Rollspelsinriktad Minecraft-server (vanilla) söker spelare

Permalänk
Medlem

Rollspelsinriktad Minecraft-server (vanilla) söker spelare

LÄSARE HÄNVISAS TILL VÅR NYA VÄRLD: http://www.sweclockers.com/forum/trad/1378509-minecraft-serve...

Hej!

Jag och en kompis har börjat hyra en Minecraft-server. Vi är erfarna spelare och jag har också varit servervärd ganska länge. Något som vi under en lång tid har haft svårt med på servern är att ha en stabil "community", där det är aktiva spelare online dagligen. Nu har vi tröttnat på att spela ensamma och det är också därför jag skapar den här tråden.

På servern spelar vi ren vanilla utan mods eller plugins. Servern inriktar sig lite på rollspel och vi bygger mest med medeltida- eller fantasyinspirerad stilar. Naturligtvis är det inte ett tvång att hålla sig till sådana stilar men däremot är det något vi starkt uppmuntrar! Självklart får man också vara en tekniskt inriktad spelare som bygger automatiska farmar eller redstone-maskiner osv. Det viktiga för oss är att du har ett hållbart intresse eller specialisering i spelet som du inte snabbt tröttnar på.

Spelare som vi söker:

  • Spelare med antingen ett tekniskt eller estetiskt intresse i Minecraft. (Om du har något annat intresse får du skriva det i ditt svar.)

  • Spelare som tar hänsyn till andra och kan följa "oskrivna regler".

  • Ärliga spelare som både kan ge och ta emot kritik.

  • Spelare som är aktiva och inte ger upp sina projekt.

  • Spelare som kan bidra till en god stämning.

  • Spelare med mognad minst som en femtonåring. Det är alltså inte ett krav att man är femton så länge man beter sig som en.

Om du tycker att vår server låter som någonting för dig så tveka inte att meddela oss! När du svarar här i tråden så skriver du lite om dig själv (kan till exempel vara vad du gör på fritiden), samt lite om vad dina intressen i Minecraft är.

Permalänk
Medlem

Hej är en grabb på 16 år som spelar minecraft minst 3h timmar varje dag. Älskar att bygga stora välgjorda byggnader med mycket detaljer och en stor favorit där är ju mer lite gamlare byggnader! På fritiden så tränar jag väldigt mycket motocross och boxning. Har spelat Minecraft sen 2011 typ, så länge sen så jag inte ens mins vilken version de va. Hoppas vi hörs snart// Fabbe

Permalänk
Medlem

Hej! Du är antagen. Lägg till Zyrak303 på Skype för IP:n och så vidare!

Permalänk

Yo, jag lör inte minecraft so ofta längre men jag körde mycket förut och jag bygger ofta väldigt clean cut med fokus på att det ska vara snyggt utifrån. Även stadsplanering och infrastruktur är viktigt. Jag går teknik programmet på gymnasiet och har precis byggt en ny burk för 8k. Hoppas vi hörs snart// Lurre

Visa signatur

AMD Ryzen 5 3600 | Sapphire R9 280

Permalänk
Medlem

För att vi lättare ska kunna fatta ett beslut måste du nog utveckla lite vad du gör i Minecraft. Med "statsplanering och infrastruktur", vad syftar du på då? Skicka gärna någon bild på tidigare projekt som du arbetat på. Kommer du börja köra Minecraft ordentligt igen eller är det bara en tillfällig idé?

Permalänk

Tja! är en kille på 19 som har spelat i ca 0.5 år men jag älskar att bygga saker, utveckla och lära mig nya saker i spelet.
Jag brukar spela ett par timmar om dagen om jag har något att göra.
I min creative så har jag byggt mycket stora och kreativa byggnader, allt från slott till moderna artistiska grottboningar.
Jag kanske inte ligger på konstnärlig nivå men jag tycker ändå att jag kan få till rätt bra grejer ibland.

Permalänk
Medlem

Hej! Du är antagen. Lägg till Zyrak303 på Skype för IP:n osv. Jag är i Stockholm idag så jag kommer inte kunna spela idag så jag skickar en kontakt på Skype. Han kan hjälpa dig igång och ge dig en rundtur osv!

Permalänk

tjena kille på 18 här jag har spelat i lets say 2 år nu, jag gillar plain vanilla, jag älskar att bygga ( för att va en 18 årig kille som spelar mc huehue )
jag spelar nog mc 2-5 timmar om dan ( nerd!) nej men jag gillar spelet.
jag spelar oftast med 3 andra ( vanilla ) dåe, åsså har vi byggt rätt så mycke å stort.
själv så tycker jag att jag bygger skit snyggt , iaf min still att bygga.
så hit me up för att det skulle va roligt att få va med er i er server

Permalänk
Medlem

Är 17 år, har spelat Minecraft sen 2011 och tagit en väligt stor paus från det. Är nu sugen på att börja lira igen!

Permalänk

hej jag är en grabb på 17år som spelat minecraft sen 2011 och vill bygga mycket automatiskt jag har aldrig blivit bannad från någon server och är ärlig så jag vill jätte gärna komma in på servern

Permalänk

Tjeena! En grabb på 19 år här! Nyligen börjat få sug efter att lira minecraft igen och söker en seriös och aktiv server!
*Intresse inom minecraft: Bygga stora saker (med stil) Sen automatisera så mycke som möjligt för ett smidigare sätt att ta sig från A till B eller bara få mat väldigt snabbt!
*Oskrivna regler låter självklart, vet man inte vad som menas med det så är detta nog fel server!

IGN: Niclasmedo

Fortsatt trevlig kväll! (eller dag beroende på när ni läser!

Permalänk
Medlem

Söker ni fortfarande spelare? Jag är gärna med isåfall, låter som ett trevligt initativ. Jag är en man på 27 år som har spelat i drygt ett år nu, singleplayer i början men har senare varit värd för två servrar åt mina vänner. Det här med medeltida stil låter perfekt för min del, skulle väl säga att jag är en ganska estetiskt inriktad spelare. Hade lite svårt för alla olika stilar på min kompisserver och skulle tycka det var roligt att spela med lite mer designmässigt likasinnade.

Spelar mest survival och har en förkärlek för små mysiga byggen. T.ex hittade jag en mesa nyligen så jag började bygga en by i färgad lera därifrån: http://i.imgur.com/3r7ZIR0.jpg

Visa signatur

Mvh Johan

Permalänk
Medlem

Tjenare! Är 18 år gammal, fyller 19 om ungefär 2 veckor. Har spelar MC till och från sen jag var ~14 år gammal, dock inte spelat på ett bra tag nu men är sugen på att börja lite smått igen på min fritid!
När det gäller byggandet så håller jag helst till i något berg/under jorden och bygger stora underjordiska baser. Har inte riktigt hittat en ordentlig server sen DeviantEvil stängde ner för en 2-3 år sen så jag hoppas denna är något bra!
fFreezer@Minecraft

Permalänk

Application

@Zyrak: Hej, jag är 16 år gammal och har spelat spelet sen alpha v1.2.3. Jag har för det mesta spelat för mig själv eftersom alla servrar kör med plugins och allt sådant. Jag tycker väldigt mycket om att bygga, inreda, att ha kul i samtal med andra spelare och utforska världen vi har. Jag är rätt så mogen för min ålder, jag är 100% emot mobbing och andra slags kränkningar. Min stil i Minecraft är som ni uppmuntrar. Jag bor i Uppsala län. Mina flesta vänner är från spel. Jag hoppas att ni accepterar mig till er server, MVH Fez/Olle.