Counter Strike problem

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2010

Counter Strike problem

Gissar på denna ingår här också

Ok, har 2 spel på denna dator, Cod och CS. Cod funkar utmärkt men CS är konstigt.
Får en ping mellan 12-120 på alla spel servers jag testar.

Inget fel på internet

Hade igång Brandväggen, hade då 12-120 ping.
Stängde av Brandväggen, hade 100-120 ping.

Brandväggen ska tillåta CS till 100% engligt det jag såg.

Verkar var något fel där?

Cod funkar hur fint som helst, enligt speedtest/pingtest ska jag ha 7mb upp och 1mb ner, och 20ms ping och 1ms jitter. Inge packetloss.

Kör Windows 7 64 home edition.
singelcore 3.4ghz (hyperthread)
3gb ram
Grafikkort HD5450

Edit: och SC2 )) btw funkar också utmärkt.

Chassi: H2 | Processor: Intel i7 2600K 4.4Ghz | Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE | 2st 120GB SSD, Kingston HyperX (raid 0) | Grafikkort: R9 290X | Nätaggregat: Fractal Design Newton R2, 800W modulär | Tangentbord: Dell SK-8135 | Mus: Logitech MX518 | Musmatta: Sweclockers Qpad| Skärm: 2st 25.5" asus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Mar 2010

Man kan inte alltid lite på brandväggars egna inställningar.

Portar för CS/Steam:

1: 1200 tcp/udp
2: 27000-27015 tcp/udp
3: 27020-27039 tcp/udp

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tidaholm
Registrerad
Jan 2011

Ja behöver hjälp med mitt cs 1.6 ja har alltid haft 100 i fps och så de senaste e de omöjligt att få de ligger på 60 hela tiden -.- hjäp tack

Gaming Rigg: CPU i5 4690k, GPU: 2st MSI GTX 970, RAM: 32GB, SSD: Corsair Force GT 240GB, HDD: 2TB WD Green, PSU: Fractal R3 Newton 1000w (custom vattenkylning på CPU & Gpuer)

Vanliga datorn: (CPU: i7 875k, GPU: ASUS GTX 680 4GB Direct CUII, RAM: 16GB, HDD: 750GB, Nätagg: Zalman-ZM-850HP)

Fraktfritt Inet: https://www.inet.se/produkt/9990887/fraktfritt-sweclockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jan 2008
Skrivet av GameTeQ:

Ja behöver hjälp med mitt cs 1.6 ja har alltid haft 100 i fps och så de senaste e de omöjligt att få de ligger på 60 hela tiden -.- hjäp tack

hej GameTeo jag tror att du inte har stängt av vertical sync. jag har själv ati och längesedan jag hade nvidia men någonstans i dina inställningar på grafikkortet ska du kunna stänga av det . kolla även inne i cs så att du har skrivit fps_max 101 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 och rate 25000. men pröva först med vertical sync.

Fractal Design Define R3 Black Pearl, Intel Core™ i7 Quad Processor i7-950 Quad Core, 3,06Ghz, PowerColor Radeon HD 6970 2GB GDDR5, BenQ 24" LED 2ms, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, Microsoft SideWinder X4 Keyboard.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tungelsta
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av GameTeQ:

Ja behöver hjälp med mitt cs 1.6 ja har alltid haft 100 i fps och så de senaste e de omöjligt att få de ligger på 60 hela tiden -.- hjäp tack

100% att V-sync är igång.

[Nanoxia Deep Silence 1][Intel i5 2550K] [ASUS P8Z77-V [16Gb DDR3 G.Skill Ripjaws X] [OCZ Agillity 3 90GB] [WD Black 1.0TB] [XFX HD7970 DD GHZ-Edition] [LG 27" IPS] [BOSE 2.1 system] [BeQuiet Straight Power 680W 80+ Gold Modular] [Qpad QH-90 Headset]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av prOZac:

100% att V-sync är igång.

Försökte hitta V-sync.. dock inge luck at alll!

Några tips på vart jag kan hitta den?? Fanns inte i Cs, Catalyst controller.. öhh.. and then ^.^

Btw fortfarande problem efter att ha ändrat allt i catalyst, och Cs ^.^

Chassi: H2 | Processor: Intel i7 2600K 4.4Ghz | Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE | 2st 120GB SSD, Kingston HyperX (raid 0) | Grafikkort: R9 290X | Nätaggregat: Fractal Design Newton R2, 800W modulär | Tangentbord: Dell SK-8135 | Mus: Logitech MX518 | Musmatta: Sweclockers Qpad| Skärm: 2st 25.5" asus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jan 2008
Skrivet av Gathor:

Försökte hitta V-sync.. dock inge luck at alll!

