#xbox-game-pass

14

Strömmande Xbox-spel kommer till PC och IOS våren 2021

Molnspelande med Xbox Game Pass är idag begränsat till Android-enheter, men expanderar till Windows 10 och Apples IOS nästa år.

60

Krönika: Jag ser mörka moln på Google Stadias spelhimmel

I ett september sprängfyllt av tekniknyheter har redaktör Eklöv inte ägnat Googles speltjänst Stadia en tanke på flera veckor.

6

Halo 3: ODST tillgängligt för nedladdning till PC

Den som äger Master Chief-samlingen kan nu ladda ned Halo 3: ODST, sidospåret som skiljer sig mest åt från resten av serien.

66

Led den svenska armén i Age of Empires III: Definitive Edition

Under Gamescom visar Microsoft upp Age of Empires III: Definitive Edition, där Sverige tillkommer som en ny civilisation.

44

Microsoft Flight Simulator kommer till Steam den 18 augusti

Inom kort lyfter Microsofts nya flygsimulator och tillgänglighet på Steam tillkommer nu, samtidigt som VR-stöd utlovas framöver.

20

Halo 3 till PC finns ute nu som del av Master Chief Collection

I och med att Halo 3 tillkommer Master Chief-samlingen uppdateras inte bara det visuella utan en del buggar åtgärdas också.

96

Microsoft Flight Simulator 2020 lanseras i augusti

I samband med avtäckandet av lanseringsdatum meddelar Microsoft också att spelet kan förbokas och installeras via Xbox Game Pass.

63

Halo: Reach släpps till PC/Windows

Bungies sista spel i Halo-serien släpps i uppdaterad form till Windows/PC ikväll i Steam-butiken och som del i Xbox Game Pass.