Dynavoice Challenger M-85 EX

Permalänk
Medlem

Antingen kommer du falla eller så kommer du stanna kvar på den bottennivå du alltid legat på! så lycka till!

Vad jag menar är att du antingen kommer lära dig uppskatta välljud eller så kommer du inte förändras... om du förändras kommer fördelen att du kommer njuta enormt av att vara ensam i huset med ditt egna ljudsystem mmmmm.... men det bjuder på den saftiga nackdelen att överallt, affärer, hos vänner, i köket, i bilen, på krogen (innan man är packad då) kommer allting låta skit! för att inte glömma den där ifjån dockan hur bra och dyr den än må vara så kommer den inte låta bra !

Och nu kanske du blev orolig och undrar om det är värt det? UTAN TVEKAN VÄRT DET!!!!

Tanken slog mig just att det där kanske bara stämmer på mig dock? :S (men då måste jag nämna att jag är i åldern där folk köper epa traktorer med 4st 15" basar och om man har tur så har dom en diskant från skroten men det är inget att räkna med....)

OnT: Natural oak finns bara till M-85 där slutade jag överväga de andra

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem

Oj här blev det lite diskussioner, men allt uppskattas. Tar åt mig allt innan jag överväger att köpa tack!

Visa signatur

"De som fattar, fattar."