Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som anon200213 har skrivit i forumet
Av anon200213

Ja, frågan är lite konstig. Alla RAID-lösningar kräver både mjukvara och hårdvara, man kan inte välja antingen eller. Sen kan du ju ha en dedikerad kontroller eller köra integrerat på moderkortet. Servern du tittar på har mest troligen RAID-kontrollern integrerad på moderkortet

Av anon200213
Skrivet av Netgear:

sudo rm -rf *

Hade glömt att jag stod högst upp i filträdet. Som tur var var det bara en nyinstallerad privat burk så det blev inga allvarliga komplikationer.

Vilken dist var detta? Måste varit gammal, för det kan du inte göra på en modern dist.

Av anon200213

Givetvis 16:9 eftersom det är det vanligaste och mest kompatibla formatet.

Av anon200213

Att köra systemdisken som flyttbart media är att be om problem. Det KOMMER att strula förr eller senare.

Av anon200213

Ska de ge sig in på det när de inte ens kan få nuvarande produkter att fungera Okej, god natt!

Av anon200213
Skrivet av TheyCallMeCJ:

Jag håller på och bygga min nya dator som framför allt ska prestera högt vid arbeten av video rendering samt, 3d rendering och lite annat åt det hållet, den ska dock prestera bra för dem spel jag kan tänkas köra, budgeten ligger på ca 35k.

Det jag egentligen undrar över är vilket val jag ska köra med ram och processor. Just nu har jag valt Processorn Intel Xeon E5-2650 v2 (8-core) samt 64GB ram. Men undrar om jag skulle tjäna på att gå upp lite i processorn till Intel Xeon E5-2660 v2 (10-core) och istället gå ner på ram minnet till 42 / 32 BG ? Om jag går ner till 32 ram så finns även pengarna till att gå upp lite till i processorn (intel Xeon E5-2670)

La märke till en sak dock och det var att dem processorerna med mer kärnor har sämre klockfrekvens vilket borde göra dem sämre ? men jag har som sagt ingen koll på detta och uppskattar verkligen all hjälp jag kan få då det börjar bli dags för köp

Jag brukar räkna med att ha minst 4GB RAM per core, men eftersom du ska köra videorendering är det förmodligen en fråga om minst 8GB per core.

Av anon200213
Skrivet av Segas:

Satt här och rotade i gömmorna bland teknik och hittade två gamla iPhone 3GS telefoner...

...kan man göra något skoj med dessa? Båda är låsta till Tre och en har varit "jailbreakad", men något borde man väl kunna hitta på?

Idéer?

Använda som telefon, som iPod, som fjärrkontroll till din dator/mediaspelare/tv, Använda som mediaspelare, Använda som bordsklocka/väckarklocka, osv

Av anon200213
Skrivet av Teddis:

Nyfiken på "major fvck-up" Aldrig hört talas om att de delar ut life time pass.

Detta är way way back. Var typ slutet av 2007. Det var flera konton på min realm som blev raderade av misstag. Vi fick tillbaka dem återskapade på "ett ungefär" efter ett par veckor. Kan aldrig föreställa mig att det skulle hända idag.

Av anon200213

De första 2 åren betalade jag för mitt konto, så 24 stycken månadsavgifter. Sedan gjorde Blizzard en major fvck-up med mitt konto och gav mig life time pass som kompensation. Under Lich-king releasen när mining hade sin peak sålde jag guld för ungefär 2.000.- till guild mates. Så totalt sett har jag nog inte betalt något mer än en jävla massa onödig tid.

Av anon200213
Skrivet av Hagge:

Va menar du? Hur man fuskar? Eller hur man märker fusket?

Förlåt, det var otydligt av mig. Jag har själv inte spelat CS sedan 1999-2000 så jag har verkligen noll koll. Jag undrar egentligen bara hur fusket går till och vad det går ut på? Jag behöver inga tekniska detaljer, men är det en programvara/crack, och vad gör den?

Av anon200213
Skrivet av Hagge:

Tjena

Spelade för några timmar sen mot denna typ..

Matchen börjar, och vi leder stort.. sen Dc:ar 2 av motståndarlaget.. och efter 2 min kommer ena tillbaka, och är helt jävla odödlig..
Ladda ner demot, och editera fram alla hans "highlights" om man nu kan kalla de..

