Inlägg

Inlägg som Regnbågsponny har skrivit i forumet
Av Regnbågsponny

Trident Z såg riktigt stilrena och söta ut, men lär väl bli svindyra och hästlängder ifrån prisvärda

Av Regnbågsponny

Tror dock att det blir ganska svårt att göra det riktigt snyggt i och med att man har kablaget till radiotorfläkten inklämd under sleeven tillsammans med en av slangarna. Drar man en riktigt tajt sleeve lär det ju synas igenom, vilket heller inte blir snyggt.
Men kan hålla med om att man gärna hade sett en lite mer exklusiv sleeving för det priset, sen hur man skulle lösa det i praktiken låter jag vara osagt.

Skrivet av Laine:

Nja, det där såg ingen vidare ut. Ser på Fury och inser vilket bra jobb som gjordes med slangarna på H80i GT.

http://www.materiel.net/live/292969.jpg

Av Regnbågsponny

Visuellt läcket mobo för första gången på länge från Gigabyte

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Tråkigt, men väntat. Känns dock som det smartaste att göra. FX-serien har väl varit en förlustaffär för AMD känns det som, samtidigt som APU-delen går med vinst.

Det logiska är ju att satsa på APUerna och next gen-konsolerna för att få in kapital.
Så istället för att lansera mediokra FX-produkter som dom går med förlust på,
så kan dom lägga alla dom pengarna på RnD istället.

Detta leder förhoppningsvis på sikt till att dom kan lansera någon värdigt konkurrerande processorserie i prestandasegmentet inom något/några år.
Att bara mata ut medelmåttiga prollar bara för att hålla en bred produktserie är som att fastna i vinkelvolten.

Tänker tillbaka på min första Athlon och blir lite nostalgisk.
Hoppas att AMD kan komma med en värdig utmanare i framtiden. Framtiden...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Ser onekligen rätt mumsig ut, synd bara att batteritiden inte var något direkt imponerande. Börjar tröttna på att man ska behöva släpa med sig mobilladdare över allt, bara för att tillverkarna inte kan börja prioritera batteritid för fem öre. Blir ju inte bättre av att man i dagsläget sitter på en iPhone 5 som antagligen är sämst av alla gällande batteritid.

Av Regnbågsponny

Äntligen! Detta var på tiden. Nu ska bara priserna droppa, sen får det bli att hiva ut det gamla skräpet

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Ser intressant ut. Kan mycket väl bli ett köp om priset blir vettigt och det inte dröjer allt för länge till release. Sen beror det väl också lite på hur konstruktionen känns vid närmare titt, ser onekligen något okonventionell ut. Men en kul idé om inte annat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Blev nästan lite kär i det här kortet. Galet stiligt! Nu återstår det bara att se vad det presterar och om vi kommer att få se en liknande kylare även till 290X

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Ser onekligen mycket trevliga ut, men är inte helt övertygad om PSU-lösningen i mATX-lådan.

Av Regnbågsponny

Känns ändå som att detta varit väntat under rätt lång tid nu. När Google köpte Motorola så kändes det än mer givet att MS skulle kontra med att köpa Nokia.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Desktop 1: Ubuntu <3 / Win 8.1
Desktop 2: Linux Mint / Arch Linux
HTPC: Win 7
Netbook: Ubuntu <3 / CrunchBang Linux (#!)
Platta, mobil: iOS

Dock sjukt sugen på att köpa en MB Air också...
Omväxling förnöjer

Av Regnbågsponny

Äntligen! Nu ska bara moderkortstillverkarna inse att dom gärna får köra sina "top of the line"-kort lika fullsmetade med funktioner i µ-ATX formfaktorn som i m-ITX, ATX osv. Märkligt att alla lite dyrare m-ITX-kort har exempelvis inbyggd BT, inte ens dom dyraste µ-ATX-korten har det. Men det är väl kanske inte en så populär formfaktor som man vill tro...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Känner mig rätt såld på det här. I teorin känns det riktigt vasst, men...
Mitt hjärta hade gärna sett att detta blivit en succé, men min hjärna höjer en varningens flagga och känner att det tyvärr antagligen blir en flopp i stil med Ouya.

Av Regnbågsponny

Behöver nog inte oroa sig för att det ska påverka entusiastsegmentet. Den här typen av produkter lär främst vara avsedd för vanliga kontorsdatorer till folk som inte behöver så mycket råprestanda.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Jag är skeptisk efter att ha sett det här, men återstå att se hur det är i skarpt läge sen till hösten då. Hade höga förväntningar, men har svårt att se att iOS7 skulle kunna överraska mig positivt efter det man fått se än så länge. Dom nya ikonerna ser ju horribla ut i jämförelse, för att inte tala om musikspelaren. Men efter flera generationer av iPhones så kanske det ändå är på tiden att testa något annat nu snart ändå...

Av Regnbågsponny
Skrivet av MrNeikter:

Men kan även komma från fläktar. (Det är dock inte så vanligt.)

Sant, fast tycker det känns som att man brukar åsyfta kortet när man bara säger coil whine, medan man brukar förtydliga att det gäller fläktarna om tjuter kommer därifrån. Men det kan också vara så att det bara är jag som brukar separera på det på det viset

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny
Skrivet av MuLLvaD3n:

Enda anledningen till att köpa detta är för att slippa coilwhine. :/

Coil whine kommer ju från själv kortet och inte från kylaren så det borde inte göra någon skillnad tyvärr...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Snygg, oooja. Dyr, ja. Kioskvältare, knappast. Det är nog en ytterst begränsad skara som köper en dockningsstation som denna privat. Har även svårt att se att den ska slå bland företag, där dockningsstationer annars är en självklarhet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Regnbågsponny

Billigaste är ju garanterat att köpa en ny pickup förutsatt att det går att byta på den modellen. Kan inte påminna mig om att jag någonsin sett någon lite exklusivare vinylspelare som det inte gått att göra på, men B&O tenderar ju att tänka lite utanför lådan ibland så man vet ju aldrig. Dom kanske har någon hemmasnickrad specialvariant, har faktiskt noll koll på just den modellen.

Men om det ska köpas nytt är som tidigare nämnts Pro-Ject Debut eller Debut Carbon prisvärda instegsvarianter. Alternativt om man har lite flyt så kanske man kan hitta något bättre än så begagnat till samma pris.

Av Regnbågsponny

Trevligt att det börjar komma lite mer m-ITX-kort. Riktigt trevligt att äntligen få se lite fler SATA-portar. Förhoppningsvis kommer det lite mer påkostade modeller med integrerat Wi-Fi och BT snart också Än så länge så är det väl inget kort i den storleken som har mer än fyra stycken SATA-portar och Wi-Fi + BT? Räknar bort eSATA.