#surface

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

13

Microsoft siktar på böjbar skärm i nästa Surface Duo

Microsofts Surface Duo-telefoner har erbjudit dubbla skärmar, men med en tredje version kan det anammas en böjbar skärmupplevelse.

106

Flytande element möjlig design för Windows 12

Av okänd anledning innehöll veckans Microsoft-presentation bilder som är i linje med hur nästa Windows-version kan se ut, något som nu sätts under lupp.

16

Microsofts stora Surface-event går av stapeln den 12 oktober

Varje år tillbringar Microsoft en kväll under hösten för att visa upp nyheter i Surface-familjen och i år kommer festligheterna dra igång den 12 oktober.

15

Microsoft går ihop med Ifixit för verktyg till Surface-enheter

Tre nya verktyg ska göra det enklare för fristående reparationsfirmor, företag och skolor att reparera de senaste Surface-enheterna.

29

Microsoft åtar sig göra Surface och Xbox enklare att reparera

Microsoft går med på att utvärdera och främja enklare reparation av enheter efter påtryckningar från aktieägare och investerare.

75

Microsoft introducerar vikbara telefonen Surface Duo 2

Surface-familjens andra vikbara Android-baserade telefon får större skärmar, ordentlig kamera och 5G-stöd.

75

Microsoft avtäcker Surface Laptop Studio med Geforce RTX 3050 Ti

En bärbar dator förvillande likt ett fruktigt företags är Microsofts kraftfullaste hittills, med skärm som kan vinklas över tangentbordet.

75

Microsoft lanserar Surface Pro 8 med större skärm och högre prestanda

Nya Surface Pro behåller samma formfaktor som tidigare, men får större skärm, högre prestanda och Thunderbolt 4-anslutningar.

75

Microsoft håller Surface-evenemang

Lagom till lanseringen av Windows 11 håller Microsoft hov för ny hårdvara. Åtminstone en ny Surface Pro står på menyn.

39

Microsoft förser Surface Pro 8 med Thunderbolt och högfrekvent skärm

En Surface Pro 8-annons på villovägar avslöjar att både snabb anslutning och skärm debuterar med Microsofts nästa omgång av hybridenheten.

20

Microsoft håller Surface-event den 22 september

Operativsystemet Windows 11 får sällskap av en ny Surface Pro från Microsoft. Samtidigt talar rykten om än fler nyheter.

10

Microsoft: "Brist på komponenter ett fortsatt problem"

Microsoft visar positiva siffror i sin senaste kvartalsrapport men uppger att skral tillgång till komponenter fortsätter ställa till det.

134

Ifixits grundare kritiserar Apple och Samsung för svårlagade telefoner

Restriktioner samt proprietär design gör det omöjligt för konsumenter och tredjepartsreparatörer att laga telefoner.

61

Microsoft lanserar Surface Laptop 4 med AMD- och Intel-processorer

Surface Laptop 4 behåller föregångarnas formspråk, men får med nya processorer rejäla uppsving i prestanda och batteritid.

33

Microsoft utvecklar egna ARM-kretsar för datacenter och Surface

Bloomberg rapporterar att Microsoft framöver gör Apple sällskap med egensnickrade systemkretsar, men med servrar som viktigaste anhalt.