Noctua fläktar + spelkoder

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Övrigt Publicerad 2021-04-15
Pris: 1 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Östergötland, Norrköping

Hej Hej!

Tänkte se om det finns något intresse för ett par Noctua fläktar som jag inte längre har något behov utav. Det är lite David mot Goliat känsla när man lägger dem bredvid varandra, men förhoppningsvis så kommer dem hitta ett nytt hem :). Alla tillbehör finns kvar och fläktarna kan skickas, men köparen betalar då frakten.

Jag har även två spelkoder från en "AMD Game Bundle" som inte har kommit till användning än, som någon annan kanske skulle vara intresserad av. Jag är inte helt hundra på om vem som helst kan aktivera koderna eller om man behöver ha en dator med AMD-delar.
Om det mot förmodan inte skulle fungera att aktivera en kod för någon så får man självklart tillbaka pengarna, men då kommer jag själv testa först så att jag ändå kan använda koden. Koden kommer jag i alla fall skicka via ett privat meddelande efter mottagen betalning så kommer det förhoppningsvis fungera utan något strul.

Titlarna som det rör sig om är:

Godfall - Aktiveras på Epic Games. (1 kod)
World of Warcraft: Shadowlands, det är enbart själva expansionen tror jag. Aktiveras på Battle.net (1kod)

Betalning görs via Swish och vi kör budgivning på allt. Jag reserverar mig för att inte behöva godta ett bud om jag inte är nöjd med det och så vidare.

Med vänlig hälsning

Rikard