Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez

Förväntar mig någon typ av förklaring gällande order 55397337. Först står den som packad i flera dagar sedan så verkar den inte lämna ert lager. Beställde exakt samma artikel från en konkret fast annan färg och den kom igår... Och är förklaringen Black Friday så handlade jag från 5 olika bolag, detta paket är det ända som inte kommit och då var 3 av inköpen gjorda på måndagen.

Av subonez
Skrivet av morbidruu:

går fortfarande att köpa för 1490:- om man använder rätt länk

https://www.dustinhome.se/product/5010977498/nighthawk-x4s-r7...

Fan, det är inte första gången de dödar sin egna sökfunktin, det funkar fortfarande ifall man har direktlänk men inte ifall man söker på sidan. Lite dåligt...

Av subonez
Skrivet av kungrikard:

Jag lyckades också beställa ett, chattat med 2 olika på kundtjänst som bekräftat att de kommer skicka ett för det priset. Kommer bli riktigt arg om det inte kommer nu.

Hoppas du har kopia på loggen...

Av subonez
Skrivet av skabbkanin:

Jag får någon form av blod ur öronen pga detta....

Kan någon hjälpa mig att hitta i snåret av routrar? Vad är prisvärt nu under svarta fredan?
Mina krav är:
Ska klara fiber 200/200
Ska klara väldigt många wifianslutningar (8 enheter+)
Ska vara minst tvåbands
Ska klara av att ge täckning i en 70 kvm lägenhet
Budget: 0-900

Help plox?

Lyckades köpa 2 7800or av Dustin för 1499kr / st... har en sedan innan och sjukt nöjd, dessa kommer gå till svärmor och ev till svåger. Lite över din budget. De har inget fancy GUI, men får en jävla passthrow när det är många hemma, då har vi redan 4 iPhöns, två iPads, lite bärbara och lite mediacenter. Grymt nöjd med den.

De har redan höjt priset, https://www.dustinhome.se/product/5010946316/nighthawk-x4s-r7... =( Hoppas jag får mina i alla fall.

Av subonez

@diddedraker:

Kolla annars ifall du hittar det billigare utan fabriks OC, vad jag förstår så är det ingen skillnad, vill du dock ha ut mer prestanda skulle jag nog gå på STRIX än DUAL. Läste att Dualen är 2gen tillbaka DCU II men vet inte om det stämmer.

Av subonez
Skrivet av Benedict:

Hur är ljudnivån på kortet?

Kör en Antech H20 CPU-kylaren, den hörs mer i IDLE än GPUn. Dock i load så hörs GPUN mer, dock marginellt. Sitter i ett R4. Senaste BIOSen ska göra så att fläktarna stänger ner sig men inte fått det att funka, vet inte om det har att göra med MSI Afterburner.

Asus mjukvara för OC är sällan något att lägg under grannen

Av subonez
Skrivet av diddedraker:

Köpte mig ett från webhallen som började sin tidigt. Men nu verkar de vara slut.
Så folk verkar vara på hugget. Hoppas du hittar ett, verkar vara ett bra kort som kommit lite i skymundan från resten av alla 1070.
Annars tycker jag du kan spana på MSI 1070 armor som är lite av samma variant. Kan dyka upp den med igen.

Kan bara tillägga att jag köpte 1070 Dual för ett par månader sedan, ej OC. Går att klocka rätt bra men nya biosen och gamla nVidia drivare (inte vågat prova de nya) Helnöjd med kortet, kör högsta på BF1 1080p, dock 100% scale, inte märkt några problem med det alls.

Av subonez

Ni får ursäkta ifall ni tycker att detta inlägg inte har här att göra...

MEN FÖR HELVETE ! Ifall de inte har köpt in enheter (Läs 27" IPSen) så de kan hålla mer än 15 minuter, så kanske man ska vänta till klockan 00:01 innan man lägger ut det.
Känns som att BF har blivit väldigt likt mellandagsrean, de tjänar mer på att börja tidigt men ha lite sämre deal och utbud. Tycker det är lite synd att MM börja så tidigt som de gjorde. Jaja, lycka till med jakten ikväll, Happy hunting.

Av subonez

Hej. Det är moddigt det du nu har gjort att starta eget.

Som sagt tidigare, du måste in med bilder och eventuellt färdiga konseptmodeller, ex. Insteg, Gamer... OSV. Tänk på att du som firma inte kan använda dig av konsumentköplagen utan måste använda dig av köplagen, detta påverkar dina inköp och många leverantörer kommer kanske inte godkänna öppetköp mm. Därav väldigt viktigt det som @iXam skriver.

Lycka till, firma är det roligaste som finns

Av subonez

Köpte Asus GTX 1070 Dual (Ej OC) på NoN för 4199kr inkl Maffia för ett par månader sedan. Är sjuk nöjd med kortet. Dock ska du nog titta på Strix ifall du ska klocka upp det eller köra 4K men det gav mycket prestandard för pengarna. Som folk skrev tidigare, när det gäller reklamationer så vet jag inte om Asus har varit direkt hjälpsamma, då gällde det ett mobo och ett Asus GTX570 så det var ett tag sedan.

