Smidig "MP3 spelare" eller "armfodral" till mobil för GYM-användning

Permalänk
Medlem

Smidig "MP3 spelare" eller "armfodral" till mobil för GYM-användning

Tjenixen!

Tänkte kolla om man kunde få lite råd här. Har nyligen börjat att gymma och eftersom musiken på gymmet inte är den bästa så tänkte jag ta med egen. Hörlurar har jag, men problemet ligger i musikspelaren. Just nu har jag en OnePlus One. Jag har aldrig testat en "mobil-armbandshållare" (typ en sådan här) och det känns som min mobil är lite stor för en sådan. Men det kan vara ett alternativ, i så fall, finns det några som passar till OnesPlus One?

Det jag helst skulle vilja ha är en mp3-spelare (som EJ behöver användas tillsammans med itunes). Har massvis med mp3 filer så uppskattar om den är liknande en USB-sticka, bara slänga över låtarna. Behöver inte vara speciellt mycket minne (minst 1GB iaf), gärna att den är ganska liten. Finns det ett "clip" på den så man kan fästa den i tröjan eller byxlinningen är det ett stort plus!! Sen desto billigare, desto bättre Display på den är inget krav.

Är öppen för de flesta tips och ideér. Kan även påpeka att jag inte har spotify premium.

Mvh Kristoffer

Permalänk
Avstängd

Själv har jag en liten bluetooth grej med clip som jag kopplar min mobil till och spelar upp musik på det viset. Perfekt på löpturer. Går även att svara i om det ringer.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=550834

Den är från 2010 och vet inte riktigt vad som finns nu, men något sånt kanske skulle vara nåt för dig?

Permalänk
Rekordmedlem

Du kan ju som redan skrivits välja en blåtandsenhet eller så köper du nån billig spelare på Ebay, de kostar inte mycket med dina krav, från ca 10 kr utan minneskort.

Permalänk
Medlem

https://m.prisjakt.nu/product/490405

Spelaren du letar efter heter Sandisk Sansa Clip+.

Sen kan man byta firmware till Rockbox för bättre gränssnitt.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Jepp, en mp3-spelare rekommenderas varmt. Köp Sport som har micro-USB, bättre batteritid samt uppdaterar betydligt snabbare. Riktigt bra med nyaste firmware. Denna använder jag till mina promenader samt till cykeln under härliga vår- & sommarkvällar (för tillfället i kombination med JBL Charge 2).

http://www.kjell.com/se/sortiment/ljud-bild/musikspelare/mp3-...

Permalänk
Medlem

Tack för era svar! Ska kolla över vad ni har länkat och rekommenderat!