Finns det något du saknar efter allt Wow-spelande?

Permalänk
Medlem

Finns det något du saknar efter allt Wow-spelande?

Ni som spelat mycket Wow, finns det något ni saknar med eran tid för länge sen? Eller för kanske inte så länge sen?

Själv saknar jag mitt Guild från vanilla-tiden, man var som en familj typ, väldigt många medlemmar då det var 40-manna raids som gällde.

Saknar också vårt premade WSG team som dominerade vår realm. Satt inne en stor del av en sommar när jag var yngre med detta team och vi bara körde på och hade hur kul som helst. Kom upp till rank 11 tillslut och fick mina mounts!

Permalänk
Medlem

Saknar mitt guild från vaillia-tiden.
jag saknar känslan av att utforska grottor, övergivna slott och vidsträckta öknar. Jag saknar även AV när striderna var bundna till en server. Striderna i AV var bittra och kunde hålla på i timmar. Man gjorde sig till KOS (kill on sight) för många spelare och var konstant nervös när man var och questade eller grindade mats ut i världen. Jag saknar tiden då epic gear var något som var en wow-faktor och jag saknar också de spontant pvp-slagen utanför MC/ubrs.

Visa signatur

Ominous Doctrines Of The Perpetual Mystical Macrocosm

Permalänk
Hedersmedlem

Klart det finns!

Saknar alla de långa sena kvällarna med kompisarna, när alla satt på ventrilo och körde dungeons eller något. The good times!
Saknar att förinta låg-gearade i battlegrounds, destruction warlock will never be the same.
Saknar känslan första gången man gick in i en raid med en ny guild, och alla möjligheterna.
Saknar känslan av att toppa mätarna på någon stor bossfight, och riktigt känna hur man ägde upp alla.

Saknar det WoW en gång var för mig, men tyvärr kommer jag aldrig att återvända.

Visa signatur

CPU: Intel i5 2550K (NH D-14) GPU: Nvidia GTX 570 Mobo: Gigabyte GA-P67-UD7(B2) PSU: Cooler Master Silent Pro 700W

Visste du att om Du inte håller dig till reglerna varje dag, så kommer Arla-haren och skjuter dig i huvudet eller ibland i magen.

Permalänk

Saknar min gamla guild från TBC tiden. Vi var inte särskilt bra, men jäklar va kul vi hade tsm

Visa signatur

Gigabyte GA-P55-USB3, i5-750 @ 3,4Ghz, 4gb RAM, Sapphire HD7950 Vapor-X OC, Corsair VX 550W, Crucial m4 64gb ssd, Corsair H50, Corsair Obsidian 650D

Permalänk
Medlem

mitt liv?

nae skämt å sido :P. Saknar Vanilla överhuvudtaget, WoW har tappat charmen med alla expansioner enligt mig. Känns som att de större bossarna, Ragnaros, Onyxia och Nefarian. Saknar även statusen med att ha Epic mount. Nu får man epic flying väldigt enkelt, förr så fick man kämpa hårt för att ens få epic ground mount.

Nu spelar jag inte WoW längre, och lär inte börja göra det igen. Spelar numera typ bara CS när det kommer till PC-spelande, då 1.6 känns lika bra nu som det gjorde för 8 år sen då man verkligen nötade spelet.

Visa signatur

Corsair Crystal 460x | MSI Z370 Carbon ATX | Intel Core i7 8700k | 16GB Corsair Vengeance 3200mhz | Palit GTX 1070 Ti | Samsung 960 EVO 500gb NVMe | Asus PG279Q 144hz IPS | Corsair K65 RGB MX Red | FinalMouse Ultralight Air58 / Zowie FK1 w/ paracablemod / Glorious Model O | Xtrfy XGP-L4

Permalänk
Medlem

#2 och #3 fick nog med det allra mesta faktiskt! Allting var så häftigt och episkt på den tiden, framförallt med tanke på att man var en liten 11åring på den tiden

