Inlägg

Inlägg som Eisenhart73 har skrivit i forumet
Av Eisenhart73

Outcast! Inget snack!

Av Eisenhart73

Får hoppas denna mus buggar mindre än Naos 5000. Bara haft problem med den. Men ändå är det den bästa mus jag haft. Sjukt skön form på den.

Av Eisenhart73

Aftermath är sjukt kul! Armoured Kill var ju inget vidare. Bara stora tomma banor med nåt enstaka hus här och där. Slutade oftast med att det laget som hade bäst Havoc/Viper pilot vann efter 30 min baserape. Jag gillar speciellt att det finns så många alternativa vägar att ta. Och grafiken ser bättre ut än någonsin. Men Dice får fan skärpa sig med patchandet. Fixa alla buggar någon gång!

Av Eisenhart73

Börjat tröttnat lite på youtube med all reklam hela tiden. Försöker använda andra siter så långt det är möjligt.

Av Eisenhart73

Vackert foto!

Av Eisenhart73

Nämen vad trevligt! Men att nVidia's sular nView manager igen är väl för mkt begärt. Förbannat trött på att inte kunna spara desktop profiler. Vill kunna byta mellan 3 monitorer och 1 med en knapptryckning. Inte reboota 48 ggr.

Av Eisenhart73

Aldrig mera Creative. Och aldrig mera onboard audio chip. Bytte till ASUS ROG Xonar Phoebus. Vilken jäkla skillnad i ljudkvalitet. Skaffade ett par Razer Tiamat 7.1 oxo. Ljudet i Battlefield blir nåt helt galet bra. Man sitter ju och duckar för kulorna. Och risken att bli knivad är nu obefintlig. Nåt som stör mig i många nya spel är bristen på ljudinställningar. Det ska snabbt och lätt gå att byta mellan stereo, 5.1 och 7.1. Gärna oxo alternativ för Dolby. Ser att några talar om USB-lurar här. Mina personliga erfarenheter av sådana har varit usla. Brus och surr och allmänt kasst ljud.

Av Eisenhart73
Skrivet av ColinZeal:

Bara dom inte gör en Skribofont nu bara...

Ha! Det var en grym butik det! Där brände man studiebidraget varje månad!

Av Eisenhart73

2013! Året då quicksave och fov 120 gör återtåg!

Av Eisenhart73
Skrivet av Sears:

F.E.A.R. (ettan) är ett av mina favorit FPS.
Nu har grafiken åldrats en hel del sedan 2005, men spelet är fortfarande riktigt roligt i mitt tycke.
En go atmosfär, galet bra AI, roliga vapen och skön slowmotion förmåga.

Till skillnad från senare spel i serien (tvåan i alla fall) så är skräcken mycket bra gjord(även om den är sparsam). Den är inte upp-i-ansiktet, utan den går in under din hud. Det finns många sekvenser du till och med kan missa. Man hör ett ljud bakom sig t.ex. och någonting springer förbi oavsett om du tittar eller inte.

Jag har nog inte ens nu - 7år senare - spelat ett spel med bättre AI eller lika bra shotgun som FEAR

Tvåan och "F3AR" är inget jag direkt skulle rekommendera dock

Call of Juarez: Bound in Blood är även det ett bra spel. Det har den bästa cover "mekaniken" jag någonsin sett i ett spel. Jag fattar inte varför inte andra FPSer kopierar den.. Här är en video på hur den fungerar(killen i videon failar lite, men det ger en rätt bra idé om hur det funkar):
b4EQFGd-Wq4

Multiplayern i spelet är även den riktigt bra. Ett av de roligaste spelen jag har haft nöjet att spela online med ett gäng med kompisar.
Det största problemet med CoJ:BiB är att det är en halvdålig port. Inte jätte dålig, men den har låst FoV på ~65 och det suger rätt hårt..

Sedan är det kanske även värt det att spela igenom Crysis 1 med "agumenterade abilities" om du gillade spelet. Jag tyckte personligen spelet var lite halvdant utan det, men lite ändringar i en konfig för att göra dina "krafter" starkare gjorde spelet sjukt kul. Sedan drog jag upp svårighetsgraden för att kompensera för bättre krafter. Det viktigaste i mitt tycke var att minska energiåtgången, då man knappt kunde göra något innan den tog slut.
Man kan t.ex. öka hastigheten på "speed" grejen så mycket att man dör när man springer in i något XD
Det går även att flyga utanför banan om man springer upp för en ramp med det på.
Dock valde jag en något lägre hastighet själv. I den hastighet jag valde så föll fiender om man sprang in i dem. Tyckte jag var kul

Ledsen för lång kommentar, men hoppas att de passar dig!

