Inlägg

Inlägg som Eisenhart73 har skrivit i forumet
Av Eisenhart73

En sak är säker. När jag slår på MSAA så ser spelet ut som skräp. Färgerna blir urtvättade. Prova i singleplayer när man är på parkeringsplatsen i början då en polare blir skjuten av en sniper. Bilarna ser helt för j**** ut med MSAA påslaget.

Av Eisenhart73

Är Carmack intresserad av detta så är även jag det! Är trött på dagens urusla "3D" i film och spel. VR har ju kommit och gått men jag tror först nu det finns teknik som gör att detta kan bli bra.

Av Eisenhart73

Fick själv mitt Tiamat headset förra veckan. Riktigt nöjd. Man hör precis var folk är i bf3. Dock stör jag mig på brus. Har ett Gigabyte Assassin med creative onboard ljudchip. Som vanligt med onboard chip så får man mkt ljudbrus. Razer själva tipsar att man kan köpa till en AC-USB converter. Även funtat på att skaffa DA omvandlare men det kan bli svårt att få tag på för 7.1. Så tanken var att skaffa bästa Xonar-kortet. Men efter din post här så är jag mer tveksam. Jag vägrar köpa ett Creative-kort med deras urusla drivers. Kanske ska satsa på ett Asus XONAR D2X/XDT? Tips och tankar?