Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez

Andreas, skicka ett stort tack till Philip på er kundtjänst som ordande upp i vårt ärende en gång för alla, nu är paketet på väg och är mer än nöjd med lösningen.

Av subonez
Skrivet av CDON.COM:

Hej,
Vi har kommit över ett parti som står för inleverans, kommer att vara levererade inom ett par dagar. Jag ber om ursäkt för dröjsmålet.
Mvh//Andreas

Har förståelse för att saker tar slut, men när de kommer åter i lager så ska väl de personer som har beställt dem få innan någon annan kan köpa dem? Nu är det två olika ordrar till två olika personer fast samma artikel då är det ju inte en engångs grej.

PMar dig våra ordernummer så får du gärna kolla vad som har hänt.

Mvh Håkan

Av subonez

Andreas, jag har köpt delar av er en bra tid nu, men nu var nog sista gången. Har sedan ett par veckor beställt ett MSI 780 Lightning. Idag chattade en kompis med er då vi hade fått beskedet om att de skulle komma denna veckan. Vi såg att ni hade dem inne så man kunde köpa dem med 1-3 dagars leverans. Men ni har sålt till andra än skickad våra?? Ni drog pengar av oss efter mässan direkt men vi får inga kort?

Av subonez

Finns det anledning att vänta med att beställa ett GTX780 Lightning, efter prissänkningen kommer ni att ha med det på 15%? För vad jag kan se så finns det ingen 5%are längre?

Av subonez
Skrivet av Lehto:

du har 280 produkter att välja på, är inte 5 grejer generöst det får du iaf ett helt uppgraderingspaket för. cpu, mobo, minne, grafik, nätagg.
aja polarn är nöjd iaf han fick ett schysst pris på sin dator. själv saknar jag AM3 mobo annars bra rea denna månad.

Jo det är helt ok, de har rätt bra priser redan innan, hade då spanat in Msis 770 och tänkte att det blir sjukt bra pris med 15%.

Av subonez

Jag måste vara trög, var alltså inte 15% på hela sortimentet av dator elektronik, max 5st? Dooohhhhoooo.... Ne då behåller jag nog mina pengar ett tag till.

Av subonez

Ville köpa ett MSI GTX680 OC, ni är billigast, 2795:- Men i webbshoppen gick det inte beställa, även fast det fanns 8 i centrallager och 1 i Uddevalla. Försökte man köpa det så stod det att man skulle ringa eller mail. Sagt och gjort så gjorde jag det. Herren i andra änden trodde först jag var onykter eller något och bad mig kolla vilken butik som var vald, kände mig dum till en början innan jag insåg att det var webbshoppen som var vald.

Efter att han pratat med någon kille i bakgrunden fick jag svaret. Dessa kort är pressade (100kr ner mot vad Inwarehouse tog) för att ni ska ha kampanj i butik? Vill då att ni skickar ett och jag betalar frakten men det gick inte. Även fast det fanns 8 på centrallager. Vilket det även gjort i 3 dagar innan jag har bestämt mig och googlat fram skillnader mellan 680 och 770.

Priset är inte avgörande i detta fallet, inwarehouse/komplett fick slut på sina kort när de tog 2895:- Kampanjen är ok, men då skulle den inte alls funnits med på sidan. (Bort nu) Och då man bor mitt i landet så är det svårt att ta sig till någon av era butiker.

Nä, färdig surat över tappad mjölk idag, får bli ett 770 på måndag. Ni får väl dumpa de ännu mer sen när 770 sjunker i pris då dessa lär bli iskalla.

Trevlig helg på er.

Av subonez
Skrivet av inWarehouse:

Vi tyckte det blev så himla mycket produkter på kampanjsidan redan men här hittar du ett par pressade grafikkort:

ZOTAC GeForce GTX 760 2GB PhysX CUDA
Gainward GeForce GTX 760 2GB PhysX CUDA
MSI GeForce GTX 680 2GB PhysX CUDA

Ingen rabattkod än så länge - lägger in önskemålet i förslagslådan så får vi se vad som händer

Var på jakt efter Msi 680 fast med Frozen kylaren. Tror ni hade den men missade den tydligen. Får nöja mig med diskar och kylning denna gång.

Av subonez

Tycker en rejäl utförsäljning på GTX680 skulle vara på sin plats. Inte kul att bli sittande med dem

Av subonez

Kul att se att flera ÅF vill vara med, har ni samma som CDOn att vi har någon kod vid kassan eller är det de vanliga nedsatta produkterna. På jakt efter ett nytt grafikkort. Var inte mycket komponenter på super-sale.

Av subonez

Själv blev det en http://cdon.se/hemelektronik/western_digital_black_wd4001faex... , 4TB WD disk, med 25% från mässan. Sjukttttt nöjd.

God Jul på er alla och ett Gott nytt År!

Av subonez

måste ändå få säga att för mig har det funkat bra, lite omständigt när jag skulle skicka in mitt Nvidia 570. Men datorn kom snabbt (1år sedan) Beställde en 4tb disk i Söndags och hämtade den idag, till ett otroligt pris.

Av subonez

Den där VCoren är nog inte helt bra för hälsan, men vet dock inte vad en AMD brukar ligga på.

Av subonez
Skrivet av Tumaas:

Du också? Jag fick ett defekt grafikkort, men något byte var det inte att tala om. Nej, dom skulle öppna ett reklamationsärende hos Asus, så nu förväntar jag mig att ha ett fungerande kort någon gång strax innan solen brinner ut.

Skickades från m.sweclockers.com

Den 17 Aug drog jag i gång ärendet med CDOn efter att Asus Nordic sagt att jag skulle vända mig till dem, nu 6 september fick jag besked om att en retursedel är på gång, fick den igår, tur man har en 2500k så man kan köra med det grafikkortet.

Kan tillägga att jag åkte till Webbhallen då en kompis kort get upp, ett 560, (skulle ändå till Stockholm) och de tog kortet över disk, gick och provade, konstaterade felet och hämtade ett liknande kort. Kan ju vara värt ett par kr bara det.

Av subonez

Edin, jag har väntat 16dagar nu på att få reda på vad som ska göras med mitt grafikkort. Först var det snack med ASUS nordic och sen hamnar ärendet hos er och där har det legat nu i 16 dagar. Ska ni slå er in på denna marknaden så måste ni fixa detta!

Av subonez

Stort tack för att du delar med dig. Sweclockers har nu fått ett nytt ansikte

Av subonez
Skrivet av olafett:

och hotswap är verkligen rätt ord, det lär vara stekhett där inne...

Man får väl ha på sig handskar när man plockar ut kortet. Kändes dock som när man stängde locket att det mer var en hype funktion, dock en snygg sådan

Av subonez

HEHE trodde först han tog ur grafikkortet medan datorn var igång, såg ut som att fläktarna fortfarande snurrade. Hot-Swaped GPU

Av subonez

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2239293
H80

BTW, var det ändrat till 5,5Ghz?

Av subonez
Skrivet av Jalle64:

Han har inte ett Z68 "bara" P67 vilket innebär att han inte kan använda den inbyggda GPU:n.
Till TS: har du senaste bios/UEFI?

Damm... bättre att hålla tyst nästa gång så blir det kanske rätt Då har man lärt sig något idag med Hoppas det löser sig Bagis