Inlägg

Inlägg som Eik har skrivit i forumet
Av Eik
Skrivet av miklol:

Eik, herregud vad du inte är observant

"via dells hemsida kan man bara ladda ner drivisar om man har deras dell download manager, vilket jag inte kan installera pga att jag inte.. ja.. har något nätverk!"

där har du svaret på ditt "svar."

problemet är dock löst nu.

Går alldeles utmärkt att ladda ner utan någon dell download manager vilket jag gjort både för M1330 och M1530 då jag ägt en M1330 själv och en polare en M1530.

EDIT: Bra att det löste sig ändå.

EDIT2: Visst redan en som skrivit samma sak.

Av Eik
Skrivet av plunn:

Kolla om buggen redan finns alt fila en ny bugg !

https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs

Det är ju vitsen med betatestandet.....

Jo jag vet..... Har redan rapporterat båda två i alphan men det har inte blivit fixat än.

Av Eik

Mesta funkar bra här förutom lite störande grejer.

1. Broken dependencies på g++-4.1 som jag behöver. Går att lösa men då klagar pakethanteraren på att man har broken packages installerade hela tiden.

2. Terminal crashar om man slår av Compiz och öppnar en ny terminal.

Av Eik
Skrivet av Kr^PacMan:

Eik: Finns det någon mer komplett lösning? Jag är inte så värst insatt i mIC-scripts och tar gärna ett färdigt script samt klient, så att säga. Om det finns.

Ingen jag vet om tyvärr. Isf är det nog någon eggdrop lösning som kommer kräva konfigurering.

Men det är verkligen inte mycket man behöver göra. Det står i kommentarerna på sidan olika förslag. Lägg någon timme på det så fixar du det nog och lär dig något på köpet

Av Eik

Herregud vilket icke problem.

Gå in på DELL.se och "Drivrutiner & nedladdningar". Välj sedan M1530 och Vista 32bit så finns allt där.

Eller kör in ubuntu på den. Där funkar allt på M1330 och M1530 direkt out-of-the-box så att säga.

Av Eik

mIRC Downloads - scripts, addons, dlls, themes, code

Går lätt att fixa med den kod biten.

Av Eik

Inte kört visual * express på evigheter men det skapas en individuell config fil för varje applikation har jag för mig. Heter app.config enligt google.

Av Eik

Det där är någon knasig bugg i flash. Har för mig det inte finns någon riktigt bra lösning för det. Har något med att göra att flash skiter i vilken skärm som är inställd som primär eller något liknande.

Av Eik

Du får väl hämta det fältet med från databasen och skriva ut helt enkelt. Förmodligen heter det topic_någonting det med.

Det där är heller ingen rss. För att skapa ett rss fält krävs att man följer vissa standarder så att rss läsare klarar av att läsa det.

Det där är mer någon sorts "senaste forum poster". Du borde även skriva om den där SQL satsen. Den är helt hysterisk.

Av Eik

En frame är en frame och sidan i framen har väl ingen koll på orginalsidans java scripts sålänge du inte inkluderar dem på den sidan med. Beskriv vad du försöker göra mer specifikt så finns det garanterat en bättre lösning än att använda sig av iframes.

Av Eik

Är det ofta på morgonen kan det vara överkänslighet mot flour. Det är väl den konstigaste idén.

Annars gluten är väl en klassiker och laktos som redan nämnt. Väldigt mycket fett är väl inte bra heller.

IBS verkar vara standard att slänga ut som orsak i sverige.

Av Eik

Alla dessa människor som ska testa saker och krångla. Det bästa vore om folk läste på innan de köpte saker så skulle typ 80% av alla reklamationer försvinna. Sedan finns det ju såklart en del ärenden där reklamation är själig men oftast är folk bara så jävla veliga samt dumma och tror att jätte billiga grejer kommer fungera likadant som tredubbelt så dyra produkter.

Av Eik

.net 4.0 support? - System.Data.SQLite

Så ska det funka med senare.

Föreslår att du byter bort VB mot Python, Java eller C# istället dock. Inte vidare mycket krångligare än VB men betydligt mer funktionella.

Av Eik
Av Eik
Skrivet av Jilted82:

Hackad...

Ja... Några tomtar tyckte det var kul att hacka hela servern så det var inte bara mina sidor som fick lite kul offline tid.

Nu är iaf backupen återställd och de har ominstallerat servern så det tog lite tid innan allt funkade med cronjobs och grejer men nu ska det funka som vanligt igen.

Av Eik

Läs på om CSS-layouter. En div utan css blir inget alls.

Av Eik
Skrivet av Rillo:

http://i37.tinypic.com/30hy6qg.jpg

Ska det se ut sådär?

Jag kör Google Chrome (v. 5.0.375.126)...

Nope det ska det såklart inte. Har bara testa i Opera och Firefox men verkar som jag får installera Chrome också för att ha att testa med.

EDIT: Verkar vara något skevt i jquery pluggen jag använder. Nu ska det fungera mer korrekt förutom att sökfältet ligger på ett märkligt ställe. Ska se om jag kan fixa det med.

EDIT2: Nu ser den ut att ligga rätt här iaf.

Av Eik

Nu tar jag gärna lite feedback igen samt hjälp att hitta eventuella buggar.

Fixa kontraktet med Stockholmsspindeln!

För den som vill testa:
user : hej@sweclockers.se
pass : _88ASddd

Med en användare får man alltid korrekt filtrering på förstasidan samt ett RSS flöde som är specifikt för ens inställningar. Kommer även möjlighet att få epost när nytt läggs till men inte helt klart.

Det går att registrera ett eget konto men de måste aktiveras av mig innan de går att använda ordentligt. Känner någon för det kan ni skicka ett PM med epostadressen så aktiverar jag.

Av Eik

Varför inte använda jQuery och skriva en liten php fil som genererar den text du vill ha. Sedan loadar du den med jQuery till diven du vill ha det i? Hela den där proceduren med variabler fram och tillbaka verkar tillkrånglad.

Av Eik

Det kan man. Finns ett antal php librarys som gör hela proceduren enormt lätt. Sedan får man cronjobba scriptet på sin server så det körs var x minut.