Inlägg

Inlägg som MandrillHaren har skrivit i forumet
Av MandrillHaren

Dungeons & Dragons Online. Släpptes alldeles för tidigt och var buggigt + saknade massor av features. Fick asdåliga recensioner och blev totalt övergivet, men utvecklarna jobbade som fan med uppdateringar och nu är det imo det bästa MMOet på marknaden. Hoppas de re-releasar spelet så folk får ögonen för det.

Av MandrillHaren

Utan tvekan Far Cry. Det var både snyggare och framförallt bättre optimerat för sin tid. Far Cry maxat med AA i hög upplösning ser mycket bättre ut än Crysis i 1024*768 på low/medium, och skillnaden i FPS är massiv.

Går ju knappt att köra i very high med DX10 i måttliga upplösningar med ett 8800gts...

Av MandrillHaren

Mittens: Hej, jag är VD för Glowpad UF och kan svara på eventuella frågor.

Storleken kommer vara 290*230mm, med en total höjd på 6mm, och glidytan kommer inte bestå av tyg utan av en matt plastfilm.

Vår hemsida kommer förresten upp så fort vi fått en faktura från Loopia.

Av MandrillHaren

Glowpad - Vilket material till glidyta / undersida?

Jag har tänkt sätta igång ett glowpad-bygge snart med lite gravyrer. Det jag letar efter är en lösning där man får högsta genomskinlighet men ändå bra glidyta och optisk precition.

Ett alternativ jag har tänkt på är att klistra på en matt, grovkornig plastfilm på ovansidan. Tror ni det skulle funka? Det lär ju ge en skön yta, men frågan är ifall den matta filmen är tillräcklig för att passa de flesta optiska möss?

Det jag sett många andra göra är att klistra på en svart tyg/gummimatta på undersidan av plexit. Ifall man har 4mm tjockt plexiglas och en tunn gravyr, tror ni det skulle funka? Spelar färgen på glowpaden och gravyren någon roll för musens känslighet? Alltså, tror ni att det funkar sämre med en röd gravyr då musens diod också är röd?

Tackar för svar.

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haziza
När jag köpte wow ifrån Game så vart min key redan tagen så jag fick byta, förpackningen var till och med obryten.

Nån hade väl mega-tur med en keygen och råkade få en giltig cd-key...

Av MandrillHaren

Kom ihåg när jag köpte mitt Radeon 9600XT för några år sen, innan HL2 hade kommit ut. Då fick man HL + alla expansioner, DoD, CS1.6, CS:Source, HL2 och HL2:DM. Rätt nice, annars hade jag förmodligen aldrig skaffat HL2.

Av MandrillHaren

Perfekt Det där nätagget har oanade krafter

Av MandrillHaren

Choffe: Jag tänkte skaffa mig en liknande setup som du har nu (fast med 7900gs), och jag undrar om du kör med X-Qpacks originalnätagg. Blev lite fundersam över om det pallar en överklockad e4300 eller inte...

Av MandrillHaren

Visst, men det är din subjektiva åsikt. Varken du eller jag har testat agget, och det finns inte helle några tester på internet. Vem vet, det kan vara ett skitbra agg som de säljer billigt för att visa sig på marknaden.

Av MandrillHaren

*Återupplivar död tråd*

Jag börjar själv fundera lite på detta agg. Specifikationerna som Curly skrev kan inte ha varit riktigt friska då de är helt annorlunda enligt den officiella hemsidan: http://colorcase.se/webshop/include/hemsidor/ace-case/620.htm... . 20A på var sin 12V-rail låter ju bra, plus att det är ett svenskt företag med säte i Mölndal.

Har nån testat det här agget? Tänkte använda det ihop med ett 8800gts 640mb och C2D E4300. Det är ju löjligt billigt, 455 spänn på dustin.

Av MandrillHaren

Kom till level 4, sen blev det drygt, orkar inte tanka JDK

Av MandrillHaren

Hitachi DS 7K250 8MB 160GB PATA 58,2 28,2 45,7 12,9

Med smått otroliga 18,9% i CPU usage. Har några år på nacken, hehe.

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av InAction
Folk som spel Hidden brukar ha en tendens att vara efterblivna. Du får nog vänja dig med Team Attacks, för ingen lär sig. Så roligt att alla påstår sig ha nerver av stål, men så fort de sätter sig ner med Hidden eller liknande så skriker de värre än 5-åriga flickor på ecstacy. Jävla fjollor.

Är det bara hos mig som adrenalinet pumpar när man är hidden, och inte när man springer runt som iris? När jag är hidden är jag helt galen. Har marinerna satt upp en barrikad i ett litet rum hoppar jag rakt in och börjar kasta tunnor omkring mig tills ingen vet vad de egentligen skjuter på. Sen tar jag dom en efter en, oftast genom att landa på deras huvuden ifall de står stilla i ett litet rum och brassar. Grymt bra mod är det i alla fall, synd bara att det är mest nybörjare som kör :/

Av MandrillHaren

Deus Ex, ett av världens bästa spel IMO. Första persons shooter/rpg, med mycket smygelement, om du själv väljer att smyga. OBS. Ej "Deus Ex: Invisible War", det är den halvtaskiga 2:an. Rekommenderar även No Once Lives Forever 2

Av MandrillHaren

Hmm, kanske bara följde med Collector's Edition då :/

Av MandrillHaren

Nån som har en GW: Nightfall buddy code?

Jag är skitsugen på att börja köra Guild Wars: Nightfall, men ekonomin brister. Så kan någon vänlig själ ge mig en buddy code så jag kan spela spelet i 14 dagar?

Av MandrillHaren

Själv skulle jag bli väldigt glad över en trial-key till Nightfall

Av MandrillHaren

Den första är "Prophecies", vilken jag rekommenderar att börja med. Det är den största kampanjen, och är även billigast.

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Albinsson
Xbox 360 för spel och en laptop för annat.

Håller med! Själv planerar jag att köpa ett 360 och en MacBook. Kostar väl tillsammans lika mycket som en speldator motsvarande 360.

Av MandrillHaren

Fan vad många det är som klagar på att det inte går att träffa med sina slag i Morrowind. Har du märkt den gröna fatigue-mätaren under magicka-mätaren? Om du kutar och hoppar runt hela tiden blir du trött, och har i princip omöjligt att träffa. Väntar du bara lite och hämtar andan är det inte alls svårt att få ihjäl nåt på level 1.

[edit]Yay, tråd från 2003...[/edit]