Mjukvara

LGS_home.jpg

I den inledande menyn finns det möjlighet att välja mellan att spara inställningarna direkt på musen, eller lokalt på din dator. Det sistnämnda möjliggör skräddarsydda inställningar per spel som då aktiveras ihop med spelet.

LGS_settings.jpg
LGS_buttons.jpg
LGS_DPI.jpg

Vidare så handlar det om sensorinställningar och konfigurering av knapparna. DPI-värdet går mellan 200 och 12 000 och kan ställas i fem olika lägen för att snabbt byta vid behov. Likt tidigare går knapparna att konfigurera till att utföra en hel del olika funktioner.

LGS_lighting.jpg

Ljussättningen finns på rullhjulet samt bolagets logotyp på musens bakre del, komplett med ett färgspektrum på 16,8 miljoner färger. Valmöjligheterna finns i form av statisk färg, regnbågseffekt eller pulserande och kan synkroniseras med andra kompatibla Logitech-produkter.

LGS_battery.jpg

Batterifliken är specifik för den trådlösa modellen. Här finns information om hur lång drifttid som återstår, samt hur mycket ström diverse områden drar. Med denna information går det att optimera batteritiden om så önskas.

LGS_calibration.jpg

Lift-off-avståndet går inte att styra manuellt utan görs helt automatiskt efter en kalibrering för den aktuella musmattan. Förprogrammerade Logitech-musmattor finns redan i mjukvaran, vilka alla resulterade i att sensorn slutade läsa underlaget helt och hållet. Lyckligtvis går mjukvaran tillbaka till föregående inställning om den inte får en bekräftelse inom tio sekunder.

LGS_heatmap.jpg

Slutligen finns det möjlighet att spela in vilka knappar som används mest under en längre period, samt hur länge dessa är nedtryckta.