Permalänk
Medlem

Webläsare Firefox

Jag har en fråga angående stavningskontrollen i firefox.
Tror att denna fråga bör passa in här.

Jag har ordlistor i svenska, engelska och finska. Det ska gå att byta mellan de olika språken och stavningskontrollen.
Det som har hänt är att det har fastnat (fryst) i den finska stavningskontrollen. Det går inte att byta mellan språken längre och texten blir därmed rödmarkerad om jag vill kontrollera stavningen i något annat språk.

Jag har provat med att installera om firefox har version 9.0.1 som jag antar är den senaste (Den hade jag innan också då allt fungerade) Jag har även provat att ladda ner svenska ordlistan från firefox addons på nytt (Svensk ordlista 1.49) och dessutom gort en systemåterställning utan att det hjälper.
Vet någon här vad som kan ha hänt?
Tack på förhand

Permalänk
Medlem

Kan inte på rak arm säga vad som är fel, men det känns som att man iallafall inte ska behöva göra en systemåterställning får ett såpass litet problem. Firefox har bra support man kan chatta med: http://support.mozilla.org/en-US/kb/ask

Permalänk
Medlem

Oavsett om det gäller program, drivrutiner, codec, spel osv så måste man ibland avinstallera först och ta bort kvarglömda mappar innan man installerar, uppdaterar igen. Annars kan orsaken till felet bli kvar.

Permalänk
Medlem

Tack för svaren, jag har löst felet, men fått ett nytt problem att lösa istället. Den finska stavningskontrollen fungerar helt enkelt inte med Firefox 9.0.1 versionen, så nu är frågan, varför är det så svårt att hitta stavningskontroll i finska till Firefox, jag vet att det har varit problem med det även i tidigare versioner.

Permalänk
Medlem

Återigen är nog chansen till bra svar på den frågan högre i Firefox supportforum.