Helgsnack: "Vad är den sämsta produkt du någonsin inhandlat?"

Permalänk
Medlem
Skrivet av LovePig:

Diablo II - men jag måste va imponerad av marknadsföringen
En sån hype för ett skitspel

...

Är du säker på att du inte menar Diablo III? :S

Visa signatur

He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And if you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.

Permalänk
Medlem

Samsung SyncMaster P2350. Gick inte att använda DVI, sjätte exemplaret fungerade(eller var det sjunde?)... :/

Permalänk
Medlem

razer diamondback 3g är det första som kommer upp i huvudet.

Sen för att motivera det, "Razer" behövs det sägas mera?

på andra plats så hittar vi Samsung Omnia. Den var bra då och jag var nöjd, Men har nu på senare dar insätt att den var värdelös, sämsta touchen jag har vart med om, Wp 6.5 OUU. seg som tusan, dåligt batteri och den blev väldigt varm.

Permalänk
Skrivet av CrazyDriver:

Säger bara Netbooks!

Tanken var ju bra, en liten smidig dator, med lång batteritid som inte kostar skjortan. Problemet var bara att Intels första generation av Atom hade så katastrofalt dålig prestanda. Dessutom användes gamla chipset som drog enormt mycket ström och var knappast avsedda för bärbara datorer.

Köpte själv en HP Netbook. Den är riktigt smidig att ha med sig när man reser och ska jag var ärlig så är den riktigt snygg också, men prestandan är obetydligt kraftfullare än en modern smartphone.

jag har en 10" Asus 1005ha tror jag den heter, Köpt för 3 år sedan.

Inget prestandamonster, men duger att se på film, skriva, köra enklare emulatorer och lite surf tillochmed. Sen att batteritiden fortfarande är över 4h tycker jag är riktigt bra. Perfekt för skola och resa.

3000kr

Visa signatur

5800X, Asus dual 4070, 32GB, Fractal newton R2 650 watt, Asus Prime B350-plus , Phanteks 400s vit, Asus TUF VG27AQ1A, Dell U2515H.
https://www.flickr.com/photos/albinivik/

Permalänk
Medlem

Ett Geeforce 2 utan kylare, tusan vilka värmeproblem man hade innan man blev klok på det. Hel skumt att sälja ett grafikkort utan kylare

Visa signatur

Emkill, mannen med Lådan =)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tri_State:

Såklart skrivs det några geniala inlägg av en del fanboy P12or här inne som bara ska skriva "allt som är gjort av Apple" för att provocera.

Men on topic, det är nog en mediespelare från Roxxcore (Kjell och Co. eget märke). Jag vet inte vad jag tänkte när jag köpte den. Den läser inte formaten som den utlovar, den hänger sig i 50 % av fallen, och du kan trycka på play igen efter att du pausat filmen! xD
För övrigt är den ful och har ett gräsligt interface.

Något liknande farsan köpte för nån månad sen! Helt värdelös! Texten är blå! Går INTE att ändra! Man måste ställa in att man kommer använda svensk text varje gång man startar den! Annars blir det kinestecken istället för åäö under filmen! Rekommenderar INTE!

Visa signatur

Phenom X6 1100T @ 4Ghz, Gigabyte 280X 3Gb, 8GB Corsair DDR3, Be Quiet 700w, Crucial 64gb, Samsung 850 Evo 500gb

Permalänk
Medlem

Ace nätagg...

Visa signatur

Legion 5 Pro" Ryzen 5800H / 32GB ram / 2TB+1TB nvme / RTX 3070 8GB 140w

Permalänk

LG optimus 2x... hårdvaran kändes väll ok men LG misslyckades kapitalt med allt annat...

Visa signatur

Göm hornen ko!

Permalänk
Medlem

1 st. DELL server.

