Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez
Skrivet av Sony?:

Adblocker via din hosts fil.

Öppna C:\system32\drivers\etc\hosts med notepad (måste köras som administratör), klistra in längst ner allt som finns i denna fil:
https://github.com/StevenBlack/hosts/blob/master/hosts

Starta sen om datorn och så kommer alla annonser vara borta, även i skype och andra program.

Det hosts filen gör är att när du går in på tex "lb.usemaxserver.de" så kommer du skickas vidare till 0.0.0.0 istället för hemsidan rikta IP adress som är 212.48.120.130. 0.0.0.0 är ingen giltig IP address / NULL (ingenting).

Vadå ful lösning?
Snare väldigt snygg lösning eftersom det är mycket snabbare än adblocker och resultat blir oftast det samma. Enda nackdelen är att du inte kan göra undantag för sidor så som sweclockers.

Och hur skulle denna sidan sett ut ifall alla blockade reklam i sin host/router tror ni?

Av subonez

nu drar jag och jobbar så den får då gå till någon annan...

Av subonez
Skrivet av enoch85:

@subonez: Om du hinner så är den din! GLAX-FV1J-PHZX-J5AV

Har just beställt en, stort tack till @koaaN ! Så ovan är ledig.

Sharing is caring, återkommer när jag får lediga invites

Av subonez
Skrivet av ingefaran:

Hej fick en invite på mailen idag som jag inte tänkte använda, det står en kod i mailet så jag antar att ni bara får den?

buda på

den går ut imorn runt 17 ser helst att koden säljs ikväll.

Läs hela annonsen här

50kr om det det blir klart i kväll kanske vi kan säga lite till...

Av subonez
Skrivet av koaaN:

Först till kvarn

GLQF-U5RF-W5DO-5X0X

Låst till din epost, måste använda dig av https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/3jw72c/tutorial_how...

Men det var hyggligt av dig

Av subonez
Skrivet av enoch85:

@antennen, Skulle haft en invite till dig, men eftersom du hoppat av så blir det ingen. Markera gärna AVHOPP och markera med annan färg. Tack!

Inviten går istället till dig @Coffee19.

@gammsateh ping till dig också, ifall att @Coffee19 inte svarar.

Skulle ingen av de hugga och tiden rinner ut hör gärna av dig...

Av subonez

Finns en guid om hur man flyttar inviten till ett annat konto. Jag missade helt Open Sale så ifall någon orkar gå igenom guiden med mig eller har en invite till övers så är jag spekulant.

Skrivet av Christley:

konstigt, fick en till emailknuten invite på kontot jag precis köpte min tvåa på. vad är poängen med det egentligen?

Edit: Ska se om jag hittar länken när jag kommer hem

Av subonez

Inte läst alla inlägg så hoppas det inte blir en copy-past. Just att AMD vågar göra en nischad produkt i det utsatta läge de är i nu. Har själv funderat på att kasta ut r4 och klumpiga datorbordet. Visst man kanske inte kommer kunna maxa allt. Nog läge att göra en kundvagn för att se vad det slutar på. Trevlig kväll

Av subonez

Kan du öppna upp den och koppla bort batteriet? Ifall någon cell är död så kanske den snor ström så datorn inte fixar att starta från laddaren. Tänk på att en MBP 15" annars behöver laddas en stund ifall den ska startas med en 45Watt (air) eller en 60Watt (MacBook) ladddar.

Av subonez

Tja. Har så mycket dela hemma så jag vet inte vart jag ska göra av det. Till skillnad mot dig får jag snart en till och har två burkar (endast ett chassi) men med 775 bräda eller en AMD phenom 2. Kan fås antingen med ett asus 560 dcu 2 kort eller ett gts250. Finns ingen ssd, men skulle kunna sätta upp en raid åt dig med två 2,5" are om så önskas och kan ta med det till örebro då jag jobbar där. Ingen skärm eller tangentbord/mus tyvärr (kan ha något på vinden) ej OS! Hör av dig om du är sugen. 4-8gb ram

Av subonez

Plats 189 64, lite trött på min iphone 6... bra jobbat btw med listan uppskattas

Av subonez

Hoppas på det, testar och berättar hur det gått

Av subonez

De skriver ju bara "Visual" kommer ju inte göra det för att klocka utan fläkten måste jobba väldigt även under idle... Beställer så lägger jag in i fall det funkar.

Av subonez

Asus R9 290 DCUii Vattenblock

Hej. Tänkte bara kolla ifall någon lyckats montera EK-FC R9-290X DCII - Acetal+Nickel på ett vanligt DCUii, alltså ett icke X kort.

Står endast som att det borde funka på deras sida enligt bilder.

Tacksam för svar.

https://shop.ekwb.com/ek-fc-r9-290x-dcii-acetal-nickel

Av subonez

I ditt fall skulle jag ta en V70 D4 Sport, nu i classic så ingår ju värmaren och elbaklucka mm. (nya VEA motorn från Skövde, går ej att kombinera med AWD dock)

Av subonez

Om du kollar infon "Om den här datorn" så har du batteristatus där, brukar bla. stå laddcykler mm info under den. Jag har en liknande modell och batteriet har blivit sämmre, inte alls som i början men tror det är svårt att få 0% om det inte är paj/urplockat alt fuktskadat

Av subonez

140kr

Av subonez

120kr swish

Av subonez

tror som panpo, men annars är det troligt att det är kondensator på mobot... tyvärr. Ifall du ska till örebro framöver så kan du få testa med ett nätagg från mig. Har även lite extra known-good minnen som jag inte använder ifall du vill utesluta ram. Visa tillverkare kräver någon form av GPU men då skulle nätagget slå till. Rätta mig om jag har fel men tror inte CPUn är inblandad när det gäller uppstart av nätagg. Om du lurar igång PSUn kan du mäta de två kontakter som ska sitta på mobot för att se att de levererar ström? En bit utanför Kumla finns annars ett PSU och multimeter att låna ifall behov finns.

Av subonez

Kan låta dumt, men prova att ta bort så många minnen du kan (beroende på dualchannel och antal givetvis) ta bort alla hdds och ha så lite saker i den som möjligt när du provar det ggustavsson skrev.