Permalänk
Medlem

Saknar definitivt tiden i TBC och guilden som man var med i då. Vi klarade typ av Kara, Gruul och Magtheridon, men misslyckades brutalt på allt annat. Men vi hade kul i alla fall. Varje gång jag får längtan tillbaka till WoW så är det just därför, men sen så inser jag att det har inte varit bra under de senaste åren, så varför skulle det bli igen efter att Blizzard delar ut typ alla bra in-game saker gratis.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 3700X @ 4.3GHz 1.3VCore | MSI B450 Gaming Pro Carbon AC | Corsair Vengeance LPX DDR4-3200 16GB @ 3600MHz 16-20-20-38 1.4VDIMM | ASUS ROG Strix RTX 2070 SUPER OC @ 1705/2005MHz (15.8GHz Memory)| | Arctic Freezer Liquid II 240mm | CM Storm Stryker | Corsair HX 850W | ACER Predator XB271HU | Razer Deathadder Elite | Q-Pad MK-85 | DALI Zensor 1 AX

Permalänk
Medlem

Jag saknar i princip allt som har med vanilla att göra.

//Fetakniven, legendary gnome rogue, Souls of Eternity, Stormscale.

Visa signatur

Besök Instagram för en mix av halvtaskiga bilder på pizza, biceps, och transfetter.

Permalänk
Medlem

(Vanilla) Hm å ena sidan så blev man ju destruktivt addicted o ägnade varenda minut åt att spela. Natt o dag. Levde på 4-5 timmars sömn med flit för att hinna grinda guild, mats, pots, repairs för alla raider som vi hade stående 3-5 raids i veckan. Samt att hinna pvpa till högsta pvp rang.

Men å andra sidan så var det ju så jäkla kul. första spelet av denna underbara mix med online och rpg.
Så många man blev vänner med på realmen (även utanför guilden) o även vissa ovänner så klart
Hängde ofta på Wow´s realm forum o chattade med alla alliance (var själv undead rogue). Körde väl IRC också har jag för mig.

Kul med variationerna att ibland bara dra iväg mot fientlig mark o pvpa i grupp. Eller farma dungeons en hel dag.
Sen kom ju BC. Helt ok expantion faktiskt. Dock dog guilden ut innan dess o därifrån tappade väl spelet sin charm.
Tror det tog för lång tid innan expantionen kom faktiskt. Man tröttnade på att raida samma instanser om och om igen....

Skulle säkert bli addicted igen om man hoppade på Skyrim eller nåt liknande men har inte gjort det som tur var Försöker balansera spelande istället med livet.

Hoppas iofs att Blizzard gör ett nytt mmorpg spel i framtiden med rejält uppdaterad grafikmotor osv. Då skulle jag säkert hoppa på gejmandet igen.

Permalänk
Medlem

Saknar att göra saker med gille'na och arena kompisarna ingame och saknar när allt kändes nytt och fräsht och att ganka i isle of qel'danas och även ganka överallt i classic.

Gick tillbaka till WoW men blev inte samma känsla eftersom alla jag spelat med typ slutat mer eller mindre.

Permalänk
Medlem

Att upptäcka saker själv och inte bara vara tvungen att googla allt för att det finns en enda ultimat taktik som alla använder.
Charmen med ett lite mindre spel, en mindre värld full med spelare.
WOW nu är en julgran med fyra gånger mer pynt än nödvändigt, man ser knappt granen längre.

Visa signatur

11600K@5.1 GHz + 32GB Corsair Vengeance RGB PRO 3200@3400 MHz + MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio +
WDC Blue SN550 1TB + Black OEM SN730 500GB + Kingston A1000 480GB + A2000 500GB + NV2 1TB + 2TB R10 + RGB most of THE THINGS! + Corsair 4000D Airflow + 2*ZyXEL NSA326 2*3TB @ R1 + Netgear RN2100 4*3TB @ R10 + RN204 4*4TB @ R5 + Synology DS216j 2*4TB @ SHR R1 + DS418 4*8TB @ SHR R6
| tmp: R5 3600@4.2 GHz + 32GB 2666@3066MHz + 1060 6GB@2100/4500MHz + 1 TB NV2 & 512GB SN730

Permalänk

Allt vad utmaning hette i Vanilla och första halvan av TBC. Allt är så strömlinjeformat nu, man har blivit bortskämd. Å andra sidan så är WoW inte lika tidskrävande nu, på gott och ont. Saknar att jaga ranker i PvP, farma i tyrs hand, world-pvp, 40-man raider. Epics var epic, den större skaran av wow-spelare var gearad med halv-blåa och halv-zg/mc epics istället för raidfinder/jp/vp-epics som nu. Crossrealm på alla fronter med dungeon-finder, raidfinder, bgs osv har gjort att spelet tappat sammansvetsningen, det finns ingen social-kontroll, folk ninjar items till höger och vänster, det finns ingen realm-känsla. Att hitta en grupp och sedan ta sig till t.e.x. UBRS för en timmes utmanande äventyr med kompetent folk har byts ut mot 15-minuters heroics med helt okänt folk från andra realms som du inte har någon som helst koppling till och inget som helst ansvar inför, ninjar du saker så kommer du inte ställas till svars inför dessa anonyma spelare från en annan realm.

