Artiklar

Artiklar skrivna av Epic
14

Microsoft tillkännager systemkrav för Crackdown 3

Crackdown 3 får nu systemkrav för PC-plattformen, trots att speltiteln inte planeras släppas förrän februari 2019.

37

Fortnite slår nytt rekord med 8,3 miljoner samtidiga spelare

Nyligen lanserades Fortnites battle royale-läge i Sydkorea och kort därefter uppmättes ett nytt rekord, med 8,3 miljoner samtidiga spelare .

75

Nvidia Geforce GTX 1080 Ti på väg bort från butikshyllorna

Nvidias grafikkort Geforce GTX 1080 Ti är i dagsläget en bristvara hos svenska återförsäljare, något som beror på att de inom kort kommer försvinna till förmån för nyare modeller.

48

Problem med Nvidia Geforce RTX 2000-serien uppges vara kopplat till specifika skärmar

Gamersnexus har undersökt problemen med blåskärm hos Nvidias Geforce RTX 2000-serie, och kommit fram till att det troligen beror på skärmar med hög uppdateringsfrekvens samt G-Sync.

47

AT&T stänger av kunder från internet för upphovsrättsintrång

Bredbandsoperatören AT&T meddelar att de kommer börja stänga av internetanslutningen för vissa användare. Detta då de laddat ned upphovsrättsskyddat innehåll, trots flera varningar.

37

Forskare upptäcker sårbarhet i moderna SSD-enheters kryptering

Två forskare i Nederländerna har tittat närmare på krypteringen i SSD-enheter från Samsung och Crucial, och menar att den har brister och lätt kan kringgås.

35

Warcraft III: Reforged får stöd för kartor från originalet

Genom åren har det släppts ett stort antal användarskapade kartor till Warcraft III, något Blizzard hoppas kunna ta vara på och stödja i nyversionen av spelet.

19

SweClockers quiz om kodnamn svårast på länge

Förra veckans quiz om diverse kodnamn innehöll många svåra frågor, och endast 63 stycken deltagare lyckades kamma hem alla rätt.

94

Warcraft III: Reforged är remaster av Reign of Chaos och The Frozen Throne

Under Blizzcon 2018 avtäcker Blizzard Warcraft III: Reforged, vilket är en remaster av realtidsstrategispelet Warcraft III: Reign of Chaos med tillhörande expansion.

54

Palmer Luckey: "Dålig användarupplevelse är det stora problemet med VR – inte priset"

Trots flera år på marknaden har VR ännu inte slagit igenom på riktigt, något som Oculus-medgrundaren Palmer Luckey menar beror på undermålig användarupplevelse.

60

Rykte: Nintendo 64 Classic Edition avtäcks under Nintendo Direct

Nintendos retrokonsol SNES Classic Edition uppges efterföljas av Nintendo 64 Classic Edition, vilken enligt uppgift ska avtäckas inom kort.

52

Oculus uppges släppa uppdaterad Rift under 2019

Förutom Oculus Quest uppges nu Oculus lansera ytterligare ett VR-headset under 2019. Det sägs handla om "Rift S", som kommer med en mer högupplöst skärmpanel samt nytt spårningssystem.

78

Battlefield V får systemkrav – Radeon RX 580 och Geforce GTX 1060 rekommenderas

Efter vissa förseningar är det snart dags för lanseringen av Battlefield V, och nu presenterar DICE systemkrav i tre nivåer för speltiteln.

19

Steelseries utökar Qck-serien med tre nya musmattor

Steelseries uppdaterar sin Qck-serie av musmattor med tre nya modeller. En av nyheterna är Qck Edge, som bygger vidare på Qck och lägger till sydda kanter.

38

AMD avtäcker Vega Pro 20 och Vega Pro 16 för bärbara datorer – först ut i Macbook Pro

I november lanserar AMD sina första mobila grafikkretsar med Vega-arkitekturen i form av Vega Pro 20 och Vega Pro 16, vilka kommer dyka upp i Apples bärbara Macbook Pro.

115

Apple presenterar nya Ipad Pro med heltäckande skärm och USB Type-C

I enlighet med tidigare rykten avtäcker Apple en ny Ipad Pro, som blir utan hemknapp och bestyckas med en skärm som täcker större delen av enhetens framsida.

99

Apple avtäcker Mac Mini med sexkärnig processor och upp till 64 GB primärminne

Efter rykten om modellens död blir det istället en uppdaterad version av Apples kompakta dator Mac Mini. På menyn står bland annat nya Intel-processorer med upp till sex kärnor.

18

Cooler Master lanserar Mastercase SL600M – avskalat chassi utan RGB-belysning

Med sin senaste chassimodell SL600M skiftar Cooler Master fokus från belysning och utsvävande utseende, för att istället fokusera på en avskalad design och låg ljudnivå.

109

Användare rapporterar om defekta exemplar av Geforce RTX 2080 och RTX 2080 Ti

Flera användare rapporterar nu om problem med sina nya grafikkort från Nvidia, med både grafiska artefakter i spel och system som kraschar.

88

Google lanserar betaltjänsten Google Pay i Sverige

Efter Samsung Pay och Apple Pay släpps nu även Google Pay i Sverige. Tjänsten stöds vid lansering endast av bankerna Länsförsäkringar Bank och Nordea.