#iphone

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

77

Automatiska nödsamtal pressar SOS Alarm

Moderna mobiltelefoner som automatiskt ringer nödsamtal när de upptäcker ett potentiellt fall eller olycka är ett problem för SOS Alarm.

49

Nothing: "Vår Android-telefon snor flest Iphone-kunder"

Carl Pei anser att Phone 1 är det enda spännande Iphone-alternativet och menar att konkurrenter nu följer i Nothings fotspår.

49

Iphone dominerar begagnatmarknaden

Apples globala marknadsandel bland nya mobiler ligger kring 25 procent, men för begagnade, renoverade telefoner är siffran dubbelt så hög.

42

Apple Iphone från 2007 säljs för 650 000 kronor

Efter att ha legat orörd och samlat damm i 16 år byter telefonen ägare för 73 gånger mer än sitt originalpris.

67

Apple kan sjösätta nytt flaggskepp med Iphone Ultra

Enligt analytiker har Apple planer på att toppa Iphone-familjen med ett Ultra-syskon som skruvar upp både pris och prestanda.

84

Iphone 14 skickar räddningstjänst till skidvurpor

Brandkårer runt japanska skidorter får fullt upp när Iphone 14-ägare trillar i backen och utlöser telefonernas säkerhetsfunktion.

25

Apples egna Wifi 6E-kretsar försenas på obestämd tid

Det fortsätter att kärva med Apples trådlösa kretsar. En av de trådlösa uppgraderingarna hos Iphone 15 uppges därför komma från Broadcom.

34

Apple börjar sälja reservdelar i Sverige

Reparationsbutiken för privatpersoner har nu tagit sig till Sverige och erbjuder reservdelar till både Iphone och Macbook.

115

Apple bekräftar USB Type-C till Iphone

Under måndagen tog EU ännu ett kliv mot USB Type-C som standard från år 2024, något som tvingar med ett motvilligt Apple på tåget.

43

Apple Iphone 14 förvånansvärt lätt att reparera

Med Iphone 14 släpper Apple sargen och låter glasbaksidan göra detsamma, något som underlättar och sänker priserna vid reparation.

140

Iphone i topp hos svenska användare

Enligt en ny kartläggning av Sifo använder majoriteten av svenskarna Apple-märkta telefoner och störst andel Iphone-användare finns i Stockholm.

195

Nytt och gammalt när Iphone 14-serien gör debut

Apple bjuder favorit i repris hos den ordinarie Iphone 14-familjen, medan justerad design, ny systemkrets och bättre kameror sticker ut hos Pro-syskonen.

89

Apple visar upp nästa Iphone den 7 september

I sedvanlig ordning kommer Apple visa upp nya telefoner och tillbehör i höst och showen kommer gå av stapeln 7 september.

37

Apple varnar för säkerhetsbrist i Iphone

Efter att säkerhetshål upptäckts i Apples enheter uppmanas användare att uppdatera sina telefoner så fort som möjligt.

20

Fokuserad fönsterhantering och personlig låsskärm med Apples uppdaterade mjukvara

Superlativen haglar när Apple berättar vad som väntar på mjukvarufronten för telefoner, surfplattor och Mac-datorer.