Nu är det äntligen dags att dra igång. SweClockers julkalender är fylld av fina julklappar till den som sprider julstämning och skickar in ett eget julrim, juldikt eller julsång på video eller i text. Under granen väntar presentkort och chans på ett stort uppgraderingspaket med hårda julklappar från Komplett.se.

Här står en CRT
och ni unga ska veta det
Att när jag var ung och barn
och skulle iväg på LAN

Då behövdes nästan truck
Man lyfte med en ljudlig suck
Ty skärmen den var stor
Vägde nästan som min mor

Men CRT med VGA det var ändå bra
För ingen i hela världen visste vad en död pixel va
Och när man lirade FPS hade man alltid koll
För den hypade responstiden
den var nästan noll

Årets första vinnare är ingen mindre än @happy_hardcore_, som med en riktigt härlig julsång tar oss med tillbaka till tiden då han släpande sin tjockskärm till LAN. Som tack för det sköna bidraget belönas han med 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik. God jul önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

GULDVINNAREN från TCL för SweClockers!

Dags att köpa en gaming-TV från TCL för bästa pris! Vinnare av GULD från SweClockers Testpilot hittar du nu hos Webhallen och i paketet ingår grym bildkvalitet, inbyggda ljudet över förväntan, HDMI 2.1, 4K Mini LED, QLED, ALLM, VAR. GOD JUL från oss!

Till erbjudandet