Inlägg

Inlägg som Eisenhart73 har skrivit i forumet
Av Eisenhart73

Detta är ett steg i rätt riktning! Hemska tanke annars om man är programmerare. "Oh nej vi kan inte skriva koden så för nån annan har patent på det!"

Av Eisenhart73

Snacka om kass graffe.

Av Eisenhart73
Skrivet av Zotamedu:

h.265 kommer och ger UHD-upplösning i samma storlek som Bluray. Specifikationerna är klara, vi väntar bara på att marknaden ska ta tag i formatet. Det är inte säkert att nuvarande hårdvara som avkodar h.264 klarar av h.265 även med ny mjukvara så då behövs en ny generation mediaspelare också. Men tekniken finns där för att streama UHD eftersom det går att streama HD utan större problem.

Det låter ju onekligen lovande. Jo självklart lär det krävas kraftfullare hårdvara. Är dock väldigt skeptisk till streaming. Har hitills inte hittat en streamingtjänst som håller samma kvalitet på filmerna som på Blu-ray. Och då har jag 100mbit full duplex och Samsung UE55F8005ST. Har iof bara testat SVTplay, Viaplay och Netflix. Ljudet kan jag inte jämföra då jag inte har nån ordentlig ljudanläggning nu.

Av Eisenhart73

Classified och Lightning verkar då väldigt poppis här. Jag är själv mer intresserad av GALAXY GeForce GTX 780 HOF Edition. Högre klockad, grym kylare och fräckt utseende.

http://www.hardocp.com/article/2013/08/14/galaxy_geforce_gtx_...
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2336830
http://www.amazon.com/Galaxy-GeForce-Express-Graphics-78XNH5D...

Av Eisenhart73

Frågan är vad man skall ha en 4k tv till? Streama är ju bara glömma. Och en Bluray räcker väl inte för en film om man inte komprimerar.

Av Eisenhart73

Måste vara världshistoriens lägsta reklamsnutt. Inte bara en unken kvinnosyn. Mansynen är inte bättre den. De framstår som minst lika korkade. Menar Samsung att folk pratar så där?

Av Eisenhart73

Heja Telia!

Av Eisenhart73

Ge mig! Ta mina pengar!

Av Eisenhart73

Jag vill inte gå mot mobilt. Snarare tvärtom. Kör nu nVidia surround på 3 monitorer tex. Gillar inte allas att spela på plattor, netbooks, telefoner och allt vad det heter.

Av Eisenhart73

468 inlägg?!?! Vill påstå att MSI har lyckats.

Av Eisenhart73

Men hur sitter människan! Snacka om gamnacke!

Av Eisenhart73
Skrivet av SebboD:

Förväntar mig att det blir gratis att spela multiplayer samt utnyttja appar som Netflix, annars har de garanterat mist mig som kund.

Indeed. Inte någon info om 4k. Eller om ljudet? 7.1? DTS? Tangentbord+mus? När jag hörde ord som cloud och skype fick jag kvickt kväva vomeringarna.
Dock är jag imponerad av interface't samt röststyrningen och hur det samma implementeras med tv-tittandet. Jag var inte direkt fokuserad då jag mest satt och stånka över alla stora ord och skryt o ch skrävel. Men? Visa dem ingen spec? Minne? GPU? etc etc

Av Eisenhart73

Jag hade hoppats på "Geforce GTX 780 för 5760x1080p 120 Hz gaming".

Av Eisenhart73

Det får innehålla precis allt som böcker, film och comics innehåller. Inga särskilda regler.

Av Eisenhart73

Adam Jensen!

Av Eisenhart73

Letar DAC.

Jag har länge letat DAC/hörlursförstärkare till 5.1 eller 7.1 hörlurar. Har inte hittat mkt. Förslag? Kör för tillfället med Razer Tiamat 7.1.

Av Eisenhart73

3186 allt maxat.

Men varför kan man inte öka draw distance? Ser jäkla märkligt ut. Speciellt när de överdriver med tesselation. Stenarna på bergen ser ut som tiberiumfält för sjutton.

Av Eisenhart73

Hur gammal är xbox360? 6 år? Där har du svaret. Läste nånstans att ett GTX580 motsvarar 12 st xbox360. Vet inte sanningen i detta påstående men det låter troligt.

Av Eisenhart73

Haha flash har krashat typ 30 ggr för mig men nu har jag lyssnat igenom allt. Helsike vad bra smak ni har! Suttit med gåshud i 2 timmar.

Av Eisenhart73

Vadan detta youtube-spam?