Av subonez

Skulle avråda från 750 serien och gå på en 850. 750 är en snik disk som använder samma krets som gamla evon som fick problem med garbadge och prestanda

Av subonez

Har tidigare haft lite problem med @CDON.COM s leveranser, men nu när jag behövde en HDD som absolut mest så funkade allt över förväntan. Beställde i tisdags natt, leveransen gick på onsdagen och hade den igår på kvällen. Stort tack till er att fet funkade som förväntat och till och med bättre än de 3 dagar som står på sidan.

//Håkan

Av subonez
Skrivet av vompen:

Skulle man kunna plocka ur denna disk ur caset och använda som intern hdd? En vanlig intern på 2tb ligger på närmare 1100kr...

Hej. Har inget belägg för det för har inte disken själv, men rekommenderar varmt att ni tittar på recensioner gällande denna disken. De flesta verkar endast överleva 3-6 månader innan de pajar. Sen ifall det är själva disken eller kontrollerkortet i kabinettet kan jag inte svara på.

Kolla recensioner på Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168221494...

Av subonez

Nu är väl Apples datorer något av det bättre ur material och återvinning, men ifall vi tycker priserna är höga nu, vänta tills kemi-beskattningen går igenom.

Klarar mig nog rätt bra med min 13" Retina ett tag till känner jag.

Av subonez
Skrivet av Bl4ckIce:

Har endast kört med Asus GPU Tweak II.

Ibland får man högre poäng o.s.v med lägre frekvenser, att det klockar högre innebär inte alltid att det ger mer och bättre poäng, FPS o.s.v.

Alla dessa tester är 100% stabila i alla spel o.s.v. Inga artifakter eller andra konstigheter har uppkommit någon gång. När man låser upp överklockningen i GPUTweakII så kan det ge utslag av artifakter en liten stund och skärmen flimrar till, så inget konstigt alltså om det skulle uppstå hos vissa.

Och så några bilder på resultaten också... varsågod.

1080p Firestrike
http://i.imgur.com/WVUFLcw.jpg

1440p Timespy
http://i.imgur.com/oeAoS93.jpg

1880p vs 1440p (Heaven, Valley)
http://i.imgur.com/NXifUPs.jpg

Stort tack. Aldrig använt Asus egna program, alltid kört MSIs, men du fick bättre siffror på OCn än vad jag lyckades med så blir nog att prova det också. //H

Av subonez
Skrivet av Bl4ckIce:

Vad är grymt bra, hur mycket får du upp dem stabilt?
Mitt 1070 med micron klockar upp till 8868MHz utan nytt Bios (Asus DUAL). Hoppas man kommer upp mer den 4'e november Har hört att med samsung så lyckas vissa få upp dem runt 9500MHz, då kanske man kommer upp över 2100MHz på GPU'n. Har lyckats komma upp till 2076MHz stabilt men vid 2088MHz så går den ostabilt.

Tja @Bl4ckIce

Har du lust att skicka in en skärmdump, har samma kort men får inte alls till det, inte ens i närheten. Har du vridit upp Core Voltage något?

Trevlig kväll //Håkan

Av subonez
Skrivet av kinc:

Jag kollade med R&D efter jag såg denna nyheten. Kan meddela att vi släpper BIOS för samtliga 1070-kort baserade på nya referenskoden den 4:e Nov. Ändamålet med uppdateringen är att förbättra överklockningen av minnet. För Dual-korten kommer BIOS-uppdateringen även att införa semi-passiv kylning.

Hej Kinc

Jag har ett 1070 dual, det är det som är orginal och inte OC modellen, det funkar faktiskt lite bättre när man klockar upp coren lite. Men till frågan, vad händer ifall något skulle fela vid uppdateringen, vill inte lämna tillbaka kortet till NoN.

Tack för att ni finns här på forumet

//Håkan

Av subonez
Skrivet av kaya:

Om man genom GMG röstar i goldenjoystick så får man köpa SID MEIERS PIRATES, SPEC OPS THE LINE och ett mystery game för £1 sen om man spelar spec op så får man tillbaka pundet som man betalade.
Mitt mystery game blev KEEBLES

https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

Stort tack för tipset. Mig själv samt 3 kompisar har redan använt sig av detta, nog ett av de bättre tipsen på bra länge...

Tack @kaya !

Av subonez

Någon som har bra tips på spinnfiske efter gädda i norra delarna av vättern? Helt nytt för mig så tips mottages gärna.

Trevlig fredag, imorgon blir det gäddjakt.

Av subonez

Fattar inte, frågar du efter värde eller tips om vad du kan göra för att den ska funka bättre? Med 4 gb ram så blir den som en Windows maskin när ramminnet tar slut, den swapar en växlingsfilen till hddn. Med andra ord, skaffa en ssd så löser det mycket om du tänkt behålla den.