Inlägg

Inlägg som Leva har skrivit i forumet
Av Leva

Användare: @Deempan
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Möte + Swish
Produkt: Asus rog strix 1080 advance

Positivt:

Bra beskrivning om vad det va för produkt han hade, stämde överens med det jag sökte.
Kunde hämta den med en lätt vägbeskrivning hemma till säljaren
Fick även ett gratis spel som jag spelat hela dagen

Negativt:

Inget, väldigt trevligt bemötande

Slutbetyg: 5/5

Av Leva

@Deempan: Hör av dig om du får ditt nya och vill sälja

Av Leva
Skrivet av Deempan:

@Leva: Hej, förhoppningsvis så får jag mitt nya grafikkort i morgon och då kommer jag sälja mitt Asus 1080, givetvis med kvitto och kartong det är nog ganska exakt 1 år gammalt. Kortet finns i Tyresö.

Mvh Johan

Nice är det advance modellen?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leva

Köpes Asus rog strix 1080 advance

Söker ett 1080 advance med garanti och kvitto!
Kom med förslag på pris men runt 4000 är okej
Hämtas helst i Stockholm eller närliggande områden

Läs hela annonsen här

Av Leva

775 moderkort med DDR slots

Hejsan,

Har tänkt byta moderkort i min dator, men jag hittar inget moderkort som stödjer socket 775, PCI-E, fler en 3 PCI platser och 4 slots för DDR minnen på samma gång.
Hittar bara kort med DDR2 slots.

Någon som vet ett moderkort ute på marknaden som passar mina behov?

Mvh Jens

Av Leva

Jag har ett problem med mitt HIS x850xt grafikkort,
När jag kör 3DMark05 får jag bara 4194 poäng?!
Jag kan inte lira BF2 på lägsta grafikinställningar för att det hackar.
Jag vet inte vad jag ska göra! Har kollat igenom alla inställningar och letat efter möjliga fel.
Kan BIOS va fel inställt eller är det grafikkortet som strular?

Jag har för övrigt AMD athlon 3200+, 1024mb DDR 3200/400 ram.
Har Passiv kylning på grafikkortet men det blir inte farligt varmt, ligger runt 50c.

Mvh Jens

*ändring* När jag hade mitt gammla grafikkort som var Radeon 9700pro hackade det ingenting när jag spelade BF2 på Medium grafik.

Av Leva

okej, tack för all hjälp, får se vad jag ska göra åt det.. lämna in det och få ett nytt på garantin elr köpa ett ljudkort..

[Redigering] Hittade felet.. det va ljudsladden (som går från DVD-brännaren till moderkortet) som låg lite för nära graffikkortet för att den va så kort så jag va tvungen att dra den den kostaste vägen!

Av Leva

micken e avstängd.

Av Leva

Grafikkortet stör ljudet!?

Tja.
Har ett Microstar - Socket 939 - ATX Nforce3 (MS-K8N-NEO2-P-54G) och det har börgat brusa i ljudet och det brusar mer när man rör på musen och mer ändå när man tar tag i en "ruta" och drar den.
Jag vet inte riktigt när det börgade men det kan ha varit efter att jag uppdaterade graffikkortets drivrutiner, vad skulle kunna störa och hur ska man få bort det.. Ska man testa at lägga in ett vanligt PCI ljudkort eller ska jag installera om graffikkortet elr Windows?

Är tacksam för svar //Jens

Av Leva

Hårddisk problem

Tja. Jag har köpt en ny hårddisk som jag kopplade in i min andra dator för att partionera om den, så den inte var på 120GB istälet för 200GB. jag formaterade den och skapade en partition så som man ska göra. sen när jag kopplade in den i min dator och skulle installera windows så stannade windows formateringen på 60% och det fortsätter till nästa steg i installationen. när jag hade installerat hela windows och jag kollade på Hårddiskens egenskaper stog det att det bara bar 128GB ledigt och att det var 60GB upptaget. windows e ju inte så stort och jag vill ju inte förlora 60GB utan anledning. Vad kan felet vara? Ska jag tästa att formatera hårddisken i min andra dator och sen inte formatera den i windows installationen?

