Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez

Tror du har nytta av i7 ifall det är GTA som är aktuellt, märkte en hel del skillnad från 2500k till 2600k, nu flaskar inte CPU längre... på ett 290 som är lite klockat.

Av subonez
Skrivet av farnebr1nk:

We're in the clear, boys.

Står på CDON att min R9 290X är postad.

Haha, ta inte detta personligt, hoppas verkligen du får ditt kort.

Personliga erfarenheter: mitt paket är skickat på tisdagen, hämtade det onsdagen veckan efter. Och döm av min förvåning när jag då hittade ett 780 och inte ett 780ti som var beställt. Hoppas cdon blivit bättre.

Edit: självklart fixade dem till det, chatten med dem är rätt bra, var med retur sedel och allt!

Av subonez

Men visst sa de att det skulle gå att ladda ner innan releas?

Av subonez

Orkar inte citera, men summa sumarum. Fortsätter dollarn $ som den gjort den senaste tiden så kommer det bli ännu dyrare ordinarie priser...

Av subonez

Användare: @mekken
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Leverans via Schenker
Produkt: i7 2600k + MSI Z77 Gaming

Positivt:
Snabbt och smidigt
Efter leveransen så skickade jag ett PM för att fråga hur det har gått. Får till svar att han fått BSOD. Då detta var min nuvarande rigg så visste jag att det inte var något fel på det och valde att ta tillbaka mobot. Två dagar senare innan han skickat tillbaka mitt får han sitt nya mobo och han får samma fel. Visade sig vara ramminnen efter ett memTest och plockar bort två så funkar det han köpt av mig.

Istället för att skicka tillbaka det så säger han till när han hittat felet och väljer då att sälja det själ vilket jag vill ge en stor eloge för

Negativt:
Inget

Slutbetyg:
Rak och ärlig köpare som gjorde vad han kunde för att felsöka vad som var fel, kan inte annat än att ge full pott 5/5

Av subonez

Hej. Spontanköp är farliga, men när jag hittade NH-U12p se2 på Kjell i Co i Marieberg utanför Örebro för 299:- så slog jag till. Står inte med på deras sida men ska finnas 1 kvar i Marieberg. Detta är en STOR CPU kylare. Billigast på prisjakt är 548:-
Prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=482591
Noctua
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=31...

Tänk på ramminne samt att den kan vara utgående.
Edit: ni som har butiker i närheten och behov/plats så kolla närmaste Kjell o Co

Av subonez
Skrivet av OskarW90:

Ja... såhär ska man inte göra... plockade bort glasskivan för att låta den svalna... man bör dock inte lägga den på en kall rostfri bänk.. för då händer dethär...

https://farm8.staticflickr.com/7300/16343635728_8c7318b364.jp...
20150214_230919 by Oskar Wallin, on Flickr

Glasmästaren imorgon då... (det går dock hyffsat att skriva ut på kartong )..

Vet att det är svårt att ta till sig just nu, men tror precis du sparat in mig en massa pengar. Hade jag inte haft en tanke på.

Kul läsning, fortsätt så

Trevlig helg.

Av subonez
Skrivet av fantomsmurfen:

Klart att effekten borde räcka till för fläktarna om det räcker till för grafikkortet. Om grafikkortet får för lite ström så stängs datorn av.

Så var det inte med mitt 780ti, ibland blev det bsod och ibland crashade spelen ut till Windows, hade inget problem med tempen men fick andra problem under load.

Skickades från m.sweclockers.com

Av subonez

Vissa av delarna ser ju ut att vara utskrivna på en 3d skrivare

Kommer att följas, Lego for the win. Happy building!

Av subonez

Klarar den att dra runt kylaren då? Inte så att det är ett för underdimensionerat nätagg?

Strömkravet kommer ju från dels att det troligen är klockat från fabrik men även för att den större kylaren ska få tillräckligt med ström.

Av subonez

EVGA GTX 660 SC svart skärm

Hej

Har ett problem som jag inte riktig fattar mig på och tycker att det borde inte vara några problem.

Köpte en dator åt min bror för en tid sedan och fick med ett GTX 660 extra. Utan Nvidias drivrutin så funkar kanon, hur bra som helst. Men så fort man installerar en "riktig" drivrutin så är skärmen svart efter omstart och dirket efter loading skärmen. Alltså endast Windows egna eller felsäkert läge så funkar det kanon. Har provat olika skärmar och olika kablar, 3 olika nätagg varav det ena driver ett GTX 780 TI så det är inte strömen. Olika mobos. Jag använder inte kortet idag men vill inte sälja det heller då det inte funkar riktigt som det ska enligt mig. Nu behöver jag plats hemma så antingen fixa vad det kan vara eller återvinningen...

Tacksam för hjälp.

Ha en fortsatt bra dag mvh Håkan

Av subonez

TS, varför två trådar och ingen hänvisning till denna? Har svarat i den andra, har samma moderkort själv. Lust att speca din build?

Av subonez

Bra val Har haft 3 och kör deras HX850 nu utan problem. Hoppas det löser sig

Trevlig kväll.

Av subonez

Som jag sa tidigare, ditt psu levererar inte en rak 12 volt, detta gör att hddn spinner upp och sen dör, beroende på access plats för infon måste den inte söka mellan skivor, därför du kunde öppna en liten fil. Hddn funkar då bra tillsammans ned annat nätagg. Som nämnts tidigare, sluta använda den psun!

Av subonez

Tror du ska satsa på att dra ner crystal diskinfo från crystalmark

Av subonez

Har du CPU så du kan prova med igpun?

Av subonez
Skrivet av E Meduza:

Testade det, men som förgående inlägg blev datorn extremt varm, normalt?

Testade att starta upp ett brogram från en av snurrdiskarna nu, jag kunde tydligt höra någon form av klick, typ det klick man hör när man stänger av datorn och diskarna går i läge eller nått, sedan typ 1-3 sekunder senare hör man samma klick igen och sedan kommer det inga fler. Det är långt ifrån klickandet man hör när en hårddisk håller på att säga upp sig.

EDIT: även fast det klickade så går det att läsa från disken, testade med en ljudfil.

Det är antingen diskras eller för dåligt med kräm från PSU. Edit: det är inte vanlig sektorläsnig? Får du samma fel ifall du läser en stor fil?

Av subonez
Skrivet av E Meduza:

Jag förstår vad du menar, men har haft grafikkortet sedan 4e september 2014 och aldrig någonsin haft detta problem fören nu, vore ju lustigt om den inte gillar volten bara helt plötsligt? bara en tanke alltså

Inte en OCZ Agulity 3 möjligen som SSD?

Av subonez

Om allt annat inte funkar, dock är det ju svårt att koppla detta till HDD felet, men hade liknande fel för ett par år sedan med ettGTX 560 som var klockat från Asus, det var för låg volt till klocken, istället för att öka klocken så sänkte jag core på gpun. Kan vara värt ett försök ifall du inte har garanti eller möjlighet att prova ett annat kort.

Av subonez

låter som det är dags för en rengöring. Varvar fläkarna mycket? Annars kan det vara damm som kortsluter någonstans. Du hade inga problem under ominstallationen?