Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez

Är ju ett tag sedan, men har du hittat vad du söker? Har ett Z77M-ITX

Av subonez

@Zoltrix: Yes box

Av subonez

Tjena, har ett Itx h77m-Itx men du kanske vill ha fler ram/pcie?

Av subonez

Ps. Han säger dock att tempen går ner 40% med kylaren bortmonterad:
https://youtu.be/f7BqAjC4ZCc?t=2m38s

Av subonez

Sällan jag skriver, och vet faktiskt inte om detta kommer att bidra med något. Men funderingen jag ställer mig är:

1. Kan man kräva att man ska kunna klocka? För om tiden så gjorde man det på olika sätt. Det funkade inte bara att gå in i bios och ändra till Ultimate/+5/Preformence eller whatnot.

2. När en cpu-line blir öppen och partnerna går in med inställning att det är fritt fram, då borde det inte sitta halvtaskiga delar.

Som flera av er varit inne på, om man monterar en kylning / heatspread så bör den väl vara genomtänkt, det skall inte behövas en REV2.0 Börjar känna att det kanske är läge att testa AMD i alla fall, det var ju ett par år sedan "pennan" var framme.

NOTE TO SELF, ska det spela någon roll i fall det är en bench eller sitter i en burk med rätt luftflöde för att ett mobo skall funka vid lägre OC? Har man då konstruerat den på rätt sätt ifall det behövs en fläkt över VRAM?

Av subonez

Bra tråd, följer och hojta gärna till om hur det går! 👍

Av subonez

Finns detta kvar?

Av subonez

Hakar på 2100 hämtning ifall det inte skulle bli något med ovan

Av subonez

Tja.

Har en 2600k med Antec 620 AIO kylare, P8Z68, 8gb ram 2x6970 2gb crossfire och windows 10 PRO aktiverat, 120gb ssd och om jag minns rätt så var det nästan 1 tb mekansisk lagring. Sitter i ett R3 och drivs av ett 700W colermaster agg.

Ska till Frillerås tror jag det heter och hämta båt på fredag så kan ta med den ifall du vill testa om det är intressant.

(Edit: kan prova att skicka i 6970n i min befintliga rigg för att testa BF1 ifall det skulle vara intressant)

Av subonez

@anon249486:

Allt beror på vilken dator man har, ifall du plockar ut disken ur en mac kommer du inte hitta den i en PC utan en del extra program.

Ifall man har två datorer med Thunderbolt eller Firewire så kan man ansluta mellan datorerna genom att hålla inne "T" på den trasiga datorn, då dycker den upp som en enhet på den datorn som funkar i finder.

Av subonez

Tja.

Jag har två stycken 6970 2gb med backplate på, du får båda för 1000kr + frakt, alternativt ska frugan till Gekås i helgen och jag ska till göteborg inom kort för att hämta båt.

//Håkan

Av subonez

Bara ifall du har ett kabinett eller en thunerbolt i båda ändarna. Du kan även prova att netboota datorn ifall operativ / hårdvara stödjer det. 99kr kostar annars ett ok chassi till en 2,5" hdd, när du väl har fått ut hårddisken kan du ansluta den över usb till en annan dator och den vägen kopiera / felsöka eventuella filer.

Av subonez
Skrivet av MJÖLEN:

Hej i all hastighet, igår försökte jag installera ett programjag tror är Sierra. Den har legat på HD sen länge men tänkte att nu kan jag installera den. Mot slutet av installationen så stannade det på 9e minuten och hände ingenting, så jag tänkte att jag startar om datorn. Vilket jag inte borde ha gjort! Nu så beter sig datorn på ett väldigt konstigt sätt, vet inte hur jag ska förklara men HD går inte igång, den försöker starta, ni vet ljudet när HD drar igång? Min försöker, stannar, försöker stannar och så upprepar den ett par gånger tills den stänger av sig. Kommer upp märkliga texter också upp i högra sidan på skärmen, hinner inte läsa vad det står för den varar i någon sekund. Det är svartmarkerad "ruta" med vit texter i kanske 10 rader? Försöker jag göra omstart eller start i säkert läge flera gånger så kommer det upp efter ett tag upp en cirkel med streck över, sned sträck.

Jag har ingen backup Ingen Time Machine eller något sånt

Ja juste, när jag startat dator med tangenterna CMC och R nedtrycka kommer 3 alternativ, ena e TM, den andra minns jag inte men 3e alternativet var eller är ominstallation av OS tror jag det är? Försöker med OS men får upp felmeddelande om att försöka senare. Det är nog helt uteslutet med att prova att ominstallera OS från datorn eftersom felmeddelandet ständigt kommer upp och det inte händer något.

Jag har USB- minne samt SD- minne som har stora utrymmen, om jag kan kanske ladda ned något till minnena och sen stoppa in den i datorn och sen därifrån på något sätt göra något?

Tacksam för alla svar ni kan bidra med till en ledsen man.

Vart i landet befinner du dig? Skicka PM om du inte vill skriva ut det, har både kabinett, macar och tillhörande Data Rescue 3.

Av subonez

Snyggt där... även om kraften inte är helt balanserad så börjar det närma sig och som en del redan kommenterat, så fort det kommer fler kärnor och trådar i mainstream så kommer troligen utvecklarna använda det mer även i spel. Hatten av!

Av subonez

Har en OnePlus 2 ifall du är sugen, inte använd sedan November då vi måste ha iPhone på jobbet.

Finns utanför Kumla men jobbar i Örebro.

Av subonez

Asus 290 + pi2 800 + frakt

Av subonez

mitt P8z68 rullar än, enda som gjorts för något år sedan var att byta från 2500k till en 2600k. Bästa köpet någonsin

Av subonez

Måste tyvärr ställa mig i ledet också som TS. Beställde två högtalare från CDOn, (samtidigt två av Dustin fast i annan färg) Dustins kom efter två dagar trotts BF. CDOns kom i förgår.

Deras support vill inte hjälpa till. Får se ifall man får någon hjälp här på Swec. Men en sak är säkert. Av allt man handlade på BF och CM så var det endast en leverantör som inte skötte sig...

Av subonez

@CDOn.com Min leverans blev framskjuten på okänd tid, nu kom mitt paket igår och jag hade behövt det under helgen. Eran kundtjänst tycker fortfarande att jag skall stå för returen, detta när jag beställde stog 1-3 arbetsdagar vilket i slutänden blev mer. Vill att du hjälper mig att lösa detta. Det är trots allt ni som haft paketet packat och inte kunnat göra något åt det, sen att det stog som packat ytterligare dagar är ju bara beundransvärt... Flertalet andra leverantörer kunde sköta sitt under BF så när som på någon dag. Men även om man räknar 3 dagar, alltså i värsta fall så drog det ju över när jag behövde grejerna och fick köpa det på annat håll.

Av subonez
Skrivet av muli:

Tror dem börjar kl 9.00 svensk tid. (kan någon intyga?)

Nu finns det att ladda ner på UPlay!