Inlägg

Inlägg som Ekerim har skrivit i forumet
Av Ekerim
Skrivet av Nyhet:

I ett videoklipp demonstrerar Bethesda gameplay för det kommande storspelet Starfield, där allt från karaktär- och basbyggande till strider och rymdskepp förevisas.

Läs hela artikeln här

Jag är försiktigt optimistisk till detta spel. Det ser riktigt nice ut... men jag kan tycka att det är lite underligt att trycka på att de har 100 stjärnsystem och över 1000 planeter när deras främsta konkurrent Elite: Dangerous har 400 miljarder stjärnsystem och ungf. 60% av alla deras planeter är landnings & utforskningsbara.

"Elite Dangerous contains a vast 1:1 scale simulation of the Milky Way galaxy based on real scientific principles, current scientific data and theories. It includes around 400 billion star systems, and is modeled on actual galactic charts."

Av Ekerim

HP...

HP byggde denna typ av lösning 2002-2003.
Det var inte en gaming-dator, men det var en kompetent kontorsdator som man hakade på bak på skärmen. Vi hade ett helt kontor fyllt av dessa datorer. Det jag kan säga om dem är att det är mycket viktigt att räkna på luft och värmeflödet i dem. Det hade HP misslyckats med och tvingades byta ut alla enheter för att hårddiskarna gick sönder av värmen i lådan.
Inget nytt och troligen patenterat.