LG brukar inte spara på krutet när det kommer till deras OLED Signature-serie. Genom åren har den bland annat inkluderat modeller som rullas ihop, eller helt på egen hand blir en dedikerad möbel i vardagsrummet. Under CES 2023 visas nästa iteration upp och huvudfokus i år ligger på helt trådlös överföring av bild.

Modellen går under namnet LG Signature OLED M och kommunicerar trådlöst med den medföljande "Zero Connect"-lådan, där samtliga bildkällor kopplas in. Enligt LG ska TV:n klara att ta emot signaler i 4K UHD-upplösning i upp till 120 Hz samt med variabel uppdateringsfrekvens via HDMI VRR, Nvidia G-sync eller AMD Freesync.

IMG_6742 kopiera.jpg
IMG_6738 kopiera.jpg
IMG_6727 kopiera.jpg
IMG_6734 kopiera.jpg
IMG_6708 kopiera.jpg

Exakt vilket protokoll som används för att uppnå den bandbredd som krävs utan kabel är i dagsläget inte känt. LG låter meddela att modellen kommer finnas tillgängliga i storlekarna 77 tum, 83 tum och det fullkomligt enorma 97 tum. När lansering sker är i dagsläget inte spikat, något som därtill även gäller priset. Med priset för tidigare modeller i Signature-serien i åtanke blir det sannolikt ingen billig historia.

Sponsormeddelande

Elgiganten sponsrar SweClockers bevakning av CES 2023

Är du på jakt efter det senaste inom hemelektronik? På Elgiganten finns allt en teknikfantast kan önska sig inom bland annat gamingprodukter, datorer och datorkomponenter. Alltid med prismatchning* och fri frakt över 500 kronor.

Månadens gamingdeals hos Elgiganten

* Vi strävar alltid efter att ha det lägsta priset på marknaden. I de fall vi inte lyckas, ger vår prismatch dig det lägsta priset på våra produkter. Vår prismatch gäller gentemot alla svenska konkurrenter och vid köptillfället. Allt du behöver göra är att dokumentera och visa att produkten kan köpas till angivet pris.