Kort och gott, i och med att den tillgängliga spelar-poolen ökat med cross-realm och spelet blivit mer socialt utbyggt så har det haft en motsatt effekt. Precis som facebook i en viss mån gjort oss mer isolerade.

Detta är endast mina två ören men jag gissar att en hel del håller med mig på alla punkter.

Permalänk
Medlem

Saknar WOTLK, började spela då.
Saknar långa fredagskvällar med kompisarna och raidade ICC, raidfinder förstörde wow.

Permalänk
Inaktiv

Självkart! Saknar de tidigare betorna som jag och mina två vänner kom med i. Då reste vi runt i höglevlade områden där vi inte hade något att göra, för att inte tala om när vi körde Deadmines första gången, visste knappast vad en instans var för något då
In och ut i instansen i oändlighet bara för att finslipa vår strategi och komma lite längre nästa gång!
Första gången man var i PvP, när vi jagade någon stackars hordare som kommit helt fel

Den gången i Duskwood när jag blir gankad av en hordespelare precis när jag ska döda en spindel, inser att jag kanske kommer att dö då min hälsomätare är i botten, men slänger en sista spell på spindeln och den dör. Den lilla mängd XP jag får räcker för att jag ska levla och WIPS max health och mana, den lilla hordemesen inser inte sitt misstag och jag dödar honom direkt. Vilken rage han/hon måste ha känt! Själv fick jag en galen adrenalinkick av hela händelsen. Hjärtat bultade och jag minns det som igår. Visst var det ett magiskt spel! Självklart saknar man det samt dom människorna man spelade med.

Kommer nog aldrig uppleva något liknande i spelväg igen känns det som.

Permalänk
Medlem

*Helt klart vanilla och vidare, när outland kom till med allt nytt att se och utforska, sedan kom isle of qel'danas med allt gankande och ny toppraid kul kul!! icc raiderna var skitkul på alla sätt, sen dök allt och blev en enda röra,fy vad tråkigt

Visa signatur

OPERATIV: Win 10 pro
DATOR:En vattenkyld Intel i7 950 i ett CM HAF932+ ganska potent inre
Tangentbord/mus/musmatta Q-pad Ljud Edifier S530D
LUR: Lumia930

Permalänk
Medlem

Tror de flesta har slagit huvudet på spiken här. WoW vanilla..... vilket äventyr det var. Man kände verkligen för sin char och man var petnoga med vad för gear osv han hade på sig hehe. Minns när jag fick ihop silver så jag kunde köpa mitt första shoulder item i duskwood Vilken känsla!! vad stolt jag var. Eller när man fick första paladin mounten och folk gjorde "bow" när man kom ridandes in i SW
De absolut största grejerna jag var med om var first kill på Ragnaros och Nefarian. Man var sååååå lycklig. När man dödar en boss nu för tiden tänker man bara "jaha...ingen loot till mig denna gången heller, leave party"

Jag måste bara berätta om 2 händelser som jag fortfarande kan skratta gott åt. Jag var lvl 11 och tyckte Duskwood såg så fräkt ut. Jag sprang på vägen (mobsen var ju lvl 17-19) och trodde jag var säker. Mitt graffe var inte det bästa på den tiden så det tog en stund att ladda in figurer osv. Helt plötsligt materialiserades ett stort jävla monster mitt framför mig! Han var elit och hade en döskalle som level. 2 slag gjorde han sen var jag död. Jag trodde aldrig jag skulle bli så skrämd i ett spel. Jag hade hjärtklappning i en halvtimme efteråt haha. Det var Stiches som jag träffat på. Varje gång jag red genom Duskwood efter det var jag tvungen att döda honom.