Sen så har min polare ett problem. han kan inte ha 3 hårddiskar i sin dator värkar det som säger han. han har kopplat en DVD-Brännare som master och en Hårddisk som cabel select på en IDE kabel och 2 hårddiskar på den andra IDE kabeln då är den med windows master och den andra cabel select. Det är en Hemdator från compaq, moderkortet var spärrat till ett vist ätagg så jag tror att det kan vara spärrat till inte fler än 2 hårddiskar me. Han ber om hjälp!?

Av Leva

fungerade inte ifall man köper ett sådant där kontroller kort kan det funka då tror ni? att betala någon hundralapp för att det ska fungera är det värt.. jag vill inte ha köpt en hd för 1000 och så funkar den inte..

Av Leva

Nya hd,n funkar ej ( non system disk or disk error )

Jag köpte en ny hårddisk (seagate barracuda 200gb) jag har redan en exakt likadan inne i datorn redan. När jag sätter in den nya hårddisken så kopplar jag den som slave efter dvd-brännaren och jag har en 80gb master och en 200gb slave på den andra ide kabeln. När jag startar kan jag se alla tre hårddiskar när den är i dos läge eller nått sånt. Sen kommer det upp ett meddelande "Non-sytem disk or disk error replace and strike any key when ready" :/ det är jätte skumt.. någon som vet vad som är fel ? disken är ju helt ny.
Alla jumpers är på cabel-select.

Av Leva

Mm får väll bli så.. jag välkommnar gärna fler förslag endå.

Av Leva

ingen diskett i .. hjälp! vill inte ha lagt ut en 1000 lapp i onödan..
jag har redan testat att inte haft någon jumper på slave hårddiskarna och jag har markerat master diskarna med en master jumper. (DVD brännaren och Windows hårddisken)

Av Leva

Det finns bara "master=on, slave=off" och "cabel-select" och "Limited drive capacity to 32gbytes"
Blir det slave om man inte sätter jumpern någonstans?

Av Leva

Strul med ny HD (non system disk or disk error)

Jag köpte en ny hårddisk (seagate barracuda 200gb) jag har redan en exakt likadan inne i datorn redan. När jag sätter in den nya hårddisken så kopplar jag den som slave efter dvd-brännaren och jag har en 80gb master och en 200gb slave på den andra ide kabeln. När jag startar kan jag se alla tre hårddiskar när den är i dos läge eller nått sånt. Sen kommer det upp ett meddelande "Non-sytem disk or disk error replace and strike any key when ready" :/ det är jätte skumt.. någon som vet vad som är fel ? disken är ju helt ny.
Alla jumpers är på cabel-select.

Av Leva

Testade att sätta in det gamla nätt agget och datorn startade då upp !! finns det någon spärr på moderkortet som man kan ta bort så att man kan använda ett annat nätt agg? vore fantastiskt ifall det skulle gå

Av Leva

Distanser är på

Av Leva

Jag har kopplat in power led power sw osv så jag får väll testa att försöka med den gamla nät delen och ha den vid sidan om. Men kom gärna med fler förslag eftersom jag ej kan testa några av förslagen föräns imorgon

Av Leva

Datorn startar inte efter byte av chassie!

Efter att ha köpt ett lian li chassie och satt in delar från en hemdator (compaq) så funka det inte att starta datorn. Jag köpte ett nytt nätagg för att det gammla passade inte i burken, jag tästade då att kortsluta sladd 13 och 14 på "Moderkortskontakten" för att se om det var fel på nätagget men det startade upp då. moderkortet var ju från compac så skruvfästena var 1-2mm fel. Så jag fick skruva i skrivarna lite nätt, men moder kortet fick inga skador som jag såg då.

Vad kan felet vara? kan moderkortet ha tagit skada under flytten? Jag är helt förvirrad eftersom jag bara har flyttat över delarna och inget annat.