Några tips på vart jag kan hitta den?? Fanns inte i Cs, Catalyst controller.. öhh.. and then ^.^

Btw fortfarande problem efter att ha ändrat allt i catalyst, och Cs ^.^

i CCC heter det under 3d settings wait for vertical refresh.

Fractal Design Define R3 Black Pearl, Intel Core™ i7 Quad Processor i7-950 Quad Core, 3,06Ghz, PowerColor Radeon HD 6970 2GB GDDR5, BenQ 24" LED 2ms, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, Microsoft SideWinder X4 Keyboard.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av Jeagargunnar:

i CCC heter det under 3d settings wait for vertical refresh.

Står Vänta på vertikal uppdatering, och den är satt på Prestanda, och under står det då alltid av. Så den ska vara av dåra men har haft så hela tiden, och den ger mig fortfarande 100ping..

Har noterat nu att det laggar bara när andra folk är online på servern, hoppade in själv i servern och då låg min ping på 10-12. Sen så fort jag sa åt folk att joina samma server så började pingen gå upp och upp och upp testade hoppa in på servers där det var 15-20 personer online, beroende på hur mycket de sprang runt destu mer ping fick jag

Chassi: H2 | Processor: Intel i7 2600K 4.4Ghz | Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE | 2st 120GB SSD, Kingston HyperX (raid 0) | Grafikkort: R9 290X | Nätaggregat: Fractal Design Newton R2, 800W modulär | Tangentbord: Dell SK-8135 | Mus: Logitech MX518 | Musmatta: Sweclockers Qpad| Skärm: 2st 25.5" asus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hemma
Registrerad
Okt 2005
Skrivet av Gathor:

Står Vänta på vertikal uppdatering, och den är satt på Prestanda, och under står det då alltid av. Så den ska vara av dåra men har haft så hela tiden, och den ger mig fortfarande 100ping..

Har noterat nu att det laggar bara när andra folk är online på servern, hoppade in själv i servern och då låg min ping på 10-12. Sen så fort jag sa åt folk att joina samma server så började pingen gå upp och upp och upp testade hoppa in på servers där det var 15-20 personer online, beroende på hur mycket de sprang runt destu mer ping fick jag

allt snack om vertikalsynk var ämnat till GameTeQ angående has problem med 60 fps.

inte till ditt problem med pingen.

Citat:

Hade igång Brandväggen, hade då 12-120 ping.
Stängde av Brandväggen, hade 100-120 ping.

menar du verkligen att du får bättre lägstaping med brandväggen på?
vad är det för brandvägg vi talar om ? mjukvara eller hårdvara?

12-120 är ju löjligt brett spann om det är mätt på en enskild server , då har antagligen väldigt dåligt modem/router/uppkoppling om det diffar så mycket.

| HAF932 | Xeon X5675 @ 4 GHz | ASUS P6T Deluxe V2 | 18 GB @ 1391 MHz | R9 290X | O2 + ODAC | Samsung 850 500 GB + 2x WD Black 640 GB @ raid 0 + 2x Samsung 500 GB @ raid 0 | Win10 Pro 64-bit |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2010

ok, nu fungerar det, fick inte ha 16bit samt så var jag tvungen o öka storleken fran 800x600pix till typ 1200x900 nå sånt och då fungerade opengl och alla problem försvann förutom mitt AIM

Chassi: H2 | Processor: Intel i7 2600K 4.4Ghz | Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE | 2st 120GB SSD, Kingston HyperX (raid 0) | Grafikkort: R9 290X | Nätaggregat: Fractal Design Newton R2, 800W modulär | Tangentbord: Dell SK-8135 | Mus: Logitech MX518 | Musmatta: Sweclockers Qpad| Skärm: 2st 25.5" asus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av Devildoll:

allt snack om vertikalsynk var ämnat till GameTeQ angående has problem med 60 fps.

inte till ditt problem med pingen.

menar du verkligen att du får bättre lägstaping med brandväggen på?
vad är det för brandvägg vi talar om ? mjukvara eller hårdvara?

12-120 är ju löjligt brett spann om det är mätt på en enskild server , då har antagligen väldigt dåligt modem/router/uppkoppling om det diffar så mycket.

Var Windows Brandvägg jag snackade om.

Chassi: H2 | Processor: Intel i7 2600K 4.4Ghz | Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE | 2st 120GB SSD, Kingston HyperX (raid 0) | Grafikkort: R9 290X | Nätaggregat: Fractal Design Newton R2, 800W modulär | Tangentbord: Dell SK-8135 | Mus: Logitech MX518 | Musmatta: Sweclockers Qpad| Skärm: 2st 25.5" asus