Inlägg

Inlägg som shirre har skrivit i forumet
Skrivet av Findecanor:

På svenska brukar det visserligen kallas "tein" när det är i te. Jag har för mig att tein har någon yttre bindning som är annorlunda, men den är i praktiken samma molekyl som koffein. På engelska kallar man båda för "caffeine".

Hur mycket "koffein" som finns i grönt te resp. kaffe beror på hur man tillagar det. En kopp macha (japanskt
teceremoni-te) kan ha mer koffein än en kopp espresso.

Jag antar att grönt te har valts som ingredient därför att det har mer hälso-associationer än vad "koffein" har. Grönt te är känt för att innehålla relativt mycket antioxidanter, men det gör egentligen svart kaffe också.

Tror många slutat använda uttrycket tein för att många inte visste att det var samma sak som koffein. Jag trodde faktiskt inte grönt te innehöll något koffein alls, därav min rättelse på mitt inlägg Tror precis som du att det gröna teet är där för sina hälsofrämjande aspekter och inte själva kicken (hur liten eller stor den än må vara). Tyckte bara det var lite missvisande att nämna att det gröna teet är där för kicken även om jag nu själv helt hade missat att det faktiskt fanns koffein i.

Vill inte vara den som är den men grönt te innehåller inget koffein. Kan inte se någonstans på Razers produktsida att det finns tillsatt koffein i heller Rättelse: Det innehåller tydligen lite koffein även om mängden är ytterst liten. Hur som helst så marknadsförs inte produkten som att kicken kommer från koffein, snarare att hålla sig fokuserad med hjälp av vitaminerna vilket är hyfsat trendigt just nu.

Hoppade från 1050 Ti till 2060 i år och har inget behov av någon uppgradering nu. Blir möjligtvis ett 3060 längre fram men det är absolut inte aktuellt nu

Helt klart intressant då jag hört så mycket bra om tidigare generationer från Sony. Det enda som stör mig är prislappen. Kan dock förstå att man lätt kan tänka sig att betala fyra papp om man är en person som ständigt är i rörelse eller på resande fot

Otroligt spännande! Jag håller mina tummar att många i undersökningen faktiskt bryr sig om ljudkvalité och inte hur pimpat headsetet ser ut. Ser helt klart lovande ut om man utgår från tidigare uppdateringar vi fått

Ser väldigt lovande ut efter första uppdateringen! Jag fullkomligt älskar att navigeringsmenyn blir "dropdown" när man scrollar uppåt. Att så små saker kan göra en glad

XP är det jag använt längst men w10 är ändå favoriten. Gillade w7 men efter att w10 släpptes och fick sina uppdateringar så det blev stabilt så blev det ett givet val.

Jag brukar beställa från Engelsons. Finns från 50kr och uppåt. Använder mina som jobbkläder och dom är väldigt mjuka och sköna Finns även i större storlekar vilket är nice!

Edit: Ser att fler tipsat om Engelsons så istället för att länka en tredje gång så vouchar jag för att det finns bra grejer där! Lite off topic men jag köpte vinterkängor där i vintras som är riktigt bra

I värmen är piggelin svårslaget och sååå underskattat! Mina top 3 i övrigt är daimstrut, valfri magnum eller sandwich

Ska bli spännande att se vad OP har att erbjuda med denna budgetvariant Varit en supporter länge och köpte OP7 när den släpptes. Supernöjd! Om specsen är nog bra på OP Z så kommer det bli en hit!

Otroligt spännande projekt som jag hoppas vi får följa hela vägen till release. Ska bli kul att se vilka prototyper som väljs ut och ifall det bara följer gamingspektrat eller har oss "audiofiler" i åtanke. Det bästa från två världar är vad jag hoppas på Renodlade gamingheadsets är många gånger totalt värdelösa sett till ljudkvalitén.

Bob's uttalande fick mig att längta ännu mer efter nästa generations Ryzen. Tack Bob!

Skrivet av BengansBlogg:

Jag skaffade en Topping D10 ifrån tyska Amazon för snart ett år sen, kostade ca. 800:-. Är mycket nöjd med den, tror knappt man får tag på en mer prisvärd 32bitars USB-DAC.

För mig hjälper det mycket att man kan ställa in tyska Amazon att visas på Engelska med. Kommer inte ihåg ett skit av de tre år jag hade tyska i skolan

Observera dock att just D10 är en ren USB -> DAC -> Försteg med RCA ut. Man får alltså sen koppla den till antingen en effektförstärkare eller aktiva högtalare.

Topping har även modeller med inbyggd hörlursförstärkare osv.

Köpte min Sabaj DA3 från just tyska amazon och är sjukt nöjd! Köpte för 75 euro men tittade idag och såg att priset gått upp till 99 euro

Köpte rätt nyligen en Sabaj DA3 som jag är väldigt nöjd med Före det var det internt som gällde.

Skrivet av Blupparen:

Tyck vad ni vill om blizzard men jag ser fram emot blizzcon varje år. Är nice att casta det på tv och dricka nåt gott.

Håller med! Jag spelar inga Blizzardspel längre men Blizzcon är alltid nice att följa

Så vacker! Aldrig gillat Noctuas brunbeiga design även om jag inte ens har ett chassi med fönster Bara känslan av det brunbeiga får en att avstå (och det saftiga priset såklart).

@Bussović: Det slår alla andra såser överlägset ju!

Vilken hädelse att du inte tänkt på oss norrbottningar! Det ska vara orientdressing till kebab, inget annat!! Min favoritkebab är kebabtallrik täckt med orientdressing! Aaaaahhh, nu fick jag cravings!

Jaaaa!!! Hade ingen aning om att det släpps till PC också! Är verkligen inget fan av konsol så detta gjorde min dag! Nu återstår bara att skaffa en vettig gamepad

@µiCro: Imponerande! Nu är det många år sen jag hade plastmatta och den senaste var Qpad HeatoN om jag inte minns fel. Slets ut och blev ojämn och hade ränder efter 2-3 månader. Den plastmattan jag har bäst minnen av är Steelseries S&S. Den var bra!