Galaxy 10.1 3g garantiproblem

Permalänk
Medlem

Galaxy 10.1 3g garantiproblem

Köpte för en lite tid sen en begagnad Galaxy 10.1 padda av en medlem här på sweclockers som var drabbad utav newtonringar(oljefläckar under skärmen) som jag nu under relativt lång tid försökt få hjälp av Samsung med att byta ut. Eftersom detta är ett produktionsfel så tänker jag att det inte skulle vara särskilt svårt att få det fixat. Och jag tänkte ju då att det som på ganska många produkter är serienummer som bara behövdes för att bevisa hur gammal den är, men i Samsungs fall så vägrar de hjälpa mig om jag inte har kvitto vilket jag inte fick med och inte lyckats få tag i. Då padda inte har varit på den Svenska marknaden i ens ett år (Den vita) så har jag tjafsat med Samsungs kundcenter om att kom igen, ni vet att den är under garanti men vägrar ändå göra något. Så det jag då är här om är ifall antingen någon vet något jag kan åberopa som kan hjälpa mig, eller om någon snäll själ som också har en padda skulle kunna tänka sig att skicka en kvittokopia som jag kunde använda för att få detta fixat... Har sett vissa paddor med enbart lite "oljefläckar" men på min så täcker den typ 40% av skärmen vilket är ganska mycket.

Hoppas någon har något tips som kan hjälpa mig!

Permalänk
Avstängd

Normalt överförs inte garantier vid andrahandsförsäljning så om du inte får tag i kvittot kan det bli problem. Samsung har ingen skyldighet att hjälpa dig.

Permalänk
Medlem

Jag hade gärna hjälpt dig om jag hade haft kvitto på en sådan.
Detta kanske inte hjälper i detta fallet då dom tjurat till, men på följande länk kan du skriva in serienr och se produktionsdatum och garanti på din platta (förutsatt att du registrerar dig först) = http://www.sammobile.com/firmware/?page=2

Som i mitt fall (har en 10.1 wifi)
Serial number: *bort*
Production month: November 2011
Factory Warranty till: 31-01-2014

Där kollar man ju upp fabriksgaranti, vilket borde ju visa svart på vitt att det är garanti på produkten..

Permalänk
Medlem

Håller med föregående talare.
Garantin gäller bara för den första ägaren om jag mins rätt.