Permalänk
Medlem

Väljer mellan dessa två

Jag funderar på en bärbar-speldator. Jag spelar inte mycket nuförtiden och jag tror att den enda gången jag kommer ge mig in i gaming på allvar igen är när nästa Elder Scrolls släpps - eller möjligtvis om det kommer något nytt kul Total War (som inte är Fantasy) att ge sig i kast med.

Men min gamla stationära har gett upp och jag bor egentligen för tillfället lite för litet för att kunna sätta upp ett skrivbord. Kommer mest spela ifrån TV:n, vilket är varför jag tänker att en stationär borde kunnat gå - det är det jag är mest van vid - men jag är lite nyfiken på hur bra bärbara gaming datorer har blivit.

Såg den här på rea, och ställer den mot en stationär på Dustin. Frågan är enkel, duger den bärbara egentligen som speldator eller ska jag skaffa mig en bärbar?

Jag spelar mest; Dota 2, Skyrim, Fallout 4, Attila: Total War, Cities SkyLine. Inga monsterspel misstänker jag, med dagens mått mätt.
EDIT: Kom på att jag gärna hade prövat Doom Eternal! Älskade Doom 4.

Bärbar:
https://www.dustin.se/product/5011197329/tuf-gaming-15

Stationär:
https://www.dustin.se/product/5011190240/rog-strix-gl10

Väldigt tacksam för expertis! När jag spelade hängivet hade jag enklare att lista ut om en dator var bra. Då handlade det om hur många Gigahertz en dator hade...