Ericsson... HTC eller iPhone... jag bryr mig inte. Dock så ska grejerna FUNKA i verkligheten och inte bara på pappret.

Ni som gillar HTC Touch Cruise, övertala mig gärna om dess förträfflighet för jag har redan köpt en och behöver uppmuntras. Och ett annat tips till er, Prova aldrig en iPhone.

Permalänk
Medlem

Re: Ruskigt besviken

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raptor67
Ni som gillar HTC Touch Cruise, övertala mig gärna om dess förträfflighet för jag har redan köpt en och behöver uppmuntras. Och ett annat tips till er, Prova aldrig en iPhone.

Jag har inte riktigt haft det behovet av att surfa på vanliga sidor, men nu när jag har testat så... för fan, det går ju inte med dom vanliga webbläddrarna. Jag satt och letade efter sådana som man kan zooma in och ut med och se där... det fanns ett par stycken, 2st beta och visst är det operamini du menade?

Kolla filmerna för skyfire, verkar ju bra.

http://www.operamini.com/download/
http://www.skyfire.com/
http://labs.live.com/deepfish/

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Tack Gurk! Jag ska kolla på dina tips. Jag vill verkligen att HTC'n ska rocka. Det fanns en opera förinstallerad. Det är nog inte opera mini.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raptor67
Tack Gurk! Jag ska kolla på dina tips. Jag vill verkligen att HTC'n ska rocka. Det fanns en opera förinstallerad. Det är nog inte opera mini.

Opera mini bör hjälpa, trist med webbläsaren. En kompis som har Tytn II hade samma problem tills han bytte till Opera mini, men heltnöjd var han ändå inte.

Bra länkar:

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=175768&st=...

http://www.leksaksformedlingen.se/phpbb2/

Den senare visserligen endast för Tytn II, men..... ; )

Permalänk
Medlem
Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Varför kör ni opera Mini? Det är en javaläsare för "dumma" telefoner. Kör Opera Mobile istället!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tojt
Varför kör ni opera Mini? Det är en javaläsare för "dumma" telefoner. Kör Opera Mobile istället!

Mini är bundlat med telefonen, antar väl att det betyder att den är dum då?
Sedan kan ju jag tycka att det känns lite mitten-på-90-talet att behöva betala för en webbläsare, men absolut... det ska provas, tack för tipset.

/G

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Fick min Cruise igår och kan bara säga att jag är helnöjd. Touchskärmen följsam, lättnavigerat och logist, bra kvalité, rätt bra kamera, bra ljud i musikspelaren.

Lite negativt: skärmen blir fort fläckig och skyddet som följer med är dåligt, Touchflo känns lite onödigt och stjäl kraft, vid textinmatning känns det lite juxigt att nå tecken som ”!”, ”:” med flera. Det går väl dock att ändra på.

Betyg efter en kväll: 4/5

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av museo12
Fick min Cruise igår och kan bara säga att jag är helnöjd. Touchskärmen följsam, lättnavigerat och logist, bra kvalité, rätt bra kamera, bra ljud i musikspelaren.

Ska vi inte kunna ställa högre krav på en lur som kostar som en laptop?

Kameran är ju usel! Går ju inte att ta en skarp bild med den och den är brutalt slö. Touchskärmen kan knappast kallas för följsam och lättnavigerad... är det bara jag som oavsiktligt klickar flera gånger och missar målet? Bra ljud i musikspelaren?? Kör du med "leksaks"-lurarna som följde med? Billigaste skräp jag någonsin fått med en mobil. ..och det här är den dyraste jag köpt

...sorry om jag neggar men vi måste höja ribban! Hur ska annars utvecklarna kunna göra bättre grejer?

..och förlåt om jag snackar iPhone igen men där kan vi snacka om bra ljud, följsam skärm, lättnavigerad (bruxen är två blad mot HTC'ns "bibel". Det säger rätt mycket.)

Är det inte så att vi ska ANVÄNDA grejerna och inte ägna åt oss tweakning för att få dom att fungera?

Sorry alltså... jag är nog för lite telefonnörd för denna lur

//Besviken HTC ägare

PS. Cruisen ligger brevid och blänger argt på mig... uhu :-/

*****************UPDATE*************************

...ok... jag har lugnat mig något. :-/

Synkningen fungerar med Active Synk i XP så strulet jag har haft är kopplat till Vista och Mobile Device Center. Kommer väl en fix får man hoppas. Dom kanske snart upptäcker att det är rätt vanligt med mobila enheter med minneskort.

Hörlurarna låter något bättre när man rattar på ljudinställningarna...

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raptor67

*****************UPDATE*************************

...ok... jag har lugnat mig något. :-/

Synkningen fungerar med Active Synk i XP så strulet jag har haft är kopplat till Vista och Mobile Device Center. Kommer väl en fix får man hoppas. Dom kanske snart upptäcker att det är rätt vanligt med mobila enheter med minneskort.

Fungerar i XP men inte i Vista?
Vafasen, det är det enklaste jag sett... trots att det i första hand är filsynk för applikationer och inställningar i din profil som är syftet så är det super-anpassat för media. Hur kan du ha missat detta?!!

Fasen, jag har på jobbet fått beröm från 60+ åringar som säjer att "det här var ju skitenkelt". Du måste ha fått något jäkla måndags ex eller gav upp alldeles för snabbt när du försökte läsa i "bibeln".

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Hejsan alla! Är väldigt sugen på denna htc Touch Cruise! Men efter raptors inlägg vill man nu vara lite försiktigt! För 5tusen vill jag har dem rätta korten på bordet! Läste oxå att den inte har sirf3 chip utan en annan som tydligen ska vara lika bra...............stämmer d?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nacud
Läste oxå att den inte har sirf3 chip utan en annan som tydligen ska vara lika bra...............stämmer d?

NMEA 0183
http://smartphonedb.com/index.php?m=specs&id=801

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T