Artiklar

Artiklar skrivna av Zoyadog
I samarbete med Corsair
6

Aquatic Ambiance vinnare av Gallerikampen efter hård striden om toppen

Omgång två av Gallerikampen är avgjorde. Efter en historiskt jämn kamp gick Aquatic Ambiance av "ggalaxyy" vinnande ur striden.

25

Vilket är "Årets datorbygge" på SweClockers?

Många är de byggen som läggs upp i galleriet. Nu har det blivit dags att utse Årets datorbygge 2019 i SweClockers Awards!

I samarbete med Samsung
46

Baka en Galaxy Note10 och vinn presentkort på valfria datordelar

Vinn valfria datordelar till ett värde av 10 000 kronor genom att vara en mästare i köket. Fram med kaveln, mjölet och äggen, för nu ska det bakas!

I samarbete med Corsair
8

Finalister i andra säsongen av Gallerikampen 2019 – rösta på din favorit!

Det har blivit dags att utse vinnarna i andra omgången av Gallerikampen. Tio byggen har valts ut av juryn, endast tre kan vinna – du fäller avgörandet!

87

Spela i SweClockers guilder "Hordevara" och "SweClockers" i World of Warcraft Classic!

Nostalgin flödar inför Blizzards lansering av World of Warcraft i nygammal Classic-tappning. För att ta fasta på detta drar vi igång guilder i Horde och Alliance – och öppnar en forumdel!

I samarbete med Phanteks
59

Guide: Vinklade kopparrör till vattenkylning på tre olika sätt

Kopparrör till vattenkylning är snyggt, men hur går man till väga? Frida visar olika knep för att lyckas och vilka hjälpmedel som finns tillgängliga.

I samarbete med Corsair
3

Gallerikampen sommaren 2019 är igång – komplett vattenkylningspaket i första pris

En ny omgång av Gallerikampen är redan igång och nu tillkännages priserna. Ett påkostat startpaket för vattenkylning flankeras av RGB-belysning med fläktkontroller och ett nätaggregat.

59

Sharp PC-4500 på kontoret – het bärbar dator anno 1987

Oftast är det nya grejer som ramlar in på kontoret, men i bland står det överraskningar i hallen. Som en bärbar dator från Sharp, tillverkad 1987.

I samarbete med Corsair
14

Finalisterna i Gallerikampen våren 2019 utsedda – rösta om bästa bygget!

Den första omgången av Gallerikampen är till ända! Under tiden som nästa säsong är igång är det dags att fälla avgörandet om vem som kammar hem vattenkylning värt närmare 5 000 kronor!

41

Se SweClockers myskväll i efterhand

Det är nedräkning till ännu en myskväll med SweClockers. I afton väntar inte bara ett nytt live-quiz, utan även franskt tema – inklusive provsmakning.

41

Myskväll med Frida, Emil och Kenneth den 27 juni – quiz, nördsnack och nytt tema

På torsdag väntar en ny myskväll tillsammans med SweClockers. Vi behöver dock din hjälp att rösta fram vilket tema som ska gälla!

12

Bling-bling och ångande testbänkar i fokus när G.Skill intar Computex

Världseliten inom extrem överklockning gör upp om prestigefyllda mästartitlar. SweClockers utsände Frida Bergendal rapporterar om G.Skills upptåg på mässan.

I samarbete med Phanteks
119

Guide om underhåll och rengöring av vattenkylning

Alger, oxidation, missfärgningar och avlagringar ser både tråkigt ut och påverkar prestandan i ett vattenkylt system. Frida går igenom hur du enkelt rengör och underhåller din vattenloop.

I samarbete med Alienware
121

Rita Alienwares nästa produkt och vinn speldatorn Area-51m värd 50 000 kronor

Mycket står på spel i Alienwares nya tävling, i vilken SweClockers medlemmar får visa sin kreativa sida och utforma företagets nya produkt med chansen att vinna en bärbar speldator.

81

Myskväll med Frida och Emil – i kväll klockan 19:00

Det drar ihop sig till en kväll av episka proportioner när Frida och Emil intar studion. Ladda med dricka och tilltugg, för nu blir det allt från quiz till tematester.

81

Myskväll med Frida och Emil den 4 april – quiz, nördsnack och mycket mer

Det är dags att mysa tillsammans. Frida och Emil bänkar sig i studion för en helkväll tillsammans med gemenskapen på SweClockers.

I samarbete med CDON
97

Visa upp din bästa ghettomoddning och vinn ett påkostat Z390-moderkort

Den nobla konsten att modifiera en dator på okonventionella sätt kallas i folkmun ghettomoddning. I en ny tävling vill SweClockers och CDON se din mest finurliga, och kanske jättefula, ghettomod!

I samarbete med Corsair
21

SweClockers drar igång Gallerikampen

Tillsammans med Corsair lanserar SweClockers den ständigt pågående tävlingen Gallerikampen, där flinka hemmabyggare varje säsong har chansen att ta hem prispaket värda tusentals kronor.

I samarbete med Corsair
8

Rösta på ditt favoritbygge i SweClockers sista Månadens Galleri

Efter ett kortare uppehåll har det blivit dags att rösta fram vinnare i Månadens Galleri. Denna blir också den sista i sitt slag, innan ett helt nytt koncept lanseras.

13

SweClockers öppnar ny kategori för smarta hem och hemautomation i Galleriet

Intresset för hemautomationsprojekt av olika slag fortsätter öka på SweClockers, och därför öppnar vi nu en ny kategori i Galleriet för just detta