Från och med 15:00 den 7 oktober kommer SweClockers besökare att få godkänna bruket av kakor eller (cookies) på sajten. Med detta val ger dig kontroll över vilken typ av kakor vi placerar i din dator, och vi passar samtidigt på att erbjuda mer transparens kring hur dessa sedan används.

Vi förstår att det inte är många som efterfrågar ytterligare en sådan här medgivanderuta att klicka i men detta är något vi är skyldiga att göra enligt nuvarande EU-direktiv. Förhoppningsvis har vi lyckats skruva på designen så att det inte känns allt för iögonfallande.

cookies.png

Det vi verkligen skulle vilja be alla läsare om är att acceptera det vi benämner som prestandakakor. Detta är kakor som mäter hur besökare använder vår hemsida, vilka artiklar som läses mest och så vidare. Helt enkelt information som kan hjälpa oss att vidareutveckla vår hemsida i rätt riktning och skapa mer av det innehåll ni gillar samt mindre av det ni inte gillar.

För er som har besökt oss tidigare och redan har kakor satta på er dator kan det ta ett tag innan era nya inställningar börjar gälla fullt ut. Detta då vi inte kan radera de kakor som redan sitter och dessa kommer att fortsätta löpa tills dess att de når sitt slutdatum eller tills dess att ni själva rensar era kakor.