Andra händelsen var när jag försökte dinga 40. Jag gick runt och grindade gorillor för att farma xp (vaR LVL 39). Det var en Tauren shaman som hette farfar på Ravencrest i guilden Public enemys som jagade mig hela dagen. Han var 4 levlar över mig så jag hade inte en chans. Han dödade mig MINST 30 ggr den kvällen. Han corpsecampade mig och hae en rouge som vaktade mitt lik hur länge som helst. Jag loggade ut och gick in igen efter en timme, 2 minuter tog det sen blev jag gankad igen. Jag var verkligen skogstokig på honom, hade jag träffat honom inrl då hade jag kunnat mörda honom hahaha, jag var ju såååå nära en mount och han sabbade allt för mig.

WoW är nu helt förstört. Alla kan få all gear väldigt enkelt, man behöver inte ens lämna Stormwind längre för att spela spelet. Varför skall man vara med i en guild?? Man klarar sig helt själv minst lika bra.

Visa signatur

Chassie Louqe Ghost S1 MKIII Limestone, Moderkort Gigabyte B550I AORUS PRO AX, RAM minnen G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB, CPU AMD Ryzen 7 5800X, KylareNoctua Ghost S1 Edition, GPU Powercolor Radeon RX 6800 16GB, Systemdisk Samsung 970 EVO Plus series 500GB M.2, Sel/programdisk SSD 2x Samsung 850 EVO 120/500 GB, PSU Corsair sf750w, Skärm Samsung c32hg70 144hz,Mus Logitech g603 wireless gamingmouse, Tangentbord Logitech g613 wireless gaming keyboard

Permalänk
Medlem

Även om jag tycker om vanilla blev spelet än mer hardcore och bättre med TBC. Det är för mig den bästa expansionen, visst man behövde stacka den å den klassen som hade en viss spec ibland men hellre det än att alla klasser springer runt med samma jävla abilities.

World Pvp fanns fortfarande i stor utsträckning. Fattar inte vaför det inte kunde behålla samma koncept som i Halaa och Hellfire t.ex istälelt för att införa något så dumt som Wintergrasp. Kommer inte heller återvända till WoW men hoppas någon dag att det kommer ett spel som kan ge den häftiga känslan WoW lyckades med under så lång tid.

Permalänk
Medlem

Skulle verkligen kunna bli material för en hel tråd med goda wow minnen tror jag:-)

Visa signatur

OPERATIV: Win 10 pro
DATOR:En vattenkyld Intel i7 950 i ett CM HAF932+ ganska potent inre
Tangentbord/mus/musmatta Q-pad Ljud Edifier S530D
LUR: Lumia930

Permalänk
Medlem

Helt klart Vanilla och TBC raiding som saknas, WotLK förstörde raiding totalt (även om Sarth3D innan Ulduar släpptes var en trevlig utmaning) och i Cataclysm fanns ingen som helst lust att börja med det igen.

Mycket av det man saknar från den tiden är ju dock att vi hade så bra sammanhållning i guilden, inte så många som guildjumpade om vi fastnade lite för länge vilket ju hände ibland men vi tog oss igenom större delen av Naxx i vanilla och påbörjade Sunwell i TBC. (mer eller mindre samma guild genom hela vanilla och TBC)

Visa signatur

Guide för felsökning av Bluescreen! (tack till m4goo2 som gjort denna)
Chassi: Antec Twelve Hundred | Moderkort: Asus z170-A | CPU: I7 6700K @ 4.7GHz | Corsair H80 | RAM-minnen: Corsair Vengeance LPX 16GB@2666MHz | GPU: MSI NVIDIA GTX 1070 Gaming G8 | Nätagg: EVGA SuperNova G2 750w | HDD: Samsung 850 EVO 500GB, OCZ Vertex3 120GB, 4x Seagate Barracuda Green 2TB, 1x Western Digital My Book 3TB, Western Digital My Book 4TB.

Permalänk
Medlem

Saknar Burning Crusade, jag chillraidade MC och BWL som nightelf rogue på 60, men var egentligen för ung för att fatta spelet och anstränga mig. Rerollade draenei shaman vid TBC och började köra hardcore som resto, vi hade lite realm och eu firsts. Det var väl i 2an på gymnasiet, så brydde mig inte om plugget utan vi raidade 5 dagar i veckan (: Lirade i Inner Sanctum på Silvermoon, om någon annan hängt på SM.

