Inlägg

Inlägg som derschlangeman har skrivit i forumet
Av derschlangeman

Nja, kommer hosta en hel del och vill därför ha dedikerad..

Av derschlangeman

Jo.. Sen var det you dedikerad också..

Av derschlangeman

Någon som vet billig Dedikerad Server ?

Tjenare!

Tänkte bara fråga ifall någon vet en riktig billig Dedikerad Server Hoster. Spelar ingen roll om den inte finns i Sverige eller om sidan är på annat språk, länka gärna!

Mvh

Av derschlangeman

Hyra ut andra serverar..

Av derschlangeman

Bra VPS

Hej!

Någon som vet en bra VPS som levererar unlimited bandwich och att det är skapligt billigt för 16gb ram. Jag vill inte ha några fantasi priser runt 5000 kr eller i den klassen ni vet vad jag menar. Spelar ingen roll varitfrån VPS´en kommer i landet. Man ska kunna skapa databaser och öppna portar och sådant.

Av derschlangeman

Nja priset spelar väl ingen större roll men inte för mycket eftersom att då kan man lika gärna hyra serverdator och internet på samma gång. Men trafik ska vara obegränsad.

Av derschlangeman

Serverrum

Hej!

Tänkte skaffa mig en server-data nu snart igen men jag undrar ifall det finns något serverrum med en bra internet lina man kan hyra in den på, alltså att man betalar dom en viss slant i månaden och får ha sin server där. Vet ni något sådant ställe helst nära Motala då.

Mvh

Av derschlangeman

Yes, det gör jag

Av derschlangeman

Programerare för minecraft samt lite allmänn kunskap inom Teamspeak sökes!

Hej!

Har nu dragit igång något stort.. Har hyrt en server data med dubbla quad core´iga xeon´s på 1,6 ghz och 10 GB Ram.
På det hostas Teamspeak-Server och Minecraft-Server samt på en annan dator hostas hemsidan. Jag söker nu någon person som är duktig inom java och kan göra plugins samt annat och även ha lite kunskap om hur man konfigurerar teamspeak. Skriv gärna en kommentar eller skicka privat meddelande. Personen kommer få ranken Plugin-Developer In game. Personen måste ha tillgång till mikrofon, skype och teamspeak.

Av derschlangeman

Nej, faktist är jag 15 år men har dock tänkt på minecraft server eftersom jag hållt på med det sedan jag var 13 år och gör även en hel del plugins samt jobbar som plugin developer på bukkit. Samt tycker att du har en helt fel inställning på att man är 12 för att göra minecraft server. Jag har tänkt bygga en stor server med hemsida, domän osv. har inte tänkt starta någon Privat Hamachi server om du tror det, ditt argument i mina ögon är iallafall inte trovärdigt, titta på dom stora serverarna som ex. ulfbage.com , northland-gaming.com (finns dock inte kvar) , Xtralarge.se alla som äger dom serverarna och administrerar där är minst 16 år och ägarna är mellan 20-29 år

// Nisse

Av derschlangeman

Gratis Serverhost Sökes

Hej!

Jag söker en server host som har en lina på minst 100/10 eller 10 mbit upload iallafall och helst har en hyffsad dator. Är tänkte att det ska hostas en hemsida och eventuellt en spel server på den. Den får vara Dedikerad, Virituell vad som helst det spelar ingen roll. Kontakta gärna mig och adda isåfall också gärna på skype med samma namn. Kanske kan tänka mig att betala något öre för den också Och Admin permission på både server och hemsida finns eller om annan rank önskas.

Med Vänlig Hälsning
Nisse

Av derschlangeman

Skulle starkt rekommendera att Windows Server 2008 är absolut bäst, men jag tror att du absolut inte kommer kunna ha mer en ca 5 personer på din server med tanke på att du bara har en enkärnig processor och väldigt långsam, men lycka till

mvh

Av derschlangeman

Hej!

du behöver ha datorn på för att servern ska kunna vara igång men du behöver då inte ha putty "uppe" för att servern ska vara igång En dator som inte är på kan inte göra någonting för då skulle inte datorer behöva ström -.-

Mvh

Av derschlangeman

Nae tyvärr har försökt med den och den fungerar ej, men tack ändå

mvh

Av derschlangeman

Angående en Överföring

Hej!

Till min dator använder jag ett program som heter vSphere Client för att föra över filer till min server dator, har nu bytt till mac och undrar ifall det finns till mac eller om det finns något annat program som är dess likt. Länka även gärna nedan.

Tack på förhand!

mvh

Av derschlangeman

Angående en Överföring

Hejsan!

Jag undrar ifall det finns någon vänlig själ är i världen som skulle kunna hjälpa mig med att föra över ett windows server 2008 os till en server dator åt mig. Dock behöver han/hon ha hyffsad upload speed, hälst över 10 mbit

Mät ditt internet här gärna: http://www.bredbandskollen.se/

Tack på förhand

Av derschlangeman

Angående Mitt Nya Windows server 2008

Tjo!

Håller på att installera Windows server 2008 och det är så att jag haft linux debian innan men nu så har den stannat på completeing istallation och där har den fastnat i ca 8 timmar nu och har prövat installera om 3 gånger och samma problem uppstår. Använder mig av WmWare Vsphere för att komma åt datan. Någon som kan hjälpa till om det är något kommando som ska ändras eller textfil eller liknande. Skicka gärna lite hjälp då har även skype och teamviewer ifall så hjälper till.

Mvh

Av derschlangeman

Skulle kanske eventuellt kunna hosta den 24/7 till er om det är så

Av derschlangeman

Behöver kunna skicka tunga filer till min server datan som ligger i eskulstuna utan att det tar ca 2-3 dagar..

Av derschlangeman

En fråga angående mitt internet.

Tjenare!

Vi har köpt något sorts bredband från telia där dom ger ut 12-24 mbit/s och jag bor ju inte direkt i stan så jag får ut exakt just nu 14,02 mbit nerladdning och ca 0.95 mbit uppladdning. Och då har vi telias egna router/modem byggda Thomson TG789vn, den är svart och står Thomson på. Men min fråga är nu med hjälp av program eller om man går in i routern eller på något sätt eventuellt ringer till telia iaf kunna höja uppladdningshastigheten till minst 2 mbit och då sänka nedladdning men bäst vore att få ut 9-10 mbit ner och 4-5 mbit upp.

Vore skysst om någon vet om man kan fixa detta

Mvh