Vi verkar ha på pricken lika spelsmak. Första FEAR var helt underbart. Bästa AI'n jag mött. Miljöerna var lite stela men det glömde man då striderna var så sjukt givande. FEAR2 var en otrolig besvikelse. Fulare, dummare AI, sämre bandesign och knappt någon skräck.
Jag spelade igenom första Call of Juarez. Det var grymt bra. BiB är 2'an eller? Jag får ta och testa det då isf. Fast fov 65 låter bedrövligt. Jag har problem med fov 90.
Crysis och Crysis Warhead har jag säker lirat igenom 10 ggr. Frihet frihet frihet. Sen besluta Crytek att gör 2'an till nåt ja jag vet inte vad. En axelryckning?

Tackar för tipsen!

Av Eisenhart73

Gamespot och IGN. Ni drar då upp de värsta siterna ^^. Tackar vet jag Firingsquad! Som gamer med fps som favoritgenrern är det hårda dagar. Satt och spåna ihop en lista på vilka kommande fps som kan vara nåt att ha. Kommer knappt på nåt spel. Doom 4, Far Cry 3 och Half-Life 3? HL3 är det spel jag ser fram emot mest av alla. Då jag tycker HL2 är det fps som hitills varit bäst. Crysis 3 har jag väldigt svårt att tro att det kan bli bra efter hur usel 2'an var. Några fler? Tips? Nu talar jag singleplayer...

Av Eisenhart73
Skrivet av Firkraag:

IGN, mutor? Skitsnack.

Skickades från m.sweclockers.com

Vad spelar det för roll? IGN har alltid varit en riktig skräpsida. Har aldrig läst en spelreview där.

Av Eisenhart73
Skrivet av zhrooms:

Warfighter är grymt, galet kul

Snabba CoD gameplayet fast med BF3 Grafik, Ljud, Fysik

5/5

Pratar vi om samma spel? Snabba gameplayet? Man rör sig ju i slow motion. Och rent grafiskt ser det hemskt ut jämfört med Battlefield 3. För att inte tala om ljudet.

Av Eisenhart73

Av någon outgrundlig anledning köpte jag Medal of honour-Warfighter. Kanske mest för att det kostade 250:- för oss premium spelare och att man får tillgång till bf4 betan. Ångrar jag bittert. Skäms över att ha gett pengar för en sån här produkt. Spelet är så dåligt att det är pinsamt. Daikatana var roligare. Undvik denna stinkande dynghög och spela MoH:AA istället.

Av Eisenhart73
Skrivet av Kardizz:

Jag förstår inte vad alla ska med startmenyn till räcker ju med att öppna utforskaren så har man allt man behöver där! Jag använder mappen som jag har lagt på taskbaren mer än startmenyn i w7 =p

är jag en mot tusen?

Jag har alltid använt mig av Total Commander i windowsmiljö. Så jag förstår lite av ditt tänk. Dock så gillar jag själv att ha ett helt cleant desktop och ha alla shortcuts i startmenyn.

Av Eisenhart73
Skrivet av Pewtah:

Netflix är faktiskt snabbare när man väl vill kolla på filmer etc i hd kvalité.

Detta påstående håller jag inte riktigt med om. För det första beror det på vad man har för uppkoppling. Har man som jag 100mbit så är torrents alltid snabbare. En 1080p-rulle tar typ 5-10min att ladda ner(har aldrig testat TPB dock). Har man inte bredband(fiber!) kan ju Voddler, Netflix, Alluc, Viaplay, Itunes etc... vara en bra lösning. För det andra... Tyvärr så har min personliga erfarenhet av dessa siter inte varit till belåtenhet. Kvaliteten är sämre och det laggar på duktigt ibland.

Av Eisenhart73

Jag hoppar över Win8. Väntar till Win9 släpps. Win7 funkar så jäkla bra nu tycker jag. Bättre än när XP var på topp.

Av Eisenhart73

Pastejen

Skrivet av Hardware guy:

För den okunniga massan räknades prestandan länge i form av megaherz på processorn och megabyte på grafikkortet.
Efter P4ans pensionering har megaherz minskat i prestandabetydelse, men megabyte på grafikkortet härskar fortfarande.
Närmast omöjligt att förklara att 1 GB grafikkort för 1200:- är betydligt bättre än 2 GB grafikkort för 995:-.

HAHA ja det där känner man igen. Det var tider det. Så mkt facepalm så man va blå i pannan. Man tycker ju att dagens generationer borde va betydligt mer kunniga. Har det blivit bättre eller sämre? Alla mina bekanta är ju geeks som mekar med sina datorbyggen varje månad. Så jag har lite svårt att få en helhetsbild

Som vanligt hävdar jag att det är bö.. f'låt, konsolernas fel.

Av Eisenhart73

Fasen jag har ju köpt 2-3 datorkomponenter i månaden sen förra hösten!

Av Eisenhart73

Och vad menas med "appar"? Microsofts egna program som följer med Windows då eller? Spännande....