Inlägg

Inlägg som Haglund har skrivit i forumet
Av Haglund
Skrivet av Munya:

Fick tag på https://www.inet.se/produkt/5413995/msi-geforce-rtx-4080-supe...

Provade den igår. inget för mig då jag förlora 50 FPS

(Har 7900 XTX) så kommer nog behålla mitt 7900 XTX och lämna tillbaka 4080 Super. (om ingen här vill ha? skicka PM)

Vilket spel? Kollade du inte innan du köpte? Är bara nyfiken på hur du resonerade. Kör man RT eller behöver AI-beräkningskraft kan jag förstå bytet men annars är det väl en direkt degradering.

Av Haglund
Skrivet av landahl:

Jag vill va bekväm och låta Inet sätta ihop datorn. Dom kommer lösa det genom att skicka datorn med stor luftkylare till butiken i Stockholm.

Aha, jag missade att du skrev att det blir löst så. Vad bra

Av Haglund
Skrivet av landahl:

Jag frågade inet om dom kan sätta ihop datorn utan kylare så jag kan beställa kylaren vid sidan om och montera själv. Inet sa att dom inte gör så eftersom dom då inte kan lämna garanti på datorn, dom måste testa den så att allt fungerar som det ska.

Av ren nyfikenhet, klarar man att montera kylaren på egen hand klarar man nog allt att montera resten av datorn också. Var är det skon klämmer? Jag tycker faktiskt kylaren är det svårare momentet att få till bra av allt som ska monteras för en komplett PC.

Av Haglund
Skrivet av doctor_N:

Sedan har en sak slagit mig, toalett. Nummer ett är väl lätt löst men var gör alla i villaområdet sitt nummer två om avloppssystemet inte funkar... Här behöver vi tänka till lite.

går ut i skogen?

Av Haglund

Mitt enda tips är att höja min-frekvensen i Adrenalin. Då kan kortet inte droppa under det värde du fyller i, förutsatt att värdet är stabilt på just ditt kort.

Av Haglund

Inget. Jag spelar ändå bara ett enda spel ca 2-4h per vecka. Jag har 5800X och 6800 XT i datorn och det räcker långt för det jag spelar. Hade varit coolt med en OLED-skärm men då ska det vara till ett väldigt bra pris... Så jag väntar

Av Haglund

Automattvätt pga lat.

Av Haglund
Skrivet av Radovic:

Om man nu ska vara, by the stretch of imagination, glad för det lilla så är jag glad att jag fick (I'm stretching it som sagt) ett lätt mobilnummer när jag tecknade ett abonnemang - av typen 070-8808800 - för det är trist att ha ett random nr med en random nummerserie 0739537647 utan logik i det. I dessa exempel är det Påhittade nummer såklart.

Det är inget att vara glad över. Har själv ett mobilnummer som innehåller sju nollor, det leder bara till att folk ska kommentera det hela tiden (vilket var poängen med numret när jag var ung och tyckte det var "coolt" med ett "bra" mobilnummer). Det och att man får samtal från folk som ringt fel nummer.

Har gått så långt att jag drar upp min QR-kod i Swish för att slippa säga mitt nummer när jag t.ex. säljer en vara. Annars är det 99% chans att man får höra "är det presidentens nummer? Höhö"

Av Haglund

Jag vet tyvärr inte svaret. Har du provat att kontakta Inet? De brukar svara snabbt.

Av Haglund
Skrivet av medbor:

Jag kör bara ******* överallt, hur säkert som helst

Jag kör så, jag är ej ironisk

Av Haglund

Det kan omöjligt slå röstskådisarna från originalet (Vice City), men man hoppas såklart ha fel.

Av Haglund
Skrivet av Thomas:

Ja, jag gillar inte alls såna rubriker. Att en tillverkare påstår något ska inte skrivas som om det vore fakta.

Jag förstår att man som nyhetssida överlever genom reklam och klick, men om rubrikerna blir vilseledande kommer det snarare ha motsatt effekt.

Av Haglund

"Gelids nya värmedyna är bättre än kylpasta"

Läser man enbart rubriken vilket jag först gjorde tror man att det är Sweclockers som konstaterar att värmedynan är bättre än kylpasta.

Ni lyckades få min uppmärksamhet, men av fel anledning... Antar att jag blev clickbaitad

Av Haglund
Skrivet av stargolder:

stänger av datorn kl 22.00 pga grannen över klagar annars... hyreslägenhet 25 kvm....

Vad klagar grannen på om datorn är igång efter kl 22? Högljudda fläktar?

Av Haglund
Skrivet av shugge:

Har en LG C9 kopplad via ethernet.

Testat premium nu en tid och upplevt diverse problem.

Ibland har upplösningen drastiskt sjunkit till typ 240p eller något, har då fått starta om app/tv.

Det mest frekventa problemet är dock att streamen med jämna mellanrum hackar till i någon millisekund vilket gör att ljudet bryts under samma tid (extremt störigt mitt i tal t.ex.).

Vad irriterande! Vi har också Premium. Mitt problem är att streamen fryser och står och snurrar i lätt 1-3 minuter. Detta kan hända en gång var 5-10 minut. Helt oanvändbart...

Jag börjar tro att det är något med LG, vissa andra appar som SF Anytime fungerar också dåligt på just denna TVn, medan allt fungerar bra på Samsungen. Bägge kör med sladd som sagt.

LGs webOS (tror jag det heter) är så dåligt. Behöver logga in varje gång jag måste uppdatera en app, den loggar ut mig i tid och otid ...

Av Haglund

Återupplivar tråden lite. Fungerar skit på en LG (OLED77CS6LA) oavsett sladd eller Wi-Fi. Fungerar utan problem på en Samsung the Frame. Någon annan med samma upplevelse?

Av Haglund

Ny säng, skrivbord och kontorsstol. Har "tyvärr" inget behov av datorprylar, hade varit roligare med det än möbler, men men..

Av Haglund
Skrivet av Hakinger:

Faktistkt jag blir "desperat" så fort jag råkar surfa utan en reklamblockare, t.ex. på jobbet första gången jag öppnade webläsaren och tänkte inte på att jag inte hade installerat någon.. det bara kröp i kroppen och jag började "desperat" installera en.

Det kan jag iofs hålla med om

Av Haglund

Är man verkligen "desperat" om man installerar en reklamblockerare? Det tar ju knappt fem sekunder. Skulle snarare kalla det för att man är en problemlösare

Av Haglund

Jag bytte från 3200 till 3600, bägge med CL16. Dock var det pga att jag hade 16 GB innan och kunde byta till 32 GB för en billig peng. I ditt fall hade jag inte bytt, jag tolkar ditt inlägg som att du "bara" spelar på datorn och då har du ju redan en bra mängd RAM.

Jag tror jag fick 3 FPS mer i något av spelen jag spelar. Brukar finnas videos som du säger som visar skillnaden på RAM-hastigheter i olika spel