Han beskrev sig själv som en "booster" och är t.o.m. medlem i en grupp som boostar upp folk.. Och FOLK ser verkligen UPP TILL HAN..
Han steam profil är full med asslickers.. och jag fattar inte.. Jag brukar aldrig slå Fusk hammaren, men denna typ fuskar verkligen, de omöjligt..-.-
Vill länka videon i hans steam profil, men kan jag få problem för de? Jag menar Point and Shame är väl emot Steam..? Tror knappast att han blir bannad.. och han sa t.o.m. i chatten.. "Don't care, I have 20 other accounts..."

I alla fall länkar videon här, så får ni bedöma.. Fan patetiskt..
http://steamcommunity.com/profiles/76561198097284931
https://www.youtube.com/watch?v=f-NP7hTnS7Q&feature=youtu.be

Bara en fråga, hur föreslår du att detta "fusk" går till?

Av anon200213
Skrivet av wRRM:

Den är säkert dubbelt så snabb, men det är inget man märker som användare.

Mja, det där stämmer ju inte riktigt. Jag använder mest min iPad till spel och HD streaming. Jag märkte enormt stor skillnad i spelprestanda, laddningstider och grafikkvalité mellan min iPad 3 och när jag uppgraderade till iPad Air. Jag skulle vilja påstå att det var värt uppgraderingen.

Av anon200213
Skrivet av SCORPIUS:

Va?

Du menar att IOS version av root försvinner helt om telefonen startas om??

Nu blev jag förvirrad?

Nä, jag kan INGET om IOS

Det har inget med iOS i sig själv att göra utan hur bra eller dåligt crackarna knäckt iOS. Det är inte alltid de lyckas cracka iOS så att de kan få root permanent utan bara så länge du levererar payloaden som innehåller cracken via daton när telefonen är ansluten med kabel.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Nej det hade kanske inte väldigt mycket med ditt inlägg att göra, bara lite. Förvånar siffrorna dig?

Vet inte. Ingen uppfattning, det är inget jag har tittat på eller läst på om.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Kommentar på dessa siffror? Hyper-V vs vmware ESX marknadsandel.

http://www.thomasmaurer.ch/2014/07/hyper-v-is-eating-vmwares-...

Angående vadå menar du? Hur är det relaterat till mitt inlägg som du citerat?

Av anon200213
Skrivet av Lindell90:

För lite mindre Carl Gustav än så, så får du en ordentlig dator...

http://www.inet.se/produkt/1971918/msi-ge70-2pe-251ne-i7-16gb...

I och för sig inte lika mycket hårddiskutrymme... Men istället fyrkärnigt, 16gb minne, 1tb hdd + 128gb ssd etc. Hårdvarumässigt får du mer för mindre pengar

(Skulle apple tagit samma hårdvara skulle det inte förvåna mig om priset skulle ligga på ~25k)

1: Gjord av plast
2: Kortare livslängd
3: Har inte OSX

Av anon200213

WTB: Samsung Galaxy S5, bjuder 200 spänn.

Av anon200213
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Det existerar inga mac-datorer som är prisvärda utifrån vad för komponenter de innehåller. Däremot kan de vara prisvärda beroende på känsla, yttre materialval, design osv eftersom dessa saker är helt och hållet subjektiva.

Klart de är, du får ju OSX på köpet.

Av anon200213
Skrivet av snajk:

Jag har inte en mac då de inte har några proffslaptops men när jag pluggade systemvetenskap så hade typ halva klassen macbooks. De som faktiskt installerade Windows, och inte försökte köra typ VS och liknande i OSX via parallells eller liknande, klarade sig bra. En sak var ett problem dock och det var att de typ aldrig lyckades ta med sig sin adapter till skärmutgången när det skulle redovisas och dylikt. Så många hade macbooks men ändå var det ytterst sällan någon hade en adapter som passade någon annans dator. Bortsett från de ständigt växlande skärmutgångarna så är det ju en PC så det borde inte göra någon skillnad. Se bara till att du har åtminstone en VGA-adapter med dig.

Inga proffs-laptops? Hur tänkte du nu? Och Mac har använt displayport som standard i åratal nu, ingen aning om hur du lyckats snurra till det sådär

Av anon200213
Skrivet av Thix:

Hej!

Jag ska börja studera applikationsprogrammering till hösten och har därmed blivit ombedd av skolan att införskaffa en laptop med en i5 processor, 4 gig ram och windows 8. De skrev även att att en macbook var inte att rekommendera. Jag undrar vad det är som inte skulle kunna fungera om jag installerar windows 8 på min mac? Är det någon som arbetar med programmering och kanske använder mac samt windows 8 och kan ge feedback?

Windows 8.1 fungerar utmärkt i bootcamp på mac.