Söker vit variant med glas-panel av Sama IM01 i Europa

Permalänk

Söker vit variant med glas-panel av Sama IM01 i Europa

Tycker att Sama IM01 ser riktigt intressant ut och skulle vilja ha den vita varianten med glas-panel. Den säljs under många olika namn och de jag har hittat i Europa är Nox Hummer Vault, Itek Evoke och Krux Naos men alla är svarta och enbart Krux finns i glas varianten.

Den finns att beställa ifrån Aliexpress men 123$ i frakt känns väl mycket https://www.aliexpress.com/item/1005002669627129.html?spm=a2g...

Finns det fler Europeiska "märken" som har brandat chassit som jag har missat? Alternativt någonstans jag kan handla den ifrån Kina men till lite lägre fraktkostnad?

Om jag får önska vill jag gärna ha IO-panelen med USB-C kontakt som hos FSP CST350 och utan någon ful logga på fronten

Permalänk
Medlem

Har du kollat med caseking?

Permalänk
Skrivet av Ravix:

Har du kollat med caseking?

Det var ett bra tips men där fanns den inte. Hittade dock ett annat där som jag funderar lite på som alternativ, Jonsbo V9.
Har också börjat fundera på att köpa det svarta och lacka ytterpanelerna vita. Svart insida och vita paneler kan nog vara väldigt snyggt.

Har i mitt letande även hitttat ett ännu snyggare chassi som jag gärna beställt om det gick, Acat X2. Men det är också i Kina, tillverkas efter beställning och från senare poster på SSF Network verkar leverantören ha slutat svara.

Permalänk
Medlem

Jonsbo gör en del riktigt snygga chassin