Servern i sig var det inget allvarligt fel på, förutom att efter 2 veckors användande bestämde den sig för att inte boota. Efter att ha petat runt inne i chassit en stund hittar jag inte felet. Ringer då DELL's support. Efter att ha talat med hela support-styrkan blir jag tillsagd av "Chefen" att; "Starta datorn och ladda hem DELL's felsöknings program från hemsidan." Jag förklarar enerverat att deras underbara server inte startar, därav kan det bli ett smärre problem att besöka hemsidan. Han verkar helt oförstående till mitt problem och säger. "Tyvärr ingenting vi kan göra åt det"

Aldrig varit så frustrerad i mitt liv.

Permalänk
Medlem

Hmm minns att jag hade någon mediespelare från Hitachi ett tag, gränssnittet var helt sjukt dåligt. Gick inte att använda den.

Permalänk

Köpte en iPod för några år sedan. Hur kan man göra något så enkelt så j***a svårt. Nä man måste använda iTunes för att flytta över de filer man vill. Sedan att programmet tydligen får för sig att synka spelaren med mina ljudfiler och då tycker att det är mina EAC originalrippade wave-filer som skall börjas slängas.

Det bästa som hänt var när jag slängde in en resväska tvätt i maskinen och skrutten råkade åka med. Efter det gick den inte att använda mer och jag jublade.

En pistol till ps2:an var också bland det sämsta jag köpt. Fast det är ju inte dens del att det inte kom några spel.

Visa signatur

Moderkort Asus Maximus VI Formula |CPU Intel i7 4770K | Kylning HW-Labs Black Ice GTX 280 + Aphacool NexXxos ST30 280, D5 med EKtop, EK Supremacy + EK FC780 GTX DCII | RAM Corsair Platinum 1866 4x4 | GPU ASUS GTX780 DCII OC| PSU Cooler Master V1000 | Chassi Phanteks Enthoo Primo | SSD Samsung 840 Evo 250Gb x2

Permalänk

En Seagate 250GB disk, en Volvo 740, Massa random AMD S939 prollar.

Visa signatur

Apple Mac Mini

Permalänk

Färdigbyggd "speldator" från siba för 3 år sedan med ett hd 4650 och en amd phenom 2 x4 810..... speldator
och en mp3 med ett hörlursutag på ca 2mm som det inte gick att hitta några lurar till

Visa signatur

Moderkort: Asus Maximus VI Hero CPU: i7 4770k RAM: G.Skill Ares 16GB
PSU: Corsair TX Series 650W GPU: GIGABYTE GTX670 OC
Chassi: Antec P280 Cpu-Kylare: Stock SSD: Samsung 840 EVO Series 250GB
OS: Windows 10 Pro x64

Permalänk

Oh, det här bara måste man ju regga sig på för att svara på.

Typ alla mobiler man haft har väl förr eller senare visat sig vara skit. Sen minns jag säkert inte de allra värsta prylarna men såhär på rak arm står det mellan två produkter.

Deltaco Wireless Media Keyboard Mini. Köpte det till HTPC:n. Riktigt usel räckvidd. Sitter typ bara tre meter ifrån men man måste vifta med det över huvudet för att det ska funka. Sen lägger muskulan av hela tiden så man får slå av och på den om och om och om igen. Svär över det varje kväll men har inte lyckats skaffa mig något annat.

Sen i klassen grejer som går sönder måste jag sätta min OCZ Vertex 2. Första exet pajade efter ett halvår. Utbytesexet pajade åtta månader senare. Kastade den och köpte en Intel istället.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tigerhamster:

Alla dessa hörlurar man köpte innan man faktiskt lärde sig ljud.
Steelseries och no-brands. Nej tack, aldrig mer.

Vad köper du då?

Permalänk
Medlem
Skrivet av bobonolla:

LG optimus 2x... hårdvaran kändes väll ok men LG misslyckades kapitalt med allt annat...

Så kände jag med, sedan skaffade jag Cyanogenmod och blev en lyckligare människa!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Proffsmoddare

Jag har nog inte köpt något som är dåligt rent kvalitetsmässigt, men min surfplatta var nog det mest meningslösa köp jag någonsin gjort. Antalet gånger jag har startat den under ett år kan räknas på en hand.

