Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez
Skrivet av Fenerim:

Dum man kan vara, att jag inte tänkte på det! Det är otroligt varmt hemma hos mig.
Jag svettas utan T-shirt:) Då var problemet löst

Tack alla

TS

Ta inte med datorn till poolen bara... kan bli tråkigt. Var tvungen att kolla själv, höjt min temp också, 5 grader idle och ca 10 load, dock 2600k stock

Av subonez

Motsvarar inte det höjningen av tempen i rummet?

Av subonez

Jag har en, använd 15 minuter till Assetto corsa som aldrig fick ordning på, dock får du gå högre. Komplett med kvitto och garanti.

Av subonez

Nu kommer veckans dummaste fråga, så var snälla Ifall jag idag kör en Windows 7 med min 2600k och vill uppgradera datorn, tidigare har det lett till en massa tjafs samt ringa för att omaktivera men om jag byter hårdvara innan installationen skulle det funka?

Edit: har redan fått erbjudandet om uppdateringen så har aktiverat det men är det mot någon speciell hårdvarukod då eller?

Av subonez

Om du kopplar ur alla HDDs och övrigt, kan vara långsökt men även testa PSUn i en annan dator... hoppas det löser sig.

Av subonez

Kanske dum fråga, men distanser mellan mobo och chassi?

Av subonez

Kolla ifall du kan se ett samband. I vanligaste fall så är det Flash som är boven. Kolla vilka resurser som startar. Om du håller inne "shift" när du startar får du en typ av felsäkert läge, blir den lika varm då?

Av subonez
Skrivet av CRHASH:

OBS eftersom det finns många intresserade så kör vi bud i kommentarerna, inga pm räknas.

Läs hela annonsen här

Ovan gällde alltså inte?

Av subonez
Skrivet av CRHASH:

Någon gång idag tänkte jag, troligtvis ikväll.

Tanx, hojta till sen när du känner dig nöjd.

Av subonez

Hur länge till tänkte du köra? Kvällen ut? Skulle vilja prova det innan det blir jobbvecka igen

Av subonez

220 för Witcher 3

Av subonez

Jag kan lägga 200 då i stället för Blub. Trevlig kväll

Av subonez

@subonez:

Grejerna borta

Av subonez

Har lite grejer som är ännu äldre under skänkes ifall det kan vara intressant. Har en kille jag väntar svar från men slå en koll så länge. Trevlig kväll.

Av subonez

Skänkes: Athlon XP 2000+ & delar

Hej

Har lite gamla delar, ex AMD Athlon XP 2000+ CPU med fläkt. Det finns lite ram och ljudkort (SB Live HD), floppy, lan mm. Då mobot hade dåliga kondingar så har jag inte kunnat kolla delarna. Skickas helst inte utan kan lämnas av inne i Kumla/Örebro om någon är intresserad. Finns det en bra förklaring kan jag givetvis skicka det men då betalar mottagaren frakt hos schenker.

Edit: Finns även en NVidia GPU modell AGP, tror det är ett TNT 64Mb

Läs hela annonsen här

Av subonez

Än så länge är jag otroligt nöjd med NON, så länge de fortsätter på samma sätt som tidigare. Oavsett order i butik eller via Webben så kommer jag handla där. Spelar inte mig någon roll vad som står på skylten. Tidigare handlade jag allt av CDon men de har bränt varenda bro jag använt mig av. Inte fått någon fellev eller något tok med Netonnet.

Enda som varit är en extern disk som rasade och fick inte plocka ut den för dataräddningsförsök då kunde de inte ta den på garanti men tror det blivit samma oavsett leverantör.

Edit: sen kan man säga vad man vill om att de har hyllpriser, man ser rätt tydligt när någon annan leverantör blir billigare på något så sänker de priserna tillfälligt för att matcha...

Av subonez

Är ju ett tag sedan men kan bara säga BUMP och tummen upp. Fick detta felet efter en drivar uppdatering med mitt AMD 290. Stort tack för att du delade med dig efter att du hittat felet

I mitt fall var det "EnableUlps" som skulle sättas till 0, de har även gjort mellanslag i nycken, den heter HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Ifall någon vill söka

Av subonez

@mrqaffe: hej. Har ett amd phenom 2 kit. Skulle kunna dra i gång det för att se så det fortfarand är ok, med mobo och orginalkylaren.

Av subonez

Du har ingen tillhörande res? Och hur länge har du kört med grejerna?

Av subonez

Jag kan vara sugen på det andra ifall någon tar gpu, använder mig av team red...

Skickades från m.sweclockers.com