#black-friday

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

70

Många bluffreor under Black Friday – Konsumentverket utreder

Konsumentverket har följt prisutvecklingen på 1 700 varor under oktober och november, och det visar sig att många nätbutiker fortfarande fuskar med reapriser.

52

Prisjakt: "Omsättningen under Black Friday ökade"

Enligt en summering från Prisjakt och Svea Bank ökade omsättningen ställt mot föregående år, men snittrabatten var lite lägre.

42

Redaktionens bästa Black Friday-tips

Det är teknikvärldens riktiga julafton och priser på hårdvara, teknik och prylar har sänkts ordentligt. Redaktionen hjälper dig välja rätt grejer i djungeln!

11

Handla säkert i E-handeln under Black Week

För att trygga dig och omgivningen under Black Week ger SweClockers åtta tips för att undvika bli lurad av oseriösa aktörer.

113

Black Friday rivstartar på SweClockers – allt fler håller stenkoll på priserna

Nu inleds reorna och förväntningarna är höga. Samtidigt håller många hårt i plånboken i väntan på rabatter och erbjudanden.

70

Fler svenskar väntar till Black friday för att handla

Den rådande ekonomiska situationen har satt sina spår och ny rapport visar att svenskarna väntar till stora reor för att handla.

59

Hemelektronik i botten när e-handeln dalar

Under årets tredje kvartal minskade e-handeln ytterligare, med färre och mindre elektronikköp som resultat av tunnare plånböcker.

22

Handla säkert i E-handeln under Black Friday

För att trygga dig och omgivningen under Black Friday ger SweClockers sju tips för att undvika bli lurad av oseriösa aktörer.

118

Full fräs inför Black Friday – rea viktigare i vikande ekonomi

Det blir fördel till konsumenterna under årets Black Friday, där ett allt tuffare ekonomiskt läge tvingar fram större prissänkningar för att locka till köp.

139

Stora lager pekar på ordentliga reor under Black Friday

Inflation och intågande lågkonjunktur gör att många håller hårt i plånböckerna. Återförsäljare ser dock ut att göra sig redo för rekordförsäljning under Black Friday.

15

Sony Playstation 5 populärast på Black Friday

Låg lagerhållning var ett genomgående tema under Black Friday, där alltifrån dörrar till bärbara datorer var i brist.

Sponsras av Webhallen
150

Uppesittarkväll med Webhallen och SweClockers inför Black Friday

Shoppingssugna teknikfantaster kan se fram emot uppesittarkväll med Anton Nilsson och Patrik Lind, som firar in Black Friday i direktsändning.

52

Pricerunner: "Var fjärde reapris är bluff"

I syfte att ta igen förlorade marginaler lurar svenska återförsäljare sina kunder med falska kampanjpriser.

1119

Följ Black Friday 2021 med SweClockers

På SweClockers hjälps vi alla åt att vaska fram de bästa kampanjerna och våra samarbetspartner bjuder på skräddarsydda deals.

Sponsras av Power och Proshop
45

Black Friday förvandlas till Black Week – gott om erbjudanden trots varubrist

Fler erbjudanden och längre kampanjer är trenden för årets Black Friday, som trots varubristen blir en höjdpunkt för shoppingsugna teknikfantaster.