Inlägg

Inlägg som dussin har skrivit i forumet
Av dussin

Helt ok video just likt den föregående var.

Trist att miserabelt ”permanent online”-folk hotar och trakasserar LMG-anställda, hoppas att den biten blåser över litet raskare än vad sådant brukar göra.

Gött att WAN Show är tillbaka.

Av dussin

Varje gång det talas Half-Life kommer jag att tänka på Black Mesa (steam), som jag inte hunnit spela ännu. Det är ju bara 11, 8 eller 3 år sedan det släpptes - beroende på hur man väljer att se det.

Av dussin

Personligen valde jag "Samsung BAR Plus", vilket är en helgjuten variant med fäste för nyckelring och som pallar att smälla runt lite när man har några stycken samlade. Skrivhastigheten har jag inte tänkt på, men modellen marknadsförs med läshastighet på 300 samt kommer med 5 års garanti.

Av dussin

Det finns som bekant ingenting man kan göra åt blodhundar som saknar självinsikt, och ”What do we do now?”-videon är naturligtvis inte riktad till sådana personlighetstyper.

För vanligt normalt folk - i den mån detta ens följs - så var videon sannolikt helt okej med bekanta ansikten som medger utrymme till förbättringar samt ger lite exempel på hur detta skall tillgå.

Av dussin

Att inte söka kommentar före publicering verkar lite uselt, men generellt bra att de håller koll på varandra så att förbättrade processer är ständigt aktuellt.

Får höra turerna i WAN Show till helgen.

Av dussin
Skrivet av Proluial:

Det är väl MacBook Air de säljer till det priset och inte en Pro?

Ja visst tusan, så var det. Bara skannade "M1, 8gb ram, 256" och kom att tänka på nämnda deal.

Av dussin

Noterade att webhallen för tillfället har medlemspriset 10990 på varianten du hittat på andrahandsmarknaden för 8000.

3k är 3k.

Begagnade apple-prylar är generellt inga konstigheter eftersom typ allting är premium, bara se till att enheten är ”frigjord” som @macmann1 beskriver.

Av dussin

Spännande med män som har visioner, drivkraft samt rejäl påse dollars.

Återstår att se hur väl Yaccarino kan verkställa saker och ting.

Ingen liten uppgift hon tycks ha fått, att döma av rapporteringen.

Vreda folk med tendens att alltid förminska andra ska man inte bry sig om, sådant folk begriper ändå ingenting.

Av dussin

Fixa standard på infästningen i batteridrivna arbetsredskap, för helvete. Jag blir vansinnig. Måtte en endaste av politrukerna i Bryssel ha grejat hemmavid någon endaste gång och kommit på tanken att det är galet med lika många batterier och lika många laddare som man har varumärke på arbetsredskapen.

I övrigt verkar utgångspunkterna i förslaget inte särskilt relevanta för Sverige. Lösa förbrukade batterier har vi lagt i avsett kärl sedan vad som känns för evigt, etc. Det är bra att sådant vidareutvecklas, tänker jag, utan att ha en aning om vad som egentligen kan göras med ett förbrukat batteri.

Av dussin

Använder personligen mobiltelefonen i en väsk-pryl man sätter över biceps vilket fungerar mycket fint. Även vätskebälte brukar ha fack där man kan ha nycklar/mobil etc, för att inte nämna midjeväska.

Annars finns SanDisk och deras “Clip Jam” på Amazon om det skall vara prisvärt. Ställ in så det står ”Amazon” på både ”Skickas från” och ”Säljs av” så blir det förmodligen bra.

Av dussin

Det var imponerande siffror tills det framgick att det är befintliga Instagram-användare som har klickat på en knapp.

Av dussin

Hoppas att partnertillverkarna får relativt fria tyglar och därmed att ECC kan vevas igång samt kanske smälla på ett antal sata-portar.

Av dussin

Det verkar rimligt för att få kontroll över ingress/egress och allt vad det heter, vilket annars kan slira och göra så att man sitter med fakturor där summorna knappt får plats.

Av dussin

Man vill genomgående ha prylar med höga C-States.

Detta går att kontrollera med ”powertop”. (länk youtube)

Det tyska forumet Hardwareluxx har begått GoogleDoc där man kan utläsa varierande hårdvarukombinationers watt-från-vägg. (länk)

Jag brukar köra fast och ledsna när det kommer till ECC, så av den anledningen har ingenting vevats igång ännu. Hade tänkt TrueNAS Scale av anledningar som inte finns på toppen av huvudet.

Av dussin

Någon form av batteristandardisering vad gäller diverse arbetsredskap såsom skruvdragare osv vore välkommet, så kan tillverkarna av arbetsredskapen strida mot varandra och batteritillverkarna strida mot varandra. Det borde inte vara särskilt avancerat eftersom certifieringarna redan är på plats, batteriplaceringen är extern samt tämligen genomgående likvärdig, etc — bara att detta jävelskap pågår med olika infästning.

Av dussin

Upplever att det tidigare har varit enkelt att titta på modellbeteckning och förstå var som är bättre än annat, vilket prestandatestar sedan bekräftar när man kikar runt på diverse recensioner. Detta verkar inte längre vara så självklart när det hyvlas diverse kärnor, bussar etc. Trist!

Av dussin

Till min köpte jag Noctua NH-D15S. Det är kyligt, och tyst. Kolla om du har rum för en sådan. Denna modell har även upprest design över RAM-slottarna, vilket kan vara bra om man vill slippa engagera sig i att forska kring höjd på RAM-stickor osv.

Av dussin

Förbjuden frukt, det är sedan gammalt.

Av dussin

Alternativen har kommit långt, men språkverktygen i MS Word är utan konkurrens.

Vevar fortfarande Word2007 av den anledningen, även i Ubuntu.

Av dussin

I mitt Michelinkök används en i trä modell större, så att man kan hålla saker på sin olika kant — så att säga.

Brukar hälla kokande vatten på han samt i övrigt vårda med olja osv.

Än har jag hälsan i behåll.