Visa signatur

"Computer games don't affect kids, I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching pills and listening to repetitive music." - Kristian Wilson, Nintendo 1989

Permalänk
Medlem

Ett Zowie Hammer headset, förfärligt, oskönt och namnet är kopplat till mikrofonen som är stor som en hammare och desutom inte gör någon nytta när man försöker prata med vännerna i skype utan producerar bara dubstep musik i stil med WubWubWUbwub..

Skrivet av Marmeladburk:

Oh, det här bara måste man ju regga sig på för att svara på.

Välkommen

Permalänk
Medlem

Sony HMZ-T1. Tekniken är bra som fan men designen är totalt värdelös vilket gör att den är nästan omöjlig att använda

Permalänk
Medlem

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, där infinner sig mitt värsta köp på tekniksidan och ändå har jag kelat med några tidigare utgåvor från Creative. Jag har aldrig lyckats få något av Creatives ljudkort att fungera tillfredställande. Mjukvaran är helt horribel!

Som många säger i tråden, se till att göra research när man ska handla prylar. Gjordes av mig i detta fallet, men allt var guld och gröna skogar i deras ögon. Kanske är det bara jag som inte förstår mig på deras mjukvara.

I övrigt är jag fruktansvärt nöjd med merparten av alla inköp på tekniksidan!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mor5ives:

Gör för mycket research innan köp men ska jag nämna något så är det et spel, Far Cry 2. Det var här jag fick visat för mig att spel portat från konsol till PC istället för tvärt om blir totalt urkasst. Dåligt optimerat, brist på funktioner, blinkande föremål etc.

Ägde faktiskt detta spelet till Xbox, troligen det sämsta jag någonsin spelat. Dessutom ett av bara två spel som jag någonsin sålt, stod inte ut med att ens ha det i min hylla. För övrigt kan väl nämnas en svindyr DVD spelare från Denon som numera står hos farmor, inte nödvändigtvis dålig men ett riktigt dåligt köp.

Permalänk
Medlem

Gigabyte GA-EP45-DS3 & Intel Core 2 Quad Q8200.
Vid första monteringen så böjdes en massa pinnar på moderkortet som inte jag märkte förns datorn var i gång och blåskärmade hela tiden.
Usel konstruktion på cpu-sockeln.
Behöver inte påpeka vilken sockel som jag föredrar
Samt en Antec P183 låda, usel att montera i.

Visa signatur

AMD_PERAs Dator Galleri
Jag har försöker att hitta bra delar billigt: AMD, ASUS, MSI, Fractal Design, Corsair, Zalman, Noctua, Kingston, Seasonic, WesternDigital, Sapphire mfl.
Skitbra -sa Bill, Brakskit -sa Bull...
Det blir nog bra när det blir färdigt...Nu slipper jag intel, när RYZEN har kommit...

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Tri_State:

Såklart skrivs det några geniala inlägg av en del fanboy P12or här inne som bara ska skriva "allt som är gjort av Apple" för att provocera.

P12? De flesta "P12" har nog inte råd att köpa sånt skräp, så dom kan ju skatta sig lyckliga. Att vi äldre som haft en och annan Apple-produkt inte är nöjda, får väl stå för oss?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

En mus från Microsoft. Trådlös och en av dom första optiska tror jag det var, med dubbla sensorer eller nåt.
Inte nog med att den käkade batteri som satan och jag fick byta minst en gång varje dag, så fick jag efter kanske 60 timmar Neverwinter Nights (var tvingad till sommarstugan på landet, hade verkligen inget att göra) så ont i överarmen att jag knappt kunde öppna handen tillslut.
(det kom smygande och jag ignorerade den första smärtan första dagen, sen eskalerade det rejält)

Minns inte exakt vad den hette men minns att den kostade 799kr och var den dyraste mus jag än idag köpt.
Tillslut tröttnade jag iaf, kastade belåtet ut både mus och mottagarenhet i skogen och en månad senare när jag var tillbaka från sommarstugan köpte jag en Razer mus (Diamondback tror jag det var) och sedan dess har jag bara kört Razer.

