Nästa vecka går teknikmässan Computex av stapeln och där väntas AMD med partner lyfta på locket runt moderkort och relaterade produkter för den kommande processorfamiljen Ryzen 3000. Nyheter om nya grafikarkitekturen Navi kan också presenteras under mässan. Nvidia vill inte överlåta allt rampljus åt rivalen och lockar därför med en video på företagets Geforce-kanal.

► Läs allt från #computex-2019

Den sexton sekunder långa videon visar inget annat än ordet "super" – inte mycket att gå på alltså. Eftersom videon publiceras på Nvidias Youtube-kanal för produktfamiljen Geforce är det inte långsökt att anta att nyheten gäller grafikkort av något slag. Spekulationer om vad det kan handla om innefattar bland annat en presentation av ett nytt grafikkort i den högpresterande grafikkortsfamiljen Titan.

Ordet "super" kan också anspela på en uppdaterad variant av den befintliga Turing-arkitekturen, en "Turing Refresh", eller helt enkelt varianter av den befintliga Geforce RTX 2000-serien med snabbare minne. Exakt vad det handlar om avslöjas sannolikt under Computex, där SweClockers-redaktionen finns på plats för att rapportera från mässan.

Läs mer om Nvidia Geforce Titan: