Datorn startar inte, känns som nätagget har gett up.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2004

Datorn startar inte, känns som nätagget har gett up.

Hallå,

Jag installerade BF4 idag vilket jag hann spela i 25 minuter innan datorn frös och jag var tvungen att starta om datorn via den fysiska knappen. Nu när jag försöker sätta igång datorn får jag inte upp någon bild men det är heller ingen signal som fattas. Dator sätter i gång i cirka 10 sek låter som att allting startar, sen så startar hela datorn om och samma process sker hela tiden.

Jag har provat att ta ut minnena var och en för sig och ingen skillnad, tog ut grafikkort och körde hdmi via moderkortet ingen skillnad.

Datorn piper inte heller så det känns som det måste vara nätagget som har gett upp?

nätagget är ett Antec VP550P 550W version 2

[1] Desktop: | MK | GK | RAM | SSD GB | GB HDD | [Win 10 x64].
[2] Laptop: MacBook Pro Retina | 2.5GHz Intel Core i5 dual-core (Turbo Boost 3.1GHz) | Intel HD Graphics 4000 | 8GB 1600MHz | 128GB SSD | [OSX Mavericks].

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2013
Skrivet av Munib:

Hallå,

Jag installerade BF4 idag vilket jag hann spela i 25 minuter innan datorn frös och jag var tvungen att starta om datorn via den fysiska knappen. Nu när jag försöker sätta igång datorn får jag inte upp någon bild men det är heller ingen signal som fattas. Dator sätter i gång i cirka 10 sek låter som att allting startar, sen så startar hela datorn om och samma process sker hela tiden.

Jag har provat att ta ut minnena var och en för sig och ingen skillnad, tog ut grafikkort och körde hdmi via moderkortet ingen skillnad.

Datorn piper inte heller så det känns som det måste vara nätagget som har gett upp?

nätagget är ett Antec VP550P 550W version 2

exakt samma problem som för mig.. Jag röck minnena och satte en sticka närmast cpun och startade upp, resettade mobot och laddade hem drivisar på nytt.. Nu funkar det. har dock inte vågat stoppa i andra sticka med ram..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2004
Skrivet av yepsson:

exakt samma problem som för mig.. Jag röck minnena och satte en sticka närmast cpun och startade upp, resettade mobot och laddade hem drivisar på nytt.. Nu funkar det. har dock inte vågat stoppa i andra sticka med ram..

vilka drivrutiner pratar du om, jag har fått igång datorn nu men kör utan batteriet till biosen.

[1] Desktop: | MK | GK | RAM | SSD GB | GB HDD | [Win 10 x64].
[2] Laptop: MacBook Pro Retina | 2.5GHz Intel Core i5 dual-core (Turbo Boost 3.1GHz) | Intel HD Graphics 4000 | 8GB 1600MHz | 128GB SSD | [OSX Mavericks].