Säkert inget fel på Microsofts möss men nåt var verkligen så jäkla fel på den musen, var som att ha handen på en tegelsten, gick knappt att lyfta runt den nåt för den var så stor (och hög) så man hade mest handen i 45-gradigt läge konstant och vred handleden i förtvivlan och med stigande smärta.

Seagate disken (portabel USB driven 250gb) kvalificerar sig inte riktigt till plats 1 eftersom den faktiskt funkade exakt på dagen lika länge som garantin gällde och skänkte mig en hel del nöjen på vägen.

Permalänk
Medlem

Netonnets egna märken. Alla har gått sönder, DVD spelare x 2,CD-radio, Rena skräpkvalitén. Avant tror jag de heter samt centrum

Visa signatur

q9550@3,4Ghz, GTX275, 4GB DDR2 Corsair XMS2//HTPC AmdX2 4600+ passivt kyld med scythe ninja mini, Antec NSK 2480

Fractal design arc midi r2// core i7 4770k@ 4,4ghz :)
// corsair h100i // corsair hx 850m// asus maximus VI hero//
Corsair vengeance pro 2400mhz// intel ssd 335 180gb// gigabyte gtx 780 OC@1200mhz Core//win 8.1

Permalänk
Medlem

Känner igen det där med Dell-servrar. Vi köpte en till jobbet för ca 12-13 år sedan när processorna hade slot ist för socket (tänk PII-400). En dag efter nån vecka vägrade servern boota. Dells tekniker kommer ut, pillar lite i maskinen och konstaterar att processorn glappar i sloten. Fanskapet stoppar dit ett SUDDGUMMI för att få prollen i rätt läge och åker därifrån...

För egen del... antagligen SWTOR.

Permalänk
Medlem

Det var svårt att lista ut ett självklart produkt som jag är missnöjd med.
Men jag kom fram iaf till Sony Ericsson W880 den supertunna telefonen till uppföljaren W800.
Vet inte hur många gånger jag lämnade in den till Elgiganten för att telefon jäveln startades om sig när man som mest behövde den.
Fick även den utbytt till en likadan modell, samma problem.
Men jag var överlag ändå nöjd med telefonen, brukade verkligen den som en musikmobil och köpte ett 8GB microSD minne till den då(Dyrt).
Jag var inte gammal hellre 14år och hade den i drygt 1,5år. Hade jag vetat mer om konsumenträtt så hade frågat om återköp.
Men sen efter det blev det en iPhone 3G och den äger jag än idag.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Sitter på gamla grejer.

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av LovePig:

Diablo II - men jag måste va imponerad av marknadsföringen
En sån hype för ett skitspel

III menar du väl?

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.

Permalänk
Medlem

Sämsta köp: Köpte ett 128GB USB-minne på Tradera. Självklart var det ett fejk USB-minne som fick filer att försvinna.

Onödigaste köp: MHL adapter till min SGS2. Har bara testat att den fungerar och aldrig använt den sedan dess.

Visa signatur

I5 750 @ 4GHz | Gigabyte P55M-UD2 | PowerColor Radeon 5750 | 8GB DDR3 1600MHz | Corsair Force F120

Permalänk
Skrivet av AMD_PERA:

Gigabyte GA-EP45-DS3 & Intel Core 2 Quad Q8200.
Vid första monteringen så böjdes en massa pinnar på moderkortet som inte jag märkte förns datorn var i gång och blåskärmade hela tiden.
Usel konstruktion på cpu-sockeln.
Behöver inte påpeka vilken sockel som jag föredrar
Samt en Antec P183 låda, usel att montera i.

Låter som ett klassiskt exempel av skit bakom spakarna. Men visst, det finns mer idiotsäkra konstruktioner.

Visa signatur

PC: Ryzen 7 5800X | ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wi-Fi | 32GB DDR4 | Sapphire NITRO+ RX 6900 XT SE | 27" LG UltraGear 27GL83A-B | openSUSE Tumbleweed / Win 10 Pro
Laptop: Lenovo Legion Y520 | Core i5-7300HQ | 16GB DDR4 | Geforce GTX 1060 Max Q | Fedora Linux