Den som är på jakt efter en ny TV står ofta inför beslutet att välja OLED eller att fortsätta med den klassiska LCD-tekniken. Båda paneltekniker har sina för- och nackdelar, där OLED har blivit särskilt populärt tack vare dess blixtsnabba responstider, naturtrogna färger och perfekta svärta.

Panasonic vill nu undersöka hur det ser ut på SweClockers. Har du redan gått över till OLED, eller planerar du för en framtida uppgradering? Var med i omröstningen och berätta om dina tankar i forumet!

Sponsormeddelande

Stora upplevelser i både film och spel

Panasonics specialanpassade OLED-modeller levererar naturliga bilder med en storslagen färgprakt och överlägsen kontrast. Lägg till Panasonics unika ljudsystem med 360° Soundscape Pro-teknologi, och du har en produkt som får alla dina sinnen att samspela. Så verkligt att du får en känsla av att vara mitt i händelsernas centrum.

Läs mer om Panasonic OLED 4K

Sponsras av Panasonic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Panasonic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.