Inlägg

Inlägg som anon76829 har skrivit i forumet
Av anon76829

klart man märker skillnad

Tobbe klart man märker skillnad mellan 100 och 300 speciellt i csgo

jag har 144 hz skärm och allt under 144 fps är värdelöst , vsync ska såklart vara av.

för att mus / skärm / dator / fps ska lira så gärna runt 500 fps i csgo.

Clicklatency på musknapparna, hz på musen, ja allt spelar in.

minst 120 hz skärm, vsync av, minst 2-500 fps , minst 500 hz usb på musen, inget tangentbord som ligger på 1000 hz gärna köra det i ps2 för att slippa swampcursor, m_rawinput 1, 6/11 i win, all accel av såklart. gärna en mus med 3310 sensorn utan smoothing och prediction och accel.

tom vissa nvidia drivers spelar in hur spec. möss beter sig ang. accel och smoothing.

Razers synapse ska ALDRIG intalleras, märker du ingen skillnad med synapse på eller av så kan du lika gärna spela på en core2duo med 12 fps.

Mvh

Av anon76829

Testa ett annat spel, CSGO hade en uppdatering för ett tag sen som ger fpsdrops, inget fel burken gissar jag, starta om CSGO bara etfer varje match lr när det börjar lagga. kan till 99% säga att det är updaten som gör det.

googla på fpsdrops csgo update lr liknande så får du läsa lite nu på onsdag så borde dom rätta till det :>

Av anon76829

nej

Skrivet av muki91:

Fråga till er som har spelat dom äldre spel när ni var tonåringar eller yngre: Kan det bero på att dom äldre fps spel var svårare för er på grund av att ni var yngre och inte visste hur saker fungerar och nu är ni spelar dagens spel så vet ni redan hur man ungefär kontrollerar vapen osv?

Nej, klart man på ett ungefär vet lite mer än den som startar bf3 som förstaspel ever.

Men idag ska det guidas, ingame hints/tips. Pengar kan köpa bättre vapen osv. Enligt mig så var det utmaningen att möta en grym qw lirare som piskade en med 150-3 första gången, sen nööööööta och jämna ut det.

idag är det inte så. Bilar/flygplan/u name it ska vara med i nästan alla nya fps spel. Som en sa tidigare, för mycket skit att gömma sig bakom också.

Nog svårt att få dagens lite sävligare och otåligare ungdomar/tonåringar att ta sig tid att spela ett fps länge. Det kommer ju en ny uppföljare på 1 år. Tycker det förstör mer än det ger.

Av anon76829

qw, q2, q3 och såklart cs som jag spelade sen betan och fortf. lirar då å då. Lirar cs:go nu och gud vad dom har förstört spelet.
Jag vet att det är ett nytt spel osv men ändå. För lätt för människor som helt enkelt aldrig kommer bli bra på ett spel eftersom dom inte orkar spela det tillräckligt länge.

Så då fördummar dom det, enklare att döda, kassa vapen funkar ungefär lika bra som dom bättre, strafa och skjuta, springa och skjuta , hoppa och skjuta ( pratar såklart om cs:go nu) gör det ungefär som 1.6 var för 2 år sen haxxvänligt genom väggar mm. fast med grafiken som nu, bort med röken/dimman, kan leva med gräs å skit som är ivägen.

ang. andra fps spel så är det endast tf2 jag lirar dock lite för långsamt, om dom speedat upp det till qw takt och tagit bort ett par klasser så :;D

Av anon76829

Jag brukar dutta en ärta på mitten, sen smetar jag ut den med lillfingret lite lagom , sen duttar jag med samma finger, typ "klappar" den så att det täcker hela cpun, ibland får man småsmeta och dutta i omgångar så det är jämntjockt luften försvinner samtidigt som det blir ett tunt jämnt lager över hela.

Av anon76829

säkert

Skrivet av benknackan:

Vi provar det då helt enkelt! Hoppas jag att datorn / moderkortet vill hålla längre än en månad eller så...

så länge ventilationen i lådan är bra så

men företaget som du köpte av vet säkert att kortena inte är oävna att "brinna" så det löser sig säkert.

Av anon76829

absolut mot ett a85x iaf

Av anon76829

skillnaden på ett a85x http://www.asrock.com/mb/photo/FM2A85X-ITX(m).jpg

kylflänsar samt "hattar" över mosfets

Av anon76829

okej, men det brinner ändå tyvärr om man inte kyler ner dom på något vis :/

inte för alla men för ofta för att vara godkänt igentligen, därför det kommit en rev2 på fm75 och ett nytt 85.

hellre att fläkten blåser rakt på än drar luft. Direktverkande mot mosfet/nordbrygga/r36 är bättre än klisterflänsarna man kan köpa eller får med till grafikkort tex. Bästa är termiskt ledande lim och kylflänsar + luft mot dom.

men limmet är dyrt å krångligt att få tag i.

Av anon76829

japp. trasigt överhettat

asrock fm75 itx korten överhettas pga ingen kylning på nordbryggan/mosfets, rekommenderas att montera en fläkt som blåser rakt på dom om det går, eller byta ut mot nyare 85ans, jag har det där kortet +a8-5600k i ett coolermaster elite 120 mini itx chassi och blåser från sidan på dom med en 140 mm fläkt samt satt kylflänsar. Håller sig runt 31-32 grader vid 5 timmars spelande och dåligt monterade flänsar

googla asrock fm75 minitx typ så finns det massor å läsa, kyler man det så är det ett kanonkort

använder du en cpu med inbyggd gpu så är det nästan en garanti till överhettning.

Klockar man så måste man absolut ha någon sorts kylning där.

förlåt för lite haffsigt skrivet men står på jobbet.

Av anon76829

blir man en bättre gibbare av snyggare grafikinställnigar ? bara skönare att blurra ut helst smeta bort allt, så gubbarna syns bättre

i cs , gl_picmip 3, gl_nearest_mipmap_nearest

Av anon76829

om du får ca 60 fps så testa slå av vsync skönare att spela utan också, slippa den lilla delayen när man ska rycka ett hs som blir. JA det blir det med vsync.

Av anon76829

för mig som kör en A8-5600K så ger mer mhz på minnena betyyydligt mer juice

spec mot 13233 mhz

Av anon76829

Formatera, installera om. Uppdatera och använd

Av anon76829

Kan vara med om ett par dar, får nya burken då, aldrig lirat cs:go men lirat cs sen första betan kom ut, dock inte senaste 2 åren.

Hör av mig sen

Av anon76829

YAY

Skrivet av BrutalOddball:

Dagens bump! Tråden är från 2006

ofc :E

satt å gluttade på sätt att kyla vrm sökte på swec och fann att det var den enda tråden tänkte att jag skriver i den istället för att newbstarta en ny

Av anon76829