Det var riktigt ohälsosamt, utvecklade anorexia och fick näringsbrister för att jag bara drack cola och inte åt något, vaknade vid 18-19 och hoppade rakt in i raiden, lirade till lunchtid någon gång och gick och la mig igen. Det var inte nyttigt för mig för fem öre men på något sätt saknar jag det. Var en sjuk gemenskap, och känslan av att "leva spelet" var oslagbar Var ändå inte värst, en del guildmates gick på amfetamin och var online 3 dygn i sträck, det var sinnessjukt.

Permalänk
Skrivet av Zaptoit:

Saknar Burning Crusade, jag chillraidade MC och BWL som nightelf rogue på 60, men var egentligen för ung för att fatta spelet och anstränga mig. Rerollade draenei shaman vid TBC och började köra hardcore som resto, vi hade lite realm och eu firsts. Det var väl i 2an på gymnasiet, så brydde mig inte om plugget utan vi raidade 5 dagar i veckan (: Lirade i Inner Sanctum på Silvermoon, om någon annan hängt på SM.

Det var riktigt ohälsosamt, utvecklade anorexia och fick näringsbrister för att jag bara drack cola och inte åt något, vaknade vid 18-19 och hoppade rakt in i raiden, lirade till lunchtid någon gång och gick och la mig igen. Det var inte nyttigt för mig för fem öre men på något sätt saknar jag det. Var en sjuk gemenskap, och känslan av att "leva spelet" var oslagbar Var ändå inte värst, en del guildmates gick på amfetamin och var online 3 dygn i sträck, det var sinnessjukt.

bara av nyfikenhet? Anorexia är väl en diagnos på något med sjuklig kroppsbild där undernäringen endast är ett symptom av djupare psykologiska problem? Var det inte bara skörbjugg/undernäring? Är du Man eller Kvinna?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zeuxlarsson:

bara av nyfikenhet? Anorexia är väl en diagnos på något med sjuklig kroppsbild där undernäringen endast är ett symptom av djupare psykologiska problem? Var det inte bara skörbjugg/undernäring? Är du Man eller Kvinna?

Man, jag vet inte om anorexia är den tekniska termen, men det hade inte med något psykologiskt att göra. Jag fick svårt att äta för att min kropp inte ville ta emot mat när den fick den, jag tappade hungerkänslor helt enkelt. Så på ett sätt var det väl psykologiskt, men det hade inte med skönhetsideal att göra.

Permalänk
Medlem

preTBC***

'nuff said..

(skrev lite fel xD)

Visa signatur

ᕦ(ツ)ᕤ

Permalänk
Hjälpsam

Som så många säger Vanilla.

Utforskande, nöjet att springa och upptäcka en helt ny värld. Ninja omkring uppe i bergen kring Ironforge som Horde. Neverending PvP battle som fanns innan PvP rankerna var med. Skräcken att gå omkring i Stranglethorn Vale och questa när det kom äckliga Alliance nissar ridandes för att ganka dig.

Faktiskt få uppleva alla de riktigt fina instanserna som LBRS, UBRS, Strat etc utan att rushas förbi. Finns så mycket gammal härlig content med massa små humoristiska detaljer som ingen ser längre.

Världen var så stor att utforska, allt var nytt. Visst kunde man läsa sig till saker som komma skulle, men det var mer att man fick höra talas om "vänta bara tills du får köra Dire Maul, SHIT vad kul det var!" inte läsa några sidor bossstrategi på nätet och sedan grinda nya instanser.

Själv lade jag ner med MMO's generellt efter en del spel i TBC. Men snacket i dag man hör om "nah du har inte nog med gearpoints, du är inte välkommen" fanns inte då.

Visa signatur

Allt jag säger/skriver här är mina egna åsikter och är inte relaterade till någon organisation eller arbetsgivare.

Jag är en Professionell Nörd - Mina unboxing och produkttester (Youtube)
Om du mot förmodan vill lyssna på mig - Galleri min 800D med 570 Phantom SLI

Permalänk
Medlem

Lirade aldrig vanilla då jag började som en female belf paladin med TBC. Tog mig ungefär ett år av on-off lirande att nå 70, inte konstigt då jag lirade fram till ~40 som protection speccad retardin med 2-handers, som dessutom va 'snabba' varianter vad jag minns! x)

70 tiden var kul, men inte direkt höjden då det kändes att paladins va väldigt sisådär i princip allt gällandes PVP. Karazhan va sjukt skoj då jag lirade med ett väldigt moget och casual 'allt-i-allo' guild på den tiden.
När väl WoTLK kom så var det andra puckar! Oj oj då var det kul att va overpowerdin! Nådde liksom 2.1k rating i 2v2 direkt fast man knappt fattade vad man höll på med, samma gällde DK'n man lirade med, varje game va liksom fullt ös in i mitten och spamma holy shocks. Fan det va sjukt kul, arenan är definitivt det jag spelade för och saknar mest...

Visa signatur

W10 Pro N | i7 6700K @ 4.7 GHz | NH-D15 | GTX 980 Ti HOF | ASUS Z170 Pro Gaming | 16GB 3000Mhz CL15 | Samsung 850 EVO 500GB | 3x HDD ~8TB | Define S | EVGA 750W G2 | Logitech g502 | Corsair K70 Red | Beyerdynamic DT 770 Pro 250Ω | Sound Blaster Z | BenQ XL2430T 144Hz + GW2250HM 60Hz
» Youtube: https://www.youtube.com/c/Phreec

Permalänk
Medlem
Skrivet av KingCobra:

Andra händelsen var när jag försökte dinga 40. Jag gick runt och grindade gorillor för att farma xp (vaR LVL 39). Det var en Tauren shaman som hette farfar på Ravencrest i guilden Public enemys som jagade mig hela dagen. Han var 4 levlar över mig så jag hade inte en chans. Han dödade mig MINST 30 ggr den kvällen. Han corpsecampade mig och hae en rouge som vaktade mitt lik hur länge som helst. Jag loggade ut och gick in igen efter en timme, 2 minuter tog det sen blev jag gankad igen. Jag var verkligen skogstokig på honom, hade jag träffat honom inrl då hade jag kunnat mörda honom hahaha, jag var ju såååå nära en mount och han sabbade allt för mig.

Morfar måste det varit, realmens största attentionwhore :>. (Och Public eneemies var guilden alla attentionwhores samlades )

Kommer aldrig glömma när vi gömde oss i rummet med en dwarf på väg ner till MC med 8 pers, och wipade allliance sidans bästa guild axemen som kom i sin 40-manna grupp för MC-raid, och vi aoe:ade ner dem allihopa.

PVP överlag var ju underbart innan honorsystemet, som var det första steget i att förstöra PvP. World PvP är det bästa WoW har erbjudit under alla åren, om som redan nämnts innan, sammanhållningen inom guilden och rivalerna som man sprang efter i BG:s för en fight; detta var helt underbart.

En helt annan sak, är givetvis att horde var endast 18+ och alliance hade alla "skitungar", nu är det väl lika hjärdött på båda sidorna. Numera är folk tillräckligt hjärndöda för att det ska vara svårt att se skillnad på mob AI och en vanlig spelare. Detta beror ju givetvis på hur lätt allting har blivit, så folk hinner inte lära sig klassen, men hur fel man än spelar så kan man inte misslyckas att nå 85. Melee hunters, feral druids som tankar i caster form med moonfire spam osv är bara några av de saker som visar hur lågt "minsta gemensamma nämnare" har nått i spelet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kablash:

Ni som spelat mycket Wow, finns det något ni saknar med eran tid för länge sen? Eller för kanske inte så länge sen?

Själv saknar jag mitt Guild från vanilla-tiden, man var som en familj typ, väldigt många medlemmar då det var 40-manna raids som gällde.

Saknar också vårt premade WSG team som dominerade vår realm. Satt inne en stor del av en sommar när jag var yngre med detta team och vi bara körde på och hade hur kul som helst. Kom upp till rank 11 tillslut och fick mina mounts!

Saknar TBC, har testat privat server TBC men det är bara inte samma känsla :&

Permalänk
Inaktiv

Jag saknar mitt gille från vanilla, vi brukade stanna uppe hela nätter och bara snacka och fiska i booty bay snacka rent skit alltså.

Permalänk
Medlem

Spelat sen första betan, slutade för hm 7 månader sen.

Självklart saknar jag vanilla wow, riktigt enormt.

Men den känslan kommer aldrig tillbaka i wow, och wow är uttjatat efter så många år.
Wow is sig saknar jag inte ett enda dugg idag ;>

Time to move on så att säga.

Permalänk
Medlem

Saknar den tiden då man lirade med irl polare

Visa signatur

[I9 10900K][Z490 Auros Master][32gb G.Skill 3600mhz CL16][RTX 3080 Auros Master]
Don't take life to seriously, you'll never escape it alive anyways.