Mozilla FF och TB + fler program kan inte gå ut på nätet!

Permalänk
Medlem

Mozilla FF och TB + fler program kan inte gå ut på nätet!

Förutom FF och TB så är det IL2 Battle of Stalingrad, spelet och uppdateraren, Steam, Free Download Manager (i Edge). Jag har försökt med att stänga av alla brandväggar (Windows avst. eftersom jag använder Pandas), virusprogram, Panda, tom avinstallerat Panda och stängt av Win Defender men dessa program och spel kommer inte ut! Jag har besökt olika fora och fått olika tips men inget har hjälpt ännu. Finns det någon vänlig själ här som kan fundera ut vad som felas, kanske genom att starta en dialog med mig soh ge instruktioner när jag sitter på en annan dator och provar lösningar på denna!?
Tyvärr går jag in i en arbetsperiod nu fram till nästa söndag, 23/8 men det ger ju eventuell hjälpare tid att fundera. Jag kommer att titta in här då och då under tiden fram till den 28 men kommer inte att ha full tillgång till den här datorn men jag kan lämna ytterligare upplysningar som kan behövas för att reda ut problemen.
Tack på förhand!
Pelle Hedman

Permalänk
Medlem

Vad kan gå ut på nätet?

Permalänk
Medlem

Mozilla FF & TB ................

@CeciliaB: Allt annat som jag hittills använt, Chrome, Edge, andra spel, tex Cliffs of Dover, DCS World, Picasa mfl. Kom just att tänka på att dropbox inte heller kan ansluta! Jag sitter fast i nån skit som jag inte kan hantera!!
Kom även ihåg och testade G Force experiense som inte heller kommer ut, men till skillnad från tidigare kan jag gå in pånVidias sida och få hem senaste drvern! Får se om jag kan installera den! (har bara kunnat installera från win update tidigare, efter tian!)

Kompletterat svaret