I över två decennier har Razer figurerat i datorbranschen, där bolagets urspungliga fokus på kringutrustning för spelande idag breddats rejält. De senaste veckorna har färska tuggummi-, betalkort och chassisatsningar avtäckts, men en produktkategori som Razer ägnat sig åt lite längre är bärbara datorer i den påkostade Blade-familjen.

För en tid sedan öppnades portarna till en tävling för SweClockers medlemmar, där just Blade-datorerna stod i centrum. Uppdraget var att i valfritt material skapa en Razer Blade och i bildform visa det i den tillhörande tråden, och nu har forumet och Razer plockat fram två vinnare. Duon plockar hem varsitt prylpaket innehållande den trådlösa spelmusen Viper Ultimate, musmattan Gigantus V2 Medium och headsetet Blackshark V2.

De två vinstpaketen:

Produktnamn

Produkttyp

Värde

Viper Ultimate
Gigantus V2 Medium
Blackshark V2

Mus
Musmatta
HeadsetRågren 2.jpg
Rågren.jpg

Genom omröstning har SweClockers medlemmar utsett @Rågren till den ena vinnaren, med ett bidrag som skrapat ihop strax över hälften av alla röster. För att skapa den kramgoa varianten av Razer Blade har vinnaren konsulterat kunskaperna från syslöjden, och medelst garn skapat en dator i svart-grönt tema, komplett med logotyp, skärm och tangentbord.

85Hp 2.jpg
85Hp.jpg

När Razer utser den andra vinnaren håller företaget fast i det mjuka temat, där medlemmen @85HP skapat sitt bidrag av lera. Även här pryds datorns lock med logotypen, medan tillhörande mus och musmatta också begåvas med gröna inslag. Avslutningsvis utspelar sig en actionfylld spelscen på den extra högupplösta skärmen.

SweClockers och Razer önskar vinnarduon grattis och riktar även ett varmt tack till tävlingens samtliga deltagare och de som röstat!

Sponsras av Razer

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Razer. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.