#windows-12

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

50

Intel spår ny Windows-version till år 2024

En kommentar från Intels ekonomichef antyder att Windows 12 kan vara redo redan nästa år.

11

Windows 12 får Chrome OS-liknande specialversion

Enligt flera källor både på Microsoft och bland företagets samarbetspartner kommer en version av Windows 12 vara betydligt enklare och mer webbaserat.

64

Windows 12 byggs om för snabbare uppdateringar

Med Windows 12 stuvar Microsoft om i grunden med modularitet i åtanke för att erbjuda mer frekventa uppdateringar och förhöjd säkerhet.

100

Windows 12 spås dubbla krav på primärminne

Nästa upplaga av Microsofts operativsystem kan kräva 8 GB primärminne, men vilka processorer som stämplas som godkända är högst oklart.

106

Flytande element möjlig design för Windows 12

Av okänd anledning innehöll veckans Microsoft-presentation bilder som är i linje med hur nästa Windows-version kan se ut, något som nu sätts under lupp.

110

Rykte: Windows 12 gör debut under 2024

Färska Windows-versioner med tre års mellanrum uppges vara Microsofts plan, vid sidan av relativt täta funktionsuppdateringar av befintliga operativsystem.

169

Rykte: Windows 12-utvecklingen påbörjas i mars

Dammet efter Windows 11-lanseringen har precis lagt sig och på ryktesväg framkommer nu att Microsoft börjar snickra på